14 Ekim 2013

Benefit Set..

Benefit in bir çok çeşitli makyaj seti bulunuyor. Daha öncede bir set kullanmıştım. Bu setlerin en güzel yanı denemek istediğiniz ürünleri bu yolla deneyip tam boyunu isterseniz alabiliyor olmanız.


Bu setin içinde neler varmış bakalım:

That Gal : Aydınlık veren bir baz. Fondoten öncesi aydınlatmak istediğim yerlere uyguladım. Rengi çok uçuk bir pembe şeftali arası. Ben çok aydınlık cilt sevdiğimden hoşuma gitmedi. 

Highbeam : Likit aydınlatıcı. Likit aydınlatıcı çok sevmiyorum nedense stick yada presli olanlar tercihim. Fakat bunu kullanabildim tabiki pudra üzerine değil fondoten üzerine. Verdiği renk benim hoşuma gitmedi çok açık bir inci rengi beyaz tenli olmama rağmen yetersiz geldi bana. Moon beam almayı düşünüyorum.

They're Real : Evet geldik çok övülen maskaramıza. Tek tek ayırıyor kirpikleri ve uzun gösteriyor fakat ben dolgun görünüm sevdiğim için hayatımın maskarası olmadı kendisi tam boyunu almayacağım bir maskara:(

Dandelion Allık : Çok yumuşak yapıda ve pigmentli bir allık. Gerçi ne kadar pigmentli olsa da rengi çok açık beyaz tenliler dışında kimseye önermiyorum. Tam boyunu aslında alırdım güzel fakat bunu bitirmem zaman alacağından o zamana kadar başka allıklar beğenirim kesin:)

Bad Gal Liner : Tek kelime ile muhteşem. Bu seti alırken sevgili Burak kalemi çok seveceksin çok başarılı demişti gerçek tende öyle oldu. Yazın ortasında kullandığım için etkisini daha çok anlamış oldum. Göz içime sürdüm ve sıcakta güneş gözlükleri de gözümde saatlerce dolaştım eve geldiğimde gram akma yapmamıştı. Güneş gözlüğüyle sıcakta durunca malum sauna etkisi yapıp göz makyajını daha çok etkiliyor. Bitince hemen koşup tam boyunu alacağım bir ürün oldu.

Herkesi Kocaman Öpüyorum:))




3 yorum:

kumralkizdan dedi ki...

Guzel bir sete benziyor :)

sevda s. dedi ki...

Güle güle kullan canım, kardeşim İngilteredeyken yılbaşı indirimden ben de bir tane almak istedim ama kötü niyetli bir arkadaş yüzünden alamadım. benefit'i çok kötüledi. Sonra kendi Benefit aldı :)
They're Real'i çok merak ediyordum ama ben de dolgun görünüm seviyorum, demek ki bana göre de değil.

özge dedi ki...

kumralkız,her sette olduğu gibi güzel ve kötü ürünler var içinde tabi herkese görede değişiyor bu büyük boylarını almak istiyorsan böyle denemek çok iyi oluyor.

sevdacım,nasıl biriymiş o yahu o kadar gıcık ne diyim. Yani bana olmadı bu rimel genellikle tektek ayırma olayını seviyorya herkes belki ondan ben beğenmedim yinede dene tabi öptüm:)