3 Ocak 2011

Avon ruj ve gloss

Önce şeklinden dolayı almamakta direndiğim ( kullanımı zor olur diye) sonra adaşım junkhead:) sayesinde perfect nude rengini aldığım ruj ve gloss. Nude çok seviyorum bu yıl oldukça sık kullanıyorum. Adaşımda bu rujun çok güzel olduğunu söyleyince hemen almıştım.Aşık olup poppy love renginide aldım ve ikisini de çok seviyorum bu aralar. İster sadece ruj kısmını, ister gloss kısmını, yada benim gibi ikisini bir arada kullanabilirsiniz........

Perfect nude

Poppy love


Avon sevilen ürünlerini bir süre sonra kaldırıyor,içimden bir ses bunları kaldırır diyor.Umarım sürekli katologunda olan ürünlerden olurlar:)

11 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende aldım bu seriden canım,gerçekten harika.Dudakları kurutmuyor,birikