31 Temmuz 2012

Ne okudum..

Bu kitabı alalı uzun zaman oldu,okunma sırasını bekliyordu kendisi. Önce kafa dağıtıcı öylesine bir kitap diye düşünmüştüm. Sonrasında ağladım,güldüm,heyecanlandım,üzüldüm. Kendimden bir şeyler buldum. Kısacası çok çok beğendim.


Çekilişime katılmayanlar tık tık..

30 Temmuz 2012

Yeni bir site..

Yeni bir aksesuar sitesi 1 Ağustos tarihinde açılıyor. Eğer sizlerde koşulsuz şartsız sadece 5 tl kargo parası ödeyerek takı,aksesuar sahibi olmak istiyorsanız hemen tıklayın ve mail adresinizi siteye bırakın. Bende mail adresimi bıraktım bakalım neler olacak :))

www.takitrendi.com
www.facebook.com/takitrendi
www.twitter.com/takitrendi

29 Temmuz 2012

bitirdiklerim..

Dün doğum günüm olması hatta bugünde dışarıda kutlamaya devam edecek olmam,haftanın biten ürünlerini yazmama engel olamadı. Bakalım neler bitmiş;

Duru Gourme Vişneli Tart Duş Jeli : Kokusu süper,durunun bütün çeşitlerini seviyorum ben,bir dönem ''şımart kendini '' vardı ve ben sürekli bulunduruyordum onu. Büyük boy olduğu için bitmek bilmedi ve bir süredir bitenler yazımda duş jeli yoktu. 

Benri Kare Pamuklar. Tek kelimeyle bayılıyorum.İçinde 80 adet var. Oldukça kalın ve makyajı temizlerken parçalanmıyor. Kenarlarıda dikişli. Yenisine geçtim tabiki. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Mad Dolum Parfüm: Artık biliyorsunuz,defalarca yazdım başarılı buluyorum. 

Rexona Deo : Aslında önceden roll on olarak rexona,deo olarak nıvea tercih ediyordum. Bu yıl Rexona deolarıda başarılı bulmaya başladım.Sanırım yeni çıkan seriler başarılı. Siyahlarda kesinlikle leke bırakmıyor,çok sevdim,şuan yazıları mor olanı kullanıyorum.Onun kokusu bundan daha güzel..

Avene Cleanance Yüz Yıkama Jeli : Yağlı ciltler için yüz yıkama jeli. Tester olduğu için açıkçası çok fazla deneyemedim. Bıodermanın yağlı ciltler için olan jeli ile karşılaştırırsam bioderma çok başarılı. Bununla yıkadığımda ferahlık hissetmedim ve makyajı çıkarma performansıda iyi gelmedi bana.

Syoss Saç Kremi: Daha önce şampuanını bitrimiştim ve nefret ettiğimden bahsetmiştim. Şampuanı kullanırken kötü olanın şampuan olduğunu düşünmüştüm. Saç kremini kullanabilirim demiştim. Fakat saç kremide kötüymüş. Banyoda durdu bir süre,çöpe gitti.










28 Temmuz 2012

28 TEMMUZ EN SEVDİĞİM TARİH:))


EVETTT EN SEVDİĞİM AY TEMMUZ VE EN SEVDİĞİM GÜN BUGÜN YANİ DOĞUM  GÜNÜM:) SANIRIM BEN TAM BİR DOĞUM GÜNÜ KIZIYIM. KAÇ YAŞINA GELİRSEM GELEYİM SABAH UYANDIKTAN SONRA KIPIR KIPIR OLUYORUM VE BÜTÜN GÜNÜ GÜZEL DEĞERLENDİRİYORUM. BUGÜNDE ÖYLE BİR GÜN,HATTA KUTLAMALAR YARINDA DEVAM EDECEK.

HEPİNİZİ KOCAMAN ÖPÜYORUM..

27 Temmuz 2012

Flormar Jewel Gold 2 Easy Maskara & Eyelıner..

Genelikle gel eyelıner tercih ediyorum,hem sürümü kolay oluyor hem yoğun duruşu hoşuma gidiyor. Elimde birde likit eyeliner olsun derken karşıma bu kolleksiyon çıktı ve denemeye karar verdim. Sanırım 2 ay oldu alalı,birkaç kez denedim fakat beğenmedim. Öncelikle göz  kapağına değdikten sonra hafif bir yanma oluyor. Sürdükten sonra kolay kurumuyor ve benim göz kapaklarım çok çukur olmadığından heryerine bulaşıyor. Kuruduktan sonrada tuhaf bir görüntüsü oluyor.

