31 Mayıs 2013

Golden Rose Holiday 61..

Çıktığı zamandan bu yana bu maviyi istiyordum. Bol ışıltılı olanlarıda çok güzel fakat ben bu renge,duruşa, ve sim içermemesine bayıldım resmen. Şu an bu ojelerin özellikle mat olanların her rengini alasım var:) Golden Rose un hızına yetişilmiyor yine yeni oje serisi çıkarmış sitesinde gördüm fakat yakından nasıl olduğunu bilmiyorum..


Bu arada karşıdan ojelerime bakan bir arkadaşım oje güzel, fakat sanki özelliği değil de bozuk kat kat sürmüşsün gibi duruyor dedi. Pütürleri bozuk sürülmüş gibi algılanabiliyor dedi, bilmiyorum kaç kişi böyle düşünüyor ama ben çok beğendim.

SEVGİLER:))


26 Mayıs 2013

Bitenler,çöpe gidenler..

Herkese Günaydın,

Geçen hafta yazamadığım için biten ürünler oldukça fazla. E bitenler olsun ki yeni ürünlere yer açılsın dimi:))

Delıa Coral El Kremi : Dorenin sattığı bir krem.Griserinli. Bir arkadaşım Dorenin satış temsilcisi aslında uyduruk bir kremdir diye düşünmüştüm ama gerçekten çok başarılı bol nem veriyor,yenisini aldım.

Signal Whıte Now : Tekrar tekrar kullandığım bir diş macunu,stoklarımda mevcut, birkaç markayla dönüşümlü kullanıyorum.

The Balm Göz Makyaj Temizleyici : Vazelin kıvamında. Tabi göze sürüp ovuşturmak gerektiği için panda görüntüsünde oluyorsunuz fakat gerçekten iyi temizliyor. Ben indirimde almıştım. Yine denk gelirsem indirime alırım. Önce çabuk biter demiştim fakat bitmek bilmedi ki ben her gün kullandım ve yoğun göz makyajları için bol kullandım. 

Benri Kare Pamuk : Artık fazla söze gerek yok süper ürün.

Komili Sıvı Sabun : Frambuaz ve Gül kokulu. Komili ürünlerini seviyorum ben,bana temizliği çağrıştırıyor.

Yves Rocher Zeytinyağlı Duş Jeli : Markayı seven biri olarak nasıl bu kadar kötü bir ürünü olabilir diye düşündüm. Zor bitirdim. Koku yok,köpürme çok az,temizlik hisside vermiyor. Daha önce frambuaz ve hindistan cevizlisini kullanmıştım. Frambuazlının yerini hiçbiri tutamaz.

Rexona Roll-on : Bu seri ilk çıkınca 2 adet roll on 1 adet deosunu almıştım. Bu ikinci roll-on.Sıcaklar gelmeden bitirmek istedim çünkü beni şaşırtan derecede kötü. Diğer çeşitleri gibi değil. Fakat deosu daha öncede yazdığım gibi çok iyi.

Bioblas Kepeğe karşı etkili şampuan : Denemem için gönderilmişti. Kutusunda yenilendi yazıyor ve gerçekten yenilenmiş. Daha önce mini boyu elime geçmişti ve berbattı, bu ise oldukça iyi.Tek kötü yanı rengi sarımsı tuhaf bir renk. Oldukça iyi temizliyor saçları tabi saç kremi kullanmazsanız bitkisel olduğu için sertleştiriyor saçları. 

Freshlıne Mayonezli Saç Maskesi: İkinci bitirişim.Yazısı için tık tık..

The Body Shop Limonlu Vücut Peelingi : Kokusuna bayılarak kullandım. Yeniden aynı çeşidini değilde farklı bir çeşidini alabilirim.

Shiseido 4 lü Far : Sarı ve yeşil kısmını kullanıyordum çoğunlukla. Uzun zaman oldu aldığım ve iyice tozutmaya başladılar kullanamadıktan sonra durmasının bir anlamı yoktu.Zaten artık markanın yeni seri farları var Şimdilik sadece morunu aldım ama diğer renkleride süper.

Mac 168 Fırça : Tartan Tale Koleksiyonundan çıkmıştı. Yavaş yavaş tüm koleksiyon fırçaları gidiyor. Bu fırçada dökülmeye başladı ve inanılmaz kaşındırıyordu çöpe gitti. 

