9 Ocak 2011

Alix Avien ojeler...

Cuma akşamı eşimin iş yerinin eğlencesi vardı. Çankaya'da bir restaruant ta hem yemek,hem canlı müzik eşliğinde eğlence vardı. Geç başlayacağından dolayı erkenden gitmek istemedik. Ben iş yerinden çıkınca da eve gidip yetişemeyeceğim için,eve gitmedim.Aklıma o boşlukta Alix Avien in çıkardığı koyu yeşil oje geldi ve eşimle başladık aramaya. Birçok yerde geldi ve bitti dendi. Sonunda bulduk:) Önce kalmadı dediler sonra,depodan çıkardılar. Depodan gelmesini beklerken yeni çıkan diğer renklere bakmaya başladım,sonuç 4 renkte alındı:) Geçenlerde eşim çatlatma oje arayıp zor bulmuştu. Bir baktım burada pembesi de var,onuda aldım.Çünkü çok sevdim bu çatlatmaları:))

Aklınızda olsun koyu yeşil ve mor tonundan pastelde çıkarmış.Aslında Pasteli daha çok seviyorum ama bu sefer bunları tercih ettim. Yakında Pasteli de alırım :))
 Soldan sağa; 242 - 243 - 238- 241 ve pembe çatlatma

Tabiki en çok yeşili merak ediyorum,ilk iş onu denemeliyim....

8 yorum:

Adsız dedi ki...

özgem iyi günlerde sür..
yeşilin ve pembe çatlayanın fotolarını istiyorum:)

özge dedi ki...

shaynam, sürdükçe fotolarım canım:)

Junkhead dedi ki...

Güle güle sürüştür adaşım;)O baştan 2.mor olan şu meşhur Chanel muadili denen Claire's'te de olan renk değil mi yahuu?Alix de mi çıkarmış,süper görünüyo valla görürsem ben de kapayım bundan bi tane.Çatlatan ojelerden bi bulamadım gitti ya içimde kalacak valla:d

özge dedi ki...

adaşım,teşekkür ederim. soldan 2. mordan sevilladanda almıştım çok güzel. hatta pasteldede var:) çatlatmayı bende çok zor buldum.

neslee dedi ki...

çatlatan ojeleri bulamıyorum çatlıycam! :D
güle güle sür canım. koyu yeşil ojeden arkadaşım aldı geçenlerde, çok beğendim ben.

özge dedi ki...

neslee,teşekkürler canım.herkes silmiş süpürmüş çatlatmaları...

Adsız dedi ki...

pastelin yeşilinden aldım ben de. sürdüm gece gece güzel duruyor. bakalım sabah gözüyle nasıl görünecek gözüme.

özge dedi ki...

sister sinister,pastelinkinede bayıldım ben yaaaa.Ambalajından alixle aynıymış gibi görünüyor ama sürünce fark olurmu bilemiyorum.