25 Aralık 2012

Rexona Nature..

Rexona ürünlerini seviyorum. Bazen özellikle deo yu nıvea yada dove alsamda Rexona dan vazgeçemiyorum.Nature serisi yazın çıkmıştı. Ben ikisini de özellikle aynı anda kullanmak istedim ki etkisini görebileyim. 

Roll on bence diğer seçeneklere göre başarısız. Diğerlerine oranla daha doğal olduğu için sanırım bana çok etkili gelmedi. Bambu,Oksijen en etkili olanlar bence birde Koton. Bitince tekrar almayı düşünmüyorum tabi yedeklerimde varsa mecburen tekrar kullanacağım:(

Deo ise çok çok başarılı. Bu markanın deolarını başarılı buluyorum. Roll on kalıcı olmasa da deosu oldukça kalıcı ve güzel. Çok fresh bir kokusu var. 

Kısaca bu ikiliden almak isteyenlere deo yu kesinlikle tavsiye ediyorum.Roll on olarak diğer çeşitlerini tavsiye ediyorum.

SEVGİLER..




4 yorum:

sevda s. dedi ki...

Deoları seviyorum canım, ben Niveacıyım ama bunu deneyeceğim :)

ElaSel dedi ki...

Bu serinin sticki yok mu cnm? Ben roll on ve deodorant yerine stick olanları kullanıyorum, varsa bundan da alayım kokusunu merak ettim=))

özge dedi ki...

sevdacım,bende deoda nıveayı daha çok seviyordum ama yazdan beri rexonayı daha çok seviyorum sanki. yinede dove ve nıveada alırım indsirimlerine göre:)

elasel,bakmadım canım,ben bazen alıyorum dediklerinden,bunda da vardır herhalde..

BÜTÜ dedi ki...

kesinlikle bunları seviyorum tavsiyen için teşekkürler tatlım :)