Maskarası belki bir işe yarıyordur,fakat ben kıl fırçaları daha çok sevdiğim için beğenmedim.Bazen plastik fırçalı maskaraları da kullanıyorum tabi. Ama çoğunlukla dolgun görünüm veren kıl fırçaları tercih ediyorum.

Ürün benlik değil onu anladım:) Gel eyelınerlarım ile devam edeceğim uzun bir süre :)

SEVGİLER



26 Temmuz 2012

Garnıer BB Krem..

Bu ürünü ilk çıktığında almıştım. Garnıer in bazı ürünlerini oldukça severken bazı ürünlerini gereksiz yere üretilmiş buluyorum. Bence BB kremde olmamış. Öncelikle kokusu çok fazla. Bence sorun değil fakat kokudan bunalanlar için büyük bir sorun. Duruşu çok parlak. Bu tarz fondotenleri severim aslında,ışıltılı bir görünüm verirler,fakat bu ürünün ışıltısı tuhaf çamur gibi duruyor bence.

Kapatıcılığı oldukça iyi, bu fotoda damarlarımı nasıl kapattığı görünüyor. İlk sürüldüğünde bu şekilde parlak ve aydınlık gibi dursa da kısa süre sonra oksitlenip kötü bir görünüm alıyor. Tabi bu ciltten cilde değişiyor.

Ben sevmedim,çoktan arkadaşıma verdim bile. Sanırım ben bb kreme göre renkli nemlendiricileri daha çok seviyorum:)

SEVGİLER..

25 Temmuz 2012

ciciler..

Daha önce bahsetmiştim. Fotoğraf çekmediğim için bir türlü ekleyemediğim ciciler vardı. Nihayet ekliyorum. Öncelikle yer vermemi istediğiniz merak ettiğiniz ürün varsa, o üründen başlayabilirim..



SEVGİLER..

24 Temmuz 2012

Bourjois Orange Creation..

Şu yazımda  elimdeki tüm renklerini göstermiştim bu ojelerin. Turuncu rengi tam yazlık bir renk cıvıl cıvıl.


Çekilişime katılmadıysanız tık tık :))

22 Temmuz 2012

Bugünün Makyajı..

Biliyorum uzun zamandır bu başlığı ihmal ediyorum, bunda koşturarak evden çıkmamın etkisi büyük. Birde kahküllerim tabiki. Normalde bir saç modelini yaptırırım ( kesim,kahkül vs. ) hemen sıkılırım. Fakat kahküllerimden uzun bir dönem sıkılmadım tekrar tekrar kestirdim.Kahkülümle makyajın ne ilgisi var derseniz fotoğraflarda sadece saçım çıkıyor ve makyaj geri planda kalıyor. Bu yüzden içimden gelmedi makyaj fotosu eklemek. Şimdi ise saçlarımı kestirdim, bu foto son uzun saçlı halim.Gerçi topuz olduğu için fark edilmiyor.










Kullandığım ürünler;

Estee Lauder Double Wear Fondoten - Lancome Effacernes Concealer - Estee Lauder Double Wear Concealer

Tıme Balm Makyaj Bazı




Maybellıne Color Tattoo Farlar

Inglot Far Bazı - Flormar Kaş Farı - Clinique Hıght Impact Maskara


The Balm Mary Lou - Flormar Allık

Yves Rocher Dudak Kalemi - Loreal Ruj






Bu post bir başlangıç olur belkide günün makyajı başlığına geri dönebilirim:)

Çekilişime katılmadıysanız buradan  katılabilirsiniz..

Fondoten Bitirmek..

Evet biten ürünler zamanı.Bu yazıda daha bir mutluyum çünkü bitirdiklerim arasında fondoten var. Biliyorsunuz fondotenleri çok seviyorum ve elimdekileri artık bitirmek istiyorum. Onlar bitsin ki yenileri deneyelim dimi :) 

Lancome Teınt Idole Fondoten: Kendisi yıllardır var olan ve bilinen bir fondoten olmasına rağmen ben çok geç edindim. Bir ara mat bir fondoten arıyordum ve bunu tercih ettim. Çokta memnun kaldım. Yapısı,sürümü,kapatıcılığı oldukça başarılı. Bence her cilt tipi kullanabilir. Mat duruşu temiz bir görüntü veriyor. Tavsiye ederim,ama ben bu ara almam.Denemek istediğim fondotenler var.

