27 Kasım 2013

Rimmel London Scandaleyes Serisi..

Birkaç hafta önce Watsonslara Scandaleyes serisinin yeni ürünleri geldi. 4 ayrı renk likit far , 1 maskara ve 1 eyelınerdan oluşuyor yeni seri.Bakalım hangilerini beğendim hangilerini beğenmedim.

Ürünler bu şekilde. Likit farlar gümüş gri,füme,altın ve bronz tonlarında. Ben standda görür görmez fümeye aşık oldum. Aslında bronzuda sevdim fakat testerları yoktu ve eğer pigmentasyonları iyi değilse far altına baz olarak kullanırım diye düşündüm. Bronz bir bazım olduğu için bu rengi tercih ettim. Sonrasında katıldığım etkinlikte sponsorlarımızdan Watsons ın hediyesi ile gümüş renkte far, maskara ve eyeliner da benim oldu:) 

Maskara ile başlamak istiyorum. Scandaleyes serisi ilk çıktığında turuncu kapaklı olanı büyük hayallerle alıp hiç beğenmemiştim. Sonrasında yeşili,pembeside seriye eklendi isimlerini bilmiyorum o yüzden ambalaj renklerini yazıyorum. Dilim yandığı için diğerlerini hiç almadım denemedim. Bunu da görünce yok almam dedim ama hediye olunca denedim tabiki. Tam tahmin ettiğim gibi hiç sürmesem daha iyi tabi bu yorum benim için geçerli çünkü kirpik söz konusu olunca herkeste o kadar fark ediyor ki gidip deneyin derim. Benim kirpiklerime ne hacim,ne uzunluk hiç birşey vermedi. Fakat arkadaşım ( Tuğba ) almıştı buluştuğumuz gün ve ben sevdim harika olmasa da idare eder dedi. O yüzden yinede gidip deneyin diyorum.

Eyeliner a gelince ben keçe uçluları hiç sevmem göz kapağımın şeklinden dolayı hangi markadan bu şekilde aldıysam hem bulaştı birde kalıcı olduklarından bulaşınca hemen çıkmıyor rezil oluyorsunuz. Bir daha hiç bir markadan keçe uçlu almayacağım demiştim. Jel ve likitlerle gayet mutluyum ben. Hatta likitler bile kalıcı değilse akıyorsa hemen çöpe atarım. Dün arkadaşımın yanına giderken sürdüm akşam üstüydü ve gece geç saatte sildim inanılmaz güzel. Akma yok kesinlikle,nasıl sürüldüyse çıkarana kadar öyle kaldı.Simsiyah rengini çok beğendim. Uç kısmı hafif yassı sivri değil o yüzden çok ince sürmedim ben. Ne diyim bitince alacaklarım listesine girdi bile kendisi:)

Farlara gelirsek ıslak yapılarından dolayı baz olarakta kullanırım demiştim aynı renk farların altına fakat yapamayacağımı anladım çünkü sürünce hemen kuruyup sabitleniyorlar ve saatlerce bozulmadan duruyorlar. Harikalar bence. İstediğiniz kadar katları arttırıp daha belirgin bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Ve güzel olan hemen sabitleniyorlar çıkmıyorlar ama göz makyaj temizleyicisi ile anında çıkıyorlar. Çok sevdim hatta diğer renklerini de almayı istiyorum. 

 011 - Mercury Sılver ve 002 Slate Grey

Renkler bu şekilde.Gümüş rengi beyaza yakın bir renk.Tam bir gümüş ışıltısı beklemeyin. Ama bence bu şekilde daha farklı daha güzel. Diğeri zaten ambalajındaki rengi direk veriyor. Çok sevdim ikisini de.

Özet olarak dış görünüş olarak zarif bir seri. Makyaj çantama tüm seriyi koyunca harika duruyorlar. Likit farların her rengini istiyorum,eyeliner muhteşem keşke farklı renkleride olsa, maskara ise benden bir puan bile alamadı.

Umarım almak isteyenler için ön bilgi olmuştur.Tabiki gittiğiniz zaman deneyip karar vermeniz sizin için daha iyi olur.


Sevgiler..







17 yorum:

Gülsen Doğan dedi ki...

dünde konuştuğumuz gibi bende pek memnun kalamadım maskaradan :(

Unknown dedi ki...

Eyelinerı merak ettim :) Güle güle kullan ^^

Ozgegokmennnn dedi ki...

