26 Ekim 2013

Dermokil Şampuan..

Uzun bir süredir dermokil ürünlerini deniyorum ve oldukça memnunum. Kısa bir zaman önce bu şampuanı görünce hemen aldım. Kil ve keratin kelimeleri ürünü  almam için yeterli oldu. Kilin saçları beslediğini,parlaklık verdiğini ve saç derisini rahatlattığını biliyorum. Hazır böyle bir şampuan çıkmışken denememek olmaz dedim. 

Bir çok şampuandan tam olarak memnun değilim ( son bir yıldır ) Kimisi yumuşaklık vermiyor,kimisi çok matlaştırıyor,kimisi iyi temizlemiyor. Zaten temizlik konusunda otacıyı başarılı buluyorum. 

Bu şampuandan sonra saçlarım gerçekten daha parlak durmaya başladı ve benim için en önemlisi kafa derimin gözeneklerimin nefes aldığını hissettim resmen. Diğer şampuanlarla yıkayınca birkaç saat sonra sanki saçlarım kirliymiş gibi bir hisse kapılıyordum. Şimdi ertesi gün bile saçlarım tertemiz oluyor ve ağırlık olmuyor.

Birkaç çeşidi vardı ben yağlı saçlar için olanı aldım çünkü kuaförüm saçının yağ dengesini bozmuşsun dedi. Kuzenimde perma var onun için permalı saçlar için olanı aldı ve oda çok memnun kaldı. Diğer çeşitlerini tam hatırlamıyorum fakat saç dökülmesine karşı olanı hatırlıyorum. Bu konuda dertli olanlar mutlaka baksınlar eminim o da iyidir.

Herkese Sevgiler:))

9 yorum:

Ozgegokmennnn dedi ki...

Boyalı saçlar için olanı varsa aliiim bakim

okuyan dedi ki...

Tavsiyen icin tesekkurler. Sevgiler ^-^

Unknown dedi ki...

Gratis ve Watsons'da gördüm ama elimde çok şampuan olduğu için almadım. İlk fırsatta deneyeceğim:)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan :) Bende geçen gün aldım bunu umarım bende senin gibi memnun kalırım :)

GÜLÜMSE YÜZÜME dedi ki...

Bende bu aralar hiç bir şampuandan memnun kalmıyorum . Gönlüme göre bişey bulamadım. Tavsiyen üzerine birde bu markayı deneyeyim.

özge dedi ki...

ozgecim,al hayatım beğenirsin:)

okuyan,ricaederim ne demek..

zuhal,ben beğendim kilden yola çıkarak aldım canım sende denemelisin derim:)

limon,inşallah canım sanada fayda sağlar..

gülümse,otacıyı ve bunu dene o halde canım..

sevda s. dedi ki...

Canım ya nerelerdesin sen?
Ben de uzun zamandır hiç bir şampuan ve saç kreminden memnun kalmıyorum. Sen de aynısını yaşayıp bundna memnun kaldım diyince heyecanlandım, denemek istiyorum :)

özge dedi ki...

sevdacım bu ara çok geziyorum ve akşam yorgunluktan yazamıyorum:) çalışırkende yoruluyordum fakat resmen sevdiğim bişey yapınca relax oluyordum evet bende aynı bunu devam ettiricem bir süre öptüm

Kitap Eylemi dedi ki...

saç konusunda çok dertliyim ben yaaa:)