Yves Rocher Cure Solutıons : Bu markanın makyaj ürünlerini,maskelerini, duş ürünlerini kullanabiliyorum fakat nemlendiricileri aşırı dokunuyor cildime. Bu serumda dokunurmu diye düşündüm önce, sonrada kullanmaya başladım. Çevresel etkilerin etkisini en aza indirmek için kullanılan bir serum. Gün içinde hepimizin cildi bu etkilere maruz kalıyor sonuç olarak. Gece yatarken kullandım hep bu serumu,sabah daha dingin bir cilt ile uyandığımı söyleyebilirim.


The Body Shop C Vitaminli Sprey : Aslında bu ürün bitmedi birkaç kez denendi ve kuzene verildi. Yoğun bir portakal kokusu var. Buzdolabında bekletip serin serin sıkılabilir yüze. Anında cildi parlak gösteriyor. Bende alerjiye sebep oldu. Kırmızılıklar oluştu cildimde, genelde bana dokunan cilt ürünleri kuzenime çok iyi geliyor, denemesi için ona verdim çok beğenmiş:) Herkese dokunmuyor demek ki ürün.

Flormar Oje Çıkarıcı Mendiller: Diğer yazılarımda belirttiğim gibi kesinlikle alınmaması gereken bir ürün.1 tanesi ancak tek tırnağa  yetiyor. Bende 2 kutu var. Birini bitirdim.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..

20 Temmuz 2012

Oriflame Lipmania Rujlar..

Önce ambalajları sonra yapıları cezbetti beni. Yumuşacık,lip balm kıvamında ruj arayanlara şiddetle tavsiye edilir:))

Şu güzelliklere bakın hepsinde ayrı bir ayakkabı ve ayrı desende çoraplar var. Kokuları muhteşem,ruj gibi değilde meyvemsi değişik kokuları var.

Vibrant Peach - Hot Berry - Pink Blush

Vibrant Peach


Pink Blush

Hot Berry


BEN EN ÇOK HOT BERRY SEVİYORUM, SİZ HANGİSİNİ SEVDİNİZ?

19 Temmuz 2012

Ne okudum..

Sıcaklardan mı yoksa daha fazla gezmekten mi bilemiyorum , kitap okuma hızım azaldı gibi. Yinede kitap bitirebiliyorum.

Oldukça değişik bir kitap, tabi katili hemen buldum ( sanırım çok fazla bu tarz kitap okuyorum ) Yinede okunabilir bir kitap. Özellikle ilk kısımlarında oldukça merak uyandıran bilgiler içeriyor. Sürükleyici,bir an önce bitirmek istediğimiz kitaplardan. Tavsiye ederim.

Çekilişime katılmayı unutmayın tık :)

18 Temmuz 2012

Eczanemizde.com

Eczanemizde.com dan 2. alışverişim. İlk alışverişim güneş kremiydi. Bu sefer Sally Hansen ojelerin yeni renkleri. Bir süredir Terracotta rengini arıyordum,Burada bulunca sevindim çünkü daha önce sorun yaşamadım. Kargo çok kısa sürede elime ulaştı.Her zamanki gibi oldukça güzel paketlenmişti ve bir sürü sample vardı pakette. Sample ürünler hoşuma gidiyor,denemediğim marka yada ürünleri denemiş oluyorum. 

 Şu renklerin güzelliğine bakar mısınız. Biri Terracotta rengi diğeri Dorien Grey. İkisi de mat yapıda. Diğer yeni renkleride en kısa zamanda almak istiyorum. Bu arada eczanelerde satılan fiyatından indirimli satılıyor eczanemizde.com da.

Gönderilen samplelar. Bioderma güneş kremi sürekli kullandığım için çok farklı olmadı,fakat avene yüz yıkama jelini çok merak ediyordum çok iyi oldu paketten çıkması.

Eczanemizde.com severek,güvenerek alışveriş yapabildiğim bir site. Takip etmenizde fayda var, kampanyalar değişiyor sürekli. 

SEVGİLERİMLE..


16 Temmuz 2012

Lip Balmlarım..