Bioderma Sebium Gözenek Sıkılaştırıcı: Gözeneklerim büyük olduğundan nerede sıkılaştırıcı görsem hemen alıyorum. Bioderma nasıl bu kadar gereksiz bir ürün yaptı diye düşünüyorum. Genelde makyaj bazı olarak kullanıp bitirdim. Kesinlikle almam bir daha.

Dermalogica Skin Smoothing Krem : Daha önce Active Moist kullanmıştım ve çok yetersiz gelmişti. Daha sonra eczacım cildim yer yer kuru olduğu için bunu önerdi ve önce tester kullandım. Bayıldım hem bol nem veriyor hem makyajı etkilemiyordu. Çok beğendiğim için 100 ml olanı aldım. Pahalı bir krem olduğu için 50 ml boşa para vermek gibiydi. Fakat ürünü biraz kullandıktan sonra testerdaki etkiyi bulamadığımı anladım. Nem veriyor fakat hemen aşırı kurumaya geçiyor,makyajın altına da iyi durmuyor. Maske ve peelinglerinden bu kadar memnun olduğum bir markanın nemlendiricisi şaşırttı beni. Aynısından kullanan bir arkadaşım var,ona sordum sende nasıl diye o da nem veriyor gibi ama sonra daha fazla kurutuyor dedi. Aynı şeyleri düşündüğümüze göre bir daha alınmayacaklar kategorisinde yerini aldı.

Mad Dolum Parfüm : Bu sefer Lancome değil Chanel almıştım. Yaz gelene kadar bitirmek için 50 ml tercih etmiştim iyide oldu.Çünkü Chanel Coco Matmazel yoğun bir koku. Ağır kokuların bir kısmını kullanamayan ben, hiç rahatsız olmadan kullandım bu parfümü.

Elseve Gece Saç Bakımı : Bu ürün çok eskiden almıştım kıyıda kalmış çöpe gitti yarısı. Fakat kullandığım zamanda bir şey anlamadım çünkü gece boyunca saçınızda kalıp sabah yıkamanız lazım. Ben yatmadan önce yıkanmayı sevdiğim için bana hitap etmedi.

Flormar Mat Touch Fondoten: Denemek için almıştım fakat dikkat etmemişim çok koyu bir tonuymuş. Doğal olarak yapısına bakmak için elimin üzerinde deneyebildim. Tek anladığım şey gerçekten çok mat olması. Yüzde gün içinde pütür pütür bir görüntü yapar mı bilemiyorum fakat çok mat olduğu kesin.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..














25 Mayıs 2013

Neler Aldım..

Çok fazla olmasa da biraz ihtiyaç birazda denemek istediğim şeyleri aldım geçenlerde. Bakalım nelermiş bunlar..

Bu göz kaleminin lacivert rengini kuzenim hediye etmişti,çok beğendiğim için grisini aldım. Sarı ojeyi merak ettim,diğeri ise zaten benlik bir renk..

Essence eski koleksiyon ojesi o zaman almamıştım şimdi ilgimi çekti,diğerleri golden rose ojeler.Biri dokulu biri simlilerden diğerleri rıch color serisinin yeni renkleri.

Aslında bu markanın bronzer fırçası hariç diğer fırçalarını almam diyordum bu iki fırça gözüme hoş göründü ve aldım. Yumuşacıklar sanki diğer seriden daha iyiler. Rimmel pudra uzun zamandır aklımdaydı denemek istedim.

Benri kare pamuk stoğum azalmıştı:) Yüz ve saç maskeleri.Gratise sürekli giden biri olarak bu maskelere hep bakıp almamıştım bu sefer denemek istedim. Bakalım nasıllar,en kısa zamanda deneyeceğim.

Nyc oje ve gloss.Nyc ojeleri çok sevmiştim zaten bu rengede bayıldım. Glossu yeni gelmişti fiyatı çok uygun ve renk gözüme güzel görününce almak istedim. Rımmel ojenin ise rengi için aldım:)

Bu iki kitabıda çok merak ettiğimden aldım.Sağdaki kitap Can yayınlarının olduğu için D&R da 5 tl.Haberiniz olsun..
SEVGİLER..

Ne okudum..

