31 Ekim 2012

Vichy Aqualia Thermal ..

Vichy ürünlerini dönem dönem denemeye çalışıyorum fakat benim cildimle uyum sağlamıyor sanırım içeriği. Çok eskiden kullandığım için şuan hangi ürünlerini denemiştim hatırlayamıyorum. Yazın renkli güneş koruyucusunu aldım ve kullandım. Bu nemlendiricide firma tarafından etkinlik kapsamında gönderilmişti. Yarısına kadar kullanıp o şekilde yorumlamak istedim. Normalde ürünlerin kokuları beni rahatsız etmez ama bu markanın her ürününde bir koku alıyorum tuhaf geliyor bana sevmiyorum. Herkes sevmez diye bir şey söz konusu değil tabi ben sevmedim. Bol nem vermesi gerekiyor fakat bana yetersiz geldi. Benim cildim bol nem isteyen bir cilt. Bana iyi gelmedi. Bence yağlı ve karma ciltler için uygun bir nemlendirici. Fakat kullandığım süre içerisinde herhangi bir sorun ile karşılaşmadım,yani cildime dokunmadı. 

Dediğim gibi ürünü yarısına kadar kullandım ve yorumladım. Ambalajının rengi çok hoşuma gitti bu arada.

SEVGİLER..





29 Ekim 2012

Flormar Wild CW 101

Bugün evdeydim,yarın iş başlıyor :(( Evde olsamda merakımdan ojeyi sürdüm,denedim:))


Önce bildiğimiz sedefli açık gri diye düşündüm,ikinci katı uygulayınca daha farklı durduğunu gördüm. Mavisini de sevmiştim bunu da sevdim. Bu tonlarda ojemde olmadığı için sık sık kullanacağım.


SEVGİLER..



Taft Saç Spreyi..

Kullandığım saç ürünlerini yazmayı hep unutuyorum. Aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum. Bu sprey yıllar önce kullanıp çok memnun kaldığım bir üründü. Taft spreyleri arasında en sevdiğim çeşidi kendisi. Parlaklık veriyor ve güçlü tutuyor. Son iki yıldır sanırım hiç almamıştım. En son saç spreyi yazımda yorumlarda bir arkadaş bahsetmişti ve yeniden aklıma gelmesine sebep oldu,iyiki de bahsetmiş. Yeniden aldım ve kullanıyorum. Derecesi 5 ve çok hoş bir parlaklık veriyor saça. Sürekli sprey kullanıyorsanız deneyin derim.

SEVGİLER..


28 Ekim 2012

Rujlaşma Etkinliği..

Bir süre önce sevgili Günlük Makyaj ın düzenlemiş olduğu rujlaşma etkinliğine katılmıştım. Bayram öncesi Gizem'in bana göndermiş olduğu ruj elime ulaştı. Çok küsel bir ruj, bende kendisine göndereceğim ruju hazırladım fakat daha gönderemedim ( utanıyorum ) . 

 FLORMAR LONGWEARING  L 07

Güzel bir renk,sadece kargocunun haşinliğine uğrayıp kırılmış:) Hemen dudağıma sürdüm ve sizinle de paylaşmak istedim.





Günlük Makyaj ve Gizem'e çok teşekkür ederim.

SEVGİLER..




çekiliş..

Oje Sandığının hediyeleri için tık tık..

Flormar Cicileri..

Flormar Wıld Koleksiyonunu birçok blogger arkadaşımdan görmüş,tanımıştınız. Bende Maskara ve ojesini alıp denemiş sizlerle paylaşmıştım. Bu paket Flormar'ın benim için seçtikleri. Hepsi birbirinden güzel renkler. Bazı arkadaşlarıma koleksiyon dışı BB kremi de gelmiş. Keşke bana da denk gelseydi :)) Çünkü arkadaşım aldı ve Wıld Koleksiyonunun pudrası ile birlikte sürüyor çok mat ve aydınlık bir cilt görüntüsü oluşuyor. Bende en kısa zamanda alacağım:) 

Hepsini sizlerle paylaşacağım. Bende merak ediyorum çünkü.

Daha önce kendi aldığım Maskara ve Ojeyi blogumda görmüştünüz. Bakmak isterseniz;

Maskara yorumlarım için tık tık..

Oje için tık ..

SEVGİLER..




Son Bayram Ojesi..