Özgeeemm ben buradaki açık gri gibi ama şıkır şıkır parlayan bir eyeliner istiyorum. Dore olarak zar zor H&M de buldum biliyorsun geçenlerde. Ama lame bulamıyorum. Bilsen bilsen sen bilirsin balım.

larcencielblog dedi ki...

Fümesi gerçekten çook güzelmiş!!! Bu arada, ben açık griyi baz olarak da kullandım. Fena olmadı :)

Eyeliner'ı ben de çok çok beğendim! Kesinlikle başarılı ve bittikçe alınacak bir ürün. Hem de kullanımı çok rahat!

Rimelle ilgili yorumu biliyorsun :) Ben sevdim aslında, ama gün içinde dökülüyor. Ki en sinir olduğum şeydir. Yine de arada kullanıyorum :)

Sevgiler!!!! Başak :)

özge dedi ki...

gülşencim,evet ya halbuki ambalajı ne kadar hoş:)

ceyda,tesekkür ederim,gerçekten güzel bir eyeliner seversin eminim

başakcım,bende hiç yok gibi olduğundan dökülemedi tabi:) griyi bende öyle düşündüm ama birden kuruyunca süremedim canım yinede deniyim bakalım eyeliner evet ya harika simsiyah oluşunuda çok sevdim öpüyorum çok:)

ozgecim, şimdi çok kaliteli olmamakla beraber golden roseda var tatlım tam istediğin renk:)

Ozgegokmennnn dedi ki...

Balım Gr'ninkileri biliyorum. İçinde sadece glitterlar var. Aslında kendisi şeffaf gibi. Öyle değil. Kendiliğinden lame ve parlak arıyorum. Offf bulamıyorum yaa :/

ben-ce dedi ki...

eyelinerı merak ettim benim gözkapaklarım dar olduğu için hemen yukarı bulaşıyor eye linerlar. denemeli
farlarda hoşmuş, bronzunu merak ettim

seregon dedi ki...

Özge'cim güle güle kullan:) bende eyelinerını gördüğümde alsam mı diye düşünüyordum. Deneyeceğim:)

erinysle- dedi ki...

canım rimeli bugün tekrar denedim ama sen haklı çıktın.abartılacak bir rimel değil gerçekten.

holy dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
holy dedi ki...

özgecim, canım benim! niçin artık çok sık yazmıyorsun :( yazılarına hasret kaldık. instagramın yetmediği nokta bu oluyormuş :)

özge dedi ki...

sayın özge gökmen :) şimdi bebiş içinde sim olanlar ayrı bunlar metalik seri gittiğinde öyle sorarsın metalik eyeliner diye geçiyor her rengi var içinde siç yok net bir çizgi oluşturuyor ve her renk metalik öyle düşün.

belgin,bende çoğunu kullanamıyorum canım tabiki yinede deneyerek almalısın.

seregon,sağol canım elime aldığımda bu eyelınerı kesinlikle kullanamam demiştim:)

tubacım,bende dedim herhalde kirpik yapımız baya farklı:)

holy,canım bu ara hiç vakit bulamıyorum sanırım gezmekten:) şaka bir yana 4 yıl oldu artık ve biraz yoruldum sanki hobi amaçlı işlerde sanırım böyle olunuyor instagram daha günlük olduğu için daha çok oralardayım ama tabi blogumuda bırakmadım inşallah daha çok yazarım öpüyorum..

sena zeyrek dedi ki...

Ben daha denemedim bu seriyi ama merak ettim. Bakalım bende nasıl duracak rimel :)
Ben senin aksine seviyorum keçe uçlu eyelinerları.

Ozgegokmennnn dedi ki...

Biliyorum o metalicleri var bende bebeğim. Ama grisi koyu bir gri. Daha açık gri arıyorum ben. Offf sorunluyum kabul ediyorum :)))

Adsız dedi ki...

füme ile açık gri fara bayıldım, renkleri çok hoş. Likit eyelinerı da merak ettim. Böyle yeni ürünler gelince çok seviniyorum, makyaj aşkımız daim olsun :)

özge dedi ki...

sorunlu arkadaşım:) canım cecilede de vardı kullandım hem altın hem gümüş ama çoktandır standına bakmıyorum hala varsa tam açık gümüş renginde idi:)

renkli masallar,valla gelsin yeni ürünler deneyip deneyip duralım dimi :)

Kitap Eylemi dedi ki...

liner'ı denemeyi isterim ben Lorealin superliner'ından başka şey sürmem ama şimdi sen böyle yazınca alacağım:)