26 Haziran 2013

Guerlain Makyaj Bazı..

Bu baz uzun zamandır benimle. Daha önce günün makyajı kısmında çok görüldü ve yazısı istendi. Fakat o dönem ürün nasıl olsa sürekli üretimde değil,okuyanlar alamadıktan sonra tanıtmanın ne anlamı var demiştim. Şimdi yazmamın sebebi Guerlain dönem dönem bu tarz ürünler çıkarıyor. Hatta altın ışıltılı olanı sürekli ürünler arasında diye biliyorum. 

Jel tarzda bir baz. Sürdüğünüz anda yüzü ıslatıyor ve inanılmaz serinletiyor. Fondoten sürmeden önce birkaç dakika bazın kurmasını belkiyorum. Açıkçası üzerine fondoten sürmeden ışıltı verdiği anlaşılmıyor. Fakat üzerine fondoten sürünce cilt daha aydınlık daha duru görünüyor. 

En çok iltifatı bu bazla aldım diyebilirim. Özellikle bu bazla makyaj yapıp Sevil,Sephora,Tekin Acar gibi mağazalara gittiğimde mutlaka soruyorlar ne kullandınız diye. 

Artık bitmek üzere, yenisini alamayacağım ürün olmadığından  fakat belki altın ışıltılısını alırım. Oda bildiğim kadarıyla ciltte yansıma ile parlak duruyor sarı sarı ışıltı durmuyor uygulandığında.

Cam şişenin içinde açık renkli toplar var sıkıldığında bu toplar patlayıp bu hale geliyorlar. Tabi ciltte böyle beyazımsı bir renk durmuyor şeffaflaşıyor.

Kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün .Dediğim gibi Guerlain sık sık bu tarz ürünler yapıyor bakmanızda fayda var.

SEVGİLER..






4 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Cok ilgincmis toplar patliyo spreyli sise falan :)

makyajlı kareler dedi ki...

Pembe pembe goruntusu bile guzel:)))

audrey dedi ki...

fiyatı nedir acaba??

özge dedi ki...

kumralkız,gerçekten ilginç:)

makyajlı kareler,dimi içi aydınlanıyor cildinden önce insanın:))

audrey,150 civarında olması lazım canım benimki oldukça uzun zaman olduğu için hatırlamıyorum:(