Lip Balm kullanmadan duramıyorum, daha çok evde kullanıyorum tabiki. Dudaklarım ruja alışkın olduğundan yaz-kış fark etmiyor kuruyor.Bunu önlemek için evde sürekli balm kullanıyorum. Bir tane makyaj çantamda bulunduruyorum. Gerekli oluyor. Daha önce şu yazımda kullandığım balmlardan bahsetmiştim. Bir kısmı bitti atıldı,yeniler eklendi. Son durum :

Burt's Bees : Naneli ürünlere bayıldığım için Itsbeacım hediye etmişti. Çok severek kullanıyorum. Hem nanesi ferahlatıyor hem nem veriyor. 

Blistex : Rengi için almıştım. Ambalajının rengi gibi bir renk veriyor dudağa,ruj gibi anlayacağınız. Nem vermesi yetersiz ama renginden dolayı kullanılır.

Vaseline Gül Aromalı: Aloe vera ve kakaolusunu sevdiğim için bunuda almıştım,hiç ama hiç sevmedim. 

Vaseline Kakao Aromalı : Çok yumuşak yapıda,kolayca sürülüyor, kokusu tadı çok güzel. Bitmek üzere,ne kadar çok sevdiğim buradan belli olur:)

Watsons Ballı : Ballı ürünleri çok sevdiğim için seviyorum bu balmı , nem vermesi çok iyi. Fakat bal sevmeyenler almasın kullanamazlar.

 The Body Shop Çikolatalı : Yapısını çok sevmedim, çok yumuşak geldi bana yağlı gibi. Bitirebilir miyim şuan bilmiyorum ama kışın kullanmak daha mantıklı sanırım. Çikolata kokusu yazın çekilmiyor sanırım.

Watsons Naneli : Çok ama çok seviyorum. Hem kıvamı güzel hem kokusu,nanesi. Şiddetle tavsiye ederim.

Fruttini Milky Orange : Bu cicide Itsbeanın hediyesi:) Bunu kullanmak değil bakmak yeterli olacaktır. İnsanın içini açıyor:)

NOT: EN ÇOK THE BODY SHOP BALMLARI SEVİYORUM. SİZ HANGİ MARKAYI SEVİYORSUNUZ ?


15 Temmuz 2012

Adaşımın Çekilişi..

Adaşım bizler için çok cici hediyeler seçmiş. Ben hemen katılıyorum,özellikle el emeği takıları için. Sizler de katılmak isterseniz tık tık :)

bitenler..

Bu hafta bitenler yine bir süredir bitirmek istediğim ürünler. Memnun kalmadığım için mi, hayır tabiki sadece bir süredir bende oldukları için:)

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici: İki fazlı olandan oldukça memnundum,bu sefer değişiklik olsun diye diğerini aldım. Hata yaptım tabiki. İki fazlı olan çok başarılıyken bu işe yaramıyor. Yinede kullandım. Loreal,Nıvea gibi markaların göz makyaj temizleyicisinden daha güzel. Kısaca yr alacaksanız iki fazlısını alın derim.

La Roche Posay Effaclar Duo : Bu markayı seviyorum. Ara ara görüyorsunuz bazı ürünlerini kullanıyorum. Yüz yıkama jeli-toniği favorilerimden. Bu ürünüde gece kullanmak için aldım. Gece kremleri biliyorsunuz çok yoğun yapıda oluyorlar daha fazla nem vermesi için. Ben değişiklik yapıp bu ürünü kullandım ve çok memnun kaldım. Ürün yağlı ciltlere önerildiği için gündüz kullanamadım yetersiz geldi tabiki. Fakat gece sürünce cildimi ferahlattı,arındırdı diyebilirim. Şiddetle tavsiye edilir:))

 Duru Çilekli Sıvı El Sabunu: Hiç ama hiç beğenmedim,çok yapay bir kokusu var. Çilek kokusu ve süt birleşince çok daha doğal bir koku gelebilirdi diye düşünüyorum, köpürmemesi de çok rahatsız etti. Birde büyük boy olduğu için sıkıla sıkıla bitirdim.


İdil Islak Havlu : Kokusu,ıslaklığı hoşuma gidiyor,her zaman kullanıyorum.


 Elidor Saç Şekillendirici: Sevgili Teddy nin bizlere bir kazığı:) Hiç işe yaramadığı gibi sürdüğünüz anda saçınız yağlanıyor. En azından bende böyle oldu. Hava koşullarına karşı şekil koruma vsss. Ürünü bitirdiğimi sanmayın çöpe gitti. 


GÜZEL PAZARLAR...