Kitap boyunca bu kızla yolculuk yapıyorsunuz,hedefe ulaşmaya çalışıyor ve başarıyorsunuz. Kitap bittikten sonra kelebekleri daha çok seviyorsunuz. Otantik yerlere gitmiş,gezmiş,görmüş kadar oluyorsunuz. Çok dinlendim bu kitabı okurken. Herkese tavsiye ederim.

BOL KİTAPLI GÜNLER..

Flormar Lights of Flowers Koleksiyonu (Firmadan gelenler ve kendi aldıklarım)

Flormar bir süre önce yeni koleksiyonunu çıkardı biliyorsunuz. 
Mağazada görünce vuruldum. Yalnız çok sade makyaj sevenlerin çok hoşuna gitmeyebilir.
 Ben bazen rengarenk bazen sade olmayı sevdiğim için bu koleksiyona bayıldım.

Öncelikle dün firma tarafından gönderilen ürünlerden başlayalım.

Bütün bb kremleri denemek isteyen biri olarak bb krem gelmesine çok sevindim. Bakır rengi far,turuncu ruj ve bej tonlu gloss geldi. Henüz denemedim,deneyince tek tek paylaşacağım sizlerle. Mağazada baktığımda yeşil ve kırık beyaz tonlu farlara bayılmıştım. Eğer bu farın yapısını beğenirsem gidip onlarıda alabilirim.

Kendi aldıklarım ise turuncu allığı ve dolgunluk veren maskarası. Pembe allık ve bu renk arasında kalıp bu rengi tercih ettim. Renkler süper ve yaza uygun yansımalı mat değil hiçbiri. Geçen hafta aldığım için kullandım ve tüm gün yanağımda kaldı. Maskarayı bir kez denedim yaş maskaralardan.Sanki biraz kurusa daha iyi olur gibi. 

Tüm ürünleri sırayla,ayrıntılı olarak paylaşacağım.

Siz koleksiyonda hangi renkleri,hangi ürünleri beğendiniz?

SEVGİLER..







 


24 Mayıs 2013

Ailenin Yeni Üyesi ÇİTA ..

Herkese Merhaba,

Taşınma işlerimiz bittikten sonra bir kedi almak istiyorduk.Tabi ben canlı hareketli kedileri sevdiğimden herhangi bir cinsi olmayan kedileri tercih ediyorum. Çocukluğumdan beri bu böyle olmuştur. Tabi bu tercihimin zor yanlarıda var.Aşırı hareketli,her an ilgi isteyen,sizinle yaşayan, kendini kabullendirmek isteyen tavrını gösteren kediler oluyor bunlar. Cins kedileride seviyorum tabiki fakat bana biraz soğuk geliyorlar o kadar sakinler ki sanki sizinle yaşamıyorlar.

Neyse uzatmayayım. Artık hayatımızda çita var. Daha sonra yine fotolarını paylaşırım fakat şu ara daha bebek ve çok hareketli fotoğraf çekmek bir işkence. Zorla çektiğim bir fotoyu ekleyeceğim. Tabi tek gözüde kapalı çıkmış,sarhoş gibi:)

Sabah ben hazırlanırken çantamın içini kurcalıyor bazende yatıyor tam iş üstünde yakaladım:))

Şimdilik günlerini yaramazlık yaparak geçiriyor,bakalım biraz daha büyüyünce yaramaz bir oğlan mı uslu bir oğlan mı olacak:)

ÖPÜYORUZ :))



22 Mayıs 2013

Flormar Revolution Perfect Ruj..

Flormarın yeni koleksiyonunu çıkarmadan bir süre önce piyasaya sürdüğü bir ürün. Maskaraları ve rujları var. 

Ambalajları çok şık. Tabi kırmızı tercih etseydim bu siyah beyaz ambalajın içinde çok şık görünürdü. Serideki en açık rengi tercih ettim. Öyle ki nude rujlar bile daha koyu kalıyordu bunun yanında. Sanırım hiç satmayan bir renk çünkü ben bu renge bakmak isteyince sürekli şu renk daha güzel diye fikrimi değiştirmeye çalıştı çalışanlar. Belki de bu rengin kullanımının zor olduğundan geri getirebileceğimi düşündüler:)

Gördüğünüz gibi pembelik içeren fakat beyaza daha yakın bir renk.