Bayramın son gününde bu ojeyi seçtim. Flormar'ın yaz koleksiyonundan bir oje.Renginden dolayı yazın değilde kışın kullanırım diye düşünmüştüm. Fakat hiç düzgün süremedim.Yapılarını beğeniyorum bu ojelerin.Bu rengi süremedim. Kuzenimle birlikte almıştık o çok beğenmiş sık sık sürüyor.

 449

Bu tonlarda ki rujları,ojeleri çok severim aslında.Sonbahardan itibaren sürmeye başlarım. Fakat bu oje ile anlaşamadık:) Kuzene gidecek ojeler arasında yerini aldı..

HERKESE KEYİFLİ GÜNLER ..

çekiliş..

Evet çekilişlerle devam ediyorum:) Artık biride bana çıksın dimi:))

Hepsi çok cici katılmak isterseniz tıkk..

27 Ekim 2012

Ne okudum..

Değişik bir aşk hikayesi arıyorsanız tam size göre bir kitap. Bence hoş. Bir sürü olaylar zincirinden sonra iki kişinin birbirine kavuşması anlatılıyor. Ben bu yazarı sevdiğim için belki de kitabı da iyi buldum:)

Şöyle kafam dağılsın, biraz olaylı ama çok gerilmeden kitap okumalıyım derseniz tavsiye ederim..

SEVGİLER..

Çekiliş..

Disko Topu nun ilk çekilişine katılmak için bir tık .. Bu arada ne ilginç bir blog adı çok şeker:))

26 Ekim 2012

Çekiliş..

Sanırım bayram boyunca çekilişlere katılmaya devam edeceğim:) Güzel bir set, katılmak için tık..

Bayram Ojelerine Devam..

RIMMEL BLOCK YOUR GREEN

Nedense Rimmel 'in bu tonlardaki ojelerini fotolarken çok zorlanıyorum. Daha önce turkuazını tam yansıtamamıştım ve birçok blogger arkadaşımda aynı sorundan muzdaripti:) Bu renge hayran kalarak aldım. İkinci kez sürüyorum ve her seferinde çok beğeniyorum. Bu fotodakine göre nesi farklı derseniz tabiki daha yeşil. Genel olarak Rimmel ojeleri seviyorum.

SEVGİLER..


25 Ekim 2012

Bir çekiliş daha..

Bir süredir çekilişlere katılmıyordum bugün coştum:)) Yine çok şeker bir çekiliş katılmak için tık tık..

Çekiliş..

Bugün kitap çekilişleri bakımından bereketli sanırım:) Kitap Severler'den hediye kazanmak için tık tık..

Çekiliş..

Çok güzel bir çekiliş haberi var. Kazanan bir kitap sahibi olacak.Hemen katıldım tabiki.Sizde katılmak isterseniz tık ..

Bayram Ojesi..

 BEIGE GLAMOUR

Bourjois ojeleri özellikle de bu seriyi ne kadar çok sevdiğimi bilmeyen kalmadı. Renkler,ojenin yapısı,duruşu inanılmaz güzel. Keşke yeni seriler çıkarmak yerine bu seriye sürekli yeni renkler ekleseler:) Bayramda bu ojeyi tercih ettim. Size de şiddetle tavsiye ederim. 

*** 2 kat uyguladım ( her zamanki gibi )


SEVGİLER..








KOCAMAN ÖPTÜM:))

23 Ekim 2012

Kalyon 224..

Kalyon iyiki renkli ojeler çıkardı. Hepsi çok güzeller.Bende 4 rengi var hepsini ayrı ayrı seviyorum. Ojelerin kalıcılıklarını çok değerlendiremiyorum maalesef. Her gün değiştiriyorum çünkü. İş yerinde sürekli bilgisayar başında çalıştığım için hangi marka olursa olsun uç kısımları gidiyor ojelerin. Bu ojeyi de iki kat uyguladım.

Kalyon ojeleri henüz denemediyseniz mutlaka deneyin..

SEVGİLER..

21 Ekim 2012

Soft Makyaj..

Giysimi,ayakkabımı, hatta çantamı bile soft bir renk tercih edince makyajımda ister istemez böyle oldu. Flormar rimeli tanıttığım fotodan hatırlayacaksınız bu makyajı. Rimelin duruşu için foto çekmişken tüm makyajımı çektim. Belki size de bir fikir olur..

Göz kapağıma Essence Gel Eyelıner sürdüm ve çok beğendim yapısını,sürümünü. Alt kirpik diplerime ise Avon asansörlü kalemlerden kullandım.

Ürünler..

Dior Nude Pudra - Essence soft&natural Fondoten - Guerlain Baz - Laura Mercier Kapatıcı

Flormar Maskara - Flormar Kaş Farı - Inglot Far Bazı - Avon Gri Göz Kalemi - Loreal Far - Essence Gel Eyelıner

The Balm Mary Lou  Aydınlatıcı - Maybellıne Dream Touch Allık - Deborah Ruj  
Umarım beğenirsiniz.. 

SEVGİLER..






Deepdukkan  da bazı ürünlerde indirim yaptım. Satılanlar çıkarıldı,şuan fotosu bulunanlar satışta. Almak istediğiniz ürünler hakkında bilgi almak için ozge_1981@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

Çok sevdiğim bir kitap..

Bu kitabı okuyalı uzun bir zaman oldu. Normalde okuduğum kitabı bitirince hemen sizlerle paylaşıyorum.Bu kitabı ilk bitirdiğim dönemde paylaşmayı unuttum. Fakat atlamakta istemedim.

Muhteşem bir kitap.Tabi kitapları beğenimiz;yaşantımıza,beğenilerimize,kişiliğimize,özel zevklerimize,hayal gücümüze ve daha birçok şeye göre değişiklik gösteriyor. Ben bu kitapta her şeyi buldum. İlk bölüm müthiş geçti zaten.İkinci bölümün başlarında biraz sıkıldım yoksa dedim bu kitapta mı basitleşip bitecek. Fakat son kısımlarında tekrar hislerim tavan yaptı:) Özellikle annesinin vefatı ve kahramanımızın annesi hakkındaki yorumları benim kendimi bırakmama ve içli içli ağlamama sebep oldu. Benimde annem her yıl belirli zamanlarda yanıma gelir ve onun birgün gelememesi hissi bile beni yıprattı diyebilirim. 

Sonuç olarak tabiki herkesin beğenmesini beklemiyorum ama benim için muhteşem bir kitaptı..

SEVGİLER:))



bitenler..


Nıvea Kaşmir Özlü Duş Jeli : Nıveanın duş jellerini seviyorum genel olarak. En çok kayısı özlü olanı seviyorum. Bunu çok sevmedim,daha doğrusu hayal kırıklığı yaşadım ne yapısı ne kokusu memnun etmedi beni. 

Rexona İz Bırakmayan Deo: Anti Prespırant deoları mutlaka kullanıyorum. Gün boyu çalıştığım için kurtarım oluyorlar. Siyahlar üzerinde kesinlikle beyaz iz bırakmıyor. Çok denedim ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Nıveanında iz bırakmayan deosunu kullanmıştım Rexona bir tık daha önde bence.

Bıoderma H2O : Söylenecek çok söz yok sanırım henüz sevmeyene rastlamadım. Bendeki 100 lük olanıydı. Yıkama jeli öncesi süt kullanmazsam mutlaka bu ürünü kullanıyorum.

Benri Kare Pamuk : Alışveriş postumda görmüşsünüzdür bu bitmeden yenisini almıştım bile. Bayılıyorum bu pamuklara. Temizleme suyu-sütü ve tonik kullanmak için en iyi pamuk bence.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..


20 Ekim 2012

Flormar Wild Eyes Maskara..

Sanırım son 6 aydır kendime uygun bir maskara arayışındayım. Kirpiklerim mi cansızlaştı bilemiyorum çok övülen maskaraları bile alsam bende iyi durmuyor.O yüzden bu maskarayı yorumlamam ne kadar doğru olur? Yine de bilgi vermeye çalışacağım .

Ambalaj çok hoş bence,çok şık.
 
İlk kez bu yapıda fırçası olan bir maskara kullanıyorum.

Oldukça güzel yapıyor kirpikleri fakat parça parça ayırıyor.

Bu fotoda 2 kat uygulanmış hali, renginin diğer maskaralara göre daha koyu siyah olduğunu söylemişlerdi kesinlikle doğru,simsiyah.

Gördüğünüz gibi kirpikleri 3'er 5'er topluyor:) Hem tek tek ayırıp hem dolgun gösteren bir maskara yokmuuuu...

Hayatımın maskarası olmadı,fakat son zamanlarda aldığım maskaralar arasında en başarılısı diyebilirim. Hem yumuşak yapıda hemde sürdükten sonra güzel şekil veriyor kirpiklere.

Flormar'ın ürün hakkında ki yorumu: 

- Daha dolgun ve uzun kirpikler
- Hıgh-Tech 3 roll-ball fiber fırçası ile kıvrık ve belirgin kirpikler
- İçerisindeki kolajen mükemmel nemlendirme sağlar,kirpikleri besler
- Natural waxes,kirpiklerin daha uzun görünmesine yardımcı olur
- Bambu özü kullanım kolaylığı sağlar
 - Nylon fiberler kirpikleri kalınlaştırır
- Paraben içermez.



 





19 Ekim 2012

Flormar Wıld Naıls..

Birçok kişi gibi bende öncelikle ambalajını beğendim bu ojelerin. İçerisindeki bambu özleri falan beni çok ilgilendirmedi açıkçası:)) Keşke bu ambalajda ojeler yapmışken daha farklı renklerde yapsalardı. Sadece bir rengini aldım çünkü diğerleri sıradan geldi. Koyu grisi de alınabilecek renkler arasında,belki onuda alırım.

CW104
 
Fırçasını çok sevmedim. Diğer ojelerden daha ince sanki. Yapısı kıvamlı,yoğun. İlk katında rengi veriyor. Ben iki kat sürmeye alışkın olduğum için iki kat sürdüm ama tek katta yeterli. Kuruma süresi hızlı diyebileceğim ojelerden. Tüm gün tırnaklarımdaydı. Hem belirgin hem doğal bir renk. Tavsiye ederim.
 
SEVGİLER.. 





16 Ekim 2012

Kupa Severlere Öneri..


Geçenlerde Tepe Home dan bu kupayı aldım. Benim gibi esprili,değişik ürünler seviyorsanız böyle kupalarıda almak isteyebileceğinizi düşündüm. 

Kral Çıplak kupası. Görür görmez ba-yıl-dım. Hikayesini de çok severim. Ben bunu tercih ettim fakat Kurbağa Prens - Kibritçi Kız - Deniz Kızı seçenekleride mevcut.

Fikir olabilir diye düşündüm :))

KOCAMAN ÖPÜYORUM..


Flormar Cicileri..

Flormarın yeni koleksiyonuna bakmak istemiştim. Sürekli seriden de birkaç ürün aldım. Bakalım nelermiş bunlar;

Koleksiyondan petrol rengi ojeyi beğendim. Koyu grisini de düşündüm fakat sıradan durabileceğini düşünüp vazgeçtim. Birde maskarasını çok övdüler denemek istedim.

Duo serisinden bu  rengi almıştım daha önce. Mavide aklım kalmıştı denememek olmaz dedim:) Deluxe Shıne serisinden çok memnundum iki rengini daha aldım. Bu maskarayı da diğerinin üzerine sürmek için aldım. Kirpikleri uzatan bir maskara iyi olabileceğini düşündüm.

Denedikçe yazıları gelecek. Öncelik vermemi istediğiniz ürün varsa mutlaka yazın ..

SEVGİLER..




14 Ekim 2012

Snow White Grumpy..

Tek kelime ile bayıldım. Sürümü çok güzel. İki kat uyguladım. Mat fakat canlı duran bir yapısı var. Renge zaten diyecek bir kelime bulamıyorum. Şiddetle tavsiye edilir:))

Kocaman Öpüyorum..

Essence Cicileri..

Bu cicileri toparlamak için 2 Gratis 1 Rossmann gezdim. Bu arada Rossmannlara Essence ürünlerinin gelmesi beni çok sevindirdi çünkü iş yerime çok yakın. Birçok ürüne baktım,fakat aklımdakileri aldım.

Gel Eyelınerı çok zor buldum. Her yerde siyahı vardı,Rossmann a ürünler yeni geldiği için stand dolu doluydu. Bu iki maskarayı da zor buldum. Diğer çeşitleri bol bol bulunurken bunlar denenmiş,açılmış ambalajlılardı. Sonunda açılmamış paketleri buldum ve aldım:))



Snow White koleksiyonuna bakamdan önce her rengini alırım diye düşünmüştüm. Gittiğimde ise 3 rengi beğendim. 

Renklerine vuruldum. İlk renk hariç diğerlerini Gratislerde görmemiştim. Rossmannda buldum.

Bu ürünlerin dışında sizin Essence ürünlerinden deneyip beğendiğiniz ürün varsa,tavsiye ederseniz çok sevinirim.

SEVGİLER..