Tam olarak böyle durdu ve ben bayıldım bu ruja Rujların en büyük özelliği çok mat olmaları. Bir çok kişi kurutuyor diyebilir. Çünkü herkes mat ruj kullanmayı sevmiyor biliyorum.

Seride çok güzel renkler var. Bendeki renk R07

Mat bir rujum olsun,hiç sedef yada ışıltı içermesin derseniz mutlaka bakın derim.

SEVGiLER..







 

18 Mayıs 2013

Son Zamanlarda En Çok Kullandığım Ojeler..

Son zamanlarda elimin en çok gittiği,en çok tercih ettiğim ojeler:

En çok kullandığım kırmızı ojeler,

En çok kullandığım nude ojeler,

En çok kullandığım mavi ojeler,

En çok kullandığım pembe ojeler,

En çok kullandığım yeşil ojeler,


Oje deyince duramıyor insan her rengi her markayı alıyor fakat o kadar oje arasından illa birkaçı ön plana çıkıyor. Benim bu aralar sevdiğim ojeler bunlar oldu.Sizin bayılarak kullandığınız bir oje var mı ? Önerirseniz sevinirim..

SEVGİLER..










 


Neler Okudum..

Uzun zamandır okuduğum kitapları da paylaşamadım. Okuduğum 3 kitabı birden değineyim istiyorum.

Öncelikle Sunay Akın'ın bu kitabını okudum. Sunay Akın sevenlerdenim biliyorsunuzdur. Bu kitabı o kadar uzun zamandır elimde bekliyor ki bir türlü sıra gelmemişti. Kitabı okuduktan sonra niçin bu kadar geç kalmışım dedim. Gerçekten tüm anlatılanlar ilginizi çekiyor ve dikkatle okuyorsunuz. Ben en çok Aziz Nesin'i anlatan daha doğrusu raşitizmle mücadele verip küçük yaşta hayatını kaybeden kardeşine değinen öyküyü sevdim. Gözlerim dolu dolu oldu okurken. Sunay Akın gerçekten çok bilgili,geçmişi araştıran iyi bilen biri ve kitaplarını okuyun derim..

Sherlock Maceralarına devam. Her geçen gün yeni bir kitabı çıkıyor resmen yetişemiyorum. Bu kitap ilk çıkan iki kitabından biri ancak sıra geldi, fakat yenilerinden de almaya çalışıyorum. Parça parça hikayeler olması gerçekten güzel. Özellikle gece yatmadan önce bir hikaye okuyup uyuyabilirsiniz. Olay sonuçlanmış oluyor ve rahat ediyorsunuz:) Şiddetle tavsiye edilir.

Klasiklerden de bir kitap okudum.Real de halen satılıyor klasikler. Daha önce okumadığım için almıştım. Gerçekten çok güzel, zaten klasiklerden olup da güzel olmayan var mı. Fakat biraz zorluyor okurken. Konular yavaş ilerliyor ve sabrınız tükenebiliyor. Her şeye rağmen güzel bir kitap..

BOL KİTAPLI GÜNLER :))
 






Mayıs Başında Alınanlar..

Biliyorsunuz Mayıs ayının başında taşındım. Taşınma işimden birkaç gün önce ihtiyacım olanları ve birkaç merak ettiğim ürünü almıştım. Yeni paylaşabiliyorum.

 Sürekli stokladığım Benri Pamuklar, Elidorun bu şampuanı Gratisten 30 liralık alışveriş yapana indirimliydi, Sadece Gratislerde satılan kil maskesi meraktan alındı, Alix Avien Gizemin yorumlarında görülüp alındı, Lorealin bu fondoteni hep aklımdaydı sonunda alındı..

Isananın duş jelleri gerçekten güzel, bu çeşidi limitli gelmiş hemen aldım. Lavantalı sıvı el sabunu komilinin olduğu için aldım.

Bu ürünlerde bazıları acil ihtiyaç bazıları merak ettiğim bir ara deniyim dediğim ürünler.

Yine denemek istediğim ürünler. Duş Jelinin hindistan cevizlisini ilk kez aldım. Kullanmaya başladım bile ve kokusu çok müthiş. Yüz temizleme mendillerini biraz yapışkanlı buldum,bakalım birkaç kez daha deneyince nasıl bulacağım..

D&R da Can yayınları kampanyası var daha önce olduğu gibi 5 TL . Diğer kampanyadan çok kitap almıştım,bu kampanyada yalnızca ikisini tercih ettim.

HERKESE GÜZEL GÜNLER:))










17 Mayıs 2013

Golden Rose 'dan Yeni Bir Haber Var..

Merhaba Arkadaşlar,

Golden Rose dan yeni bilgiler var..

Öncelikle markanın yüzleri ve web sitesi yenilendi.Artık yabancı mankenler yurtdışı çekimleri ile web sitesinde yer alıyor.


İşte bu aşamada size vereceğim yeni haber, www.goldenrose.com.tr web sitesine aynı zamanda online satış da eklendi.

 Yani yeni eklenen ürünleri, ürün renklerini, Golden Rose’un yeniliklerini takip edebileceğiniz gibi, beğendiğiniz ürünleri anında satın alma şansınız da olabilecek.

 
Bunun yanı sıra www.goldenrosestore.com.tr online alışveriş sitesinden de alışveriş yapma imkanınız devam ediyor.

SEVGİLER..

15 Mayıs 2013

çekiliş sonucu..

Merhabalar,

Kozmoda.com çekiliş sonucunu geçte olsa açıklamıştım fakat kazanan arkadaş bana ulaşmadı ve mailime de yanıt vermedi. Hemen tekrarlıyorum ve yeni bir kişi belirliyorum.

Hediyenin yeni sahibi sukran sımsek oldu

Tebrikler..
 


12 Mayıs 2013

Deepdukkan..

Deepdukkan da indirim var:)
Fiyatları, satılsın diye çekebileceğim son fiyata çektim. 
Bakmak isterseniz tık tık.
Ozge_1981@hotmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz..

bitenler..

Pazar günü rutini olan bitenler yazımla buradayım..

Bu süreçte neler bitmiş bakalım hep birlikte..

Nivea Vücut Losyonu : Çok uzun süre kullandım. Yoğun bir yapısı var ve kokusu alışılmış niveanın dışında. Pompalı olması kullanımını kolaylaştırıyor tavsiye ederim.

The Body Shop 11 Nolu Ruj : İlk aldığım günden beri çok sert bir yapısı vardı. Diğer rujlarım bozulmamasına rağmen bu ruj bu şekilde eridi diyebilirim. Kokusuda ağırlaştı. Oysa renk mükemmeldi. Nude fakat mora bakan bir tonu vardı. Mor dediğim lila gibi soğuk bir tondu. Çöpe gitti.

L'actıon Dudak Dolgunlaştırıcı : Kesinlikle dudakları yakmıyor,acıtmıyor. Şimdiye kadar birçok marka kullandım. Genelde yakıyorlardı dudakları. Çok başarılımı derseniz hayır. Her gün sürünce hiç etkili olmasa da arada sırada sürünce hafif bir dolgunluk veriyordu. Yeniden alabileceğim bir ürün.

The Body Shop Mavi Mısır Maskesi : Kokusu çok keskin. Yakıcı tuhaf bir koku. Gerçekten cildi arındırıyor ve 10 dakika cildinizde bekletip yıkayınca cilt pürüzsüz oluyor. Tbs indirimlerine bu ürün genellikle girmiyor. Yinede takip edip alın,kullanın derim. Başarılı.

Estee Lauder Idealist : 2 kür kullandım. Sözde en fazla 3 kürde gözenekleri küçültüyor. Estee cilt ürünlerini severim fakat bu serum tam bir fiyasko olmuş. Kesinlikle bir daha almayı düşünmüyorum.

Lancome Genifique Serumu : Orjinal boyunu uzun zamandır kullanıyorum. Küçük boyu hediye verilince bunu kullanıp bitirmek istedim. Mükemmel bir serum bence. 30 yaş üstü için ideal. Hem cildi yumuşatıyor hemde toparlıyor. Şuan dediğim gibi büyük boyunu kullanıyorum.O bitince hemen alacağım.

Kalyon Tırnak Güçlendirici : Çok eski bir tarihte kullanıp beğenmiştim. Watsonsta tekrar görünce aldım kullandım fakat hiç beğenmedim.Bence içeriği değişmiş. Aslında yeniden almam fakat 2 al 1 öde kampanyasından aldığım için maalesef bir tane daha var elimde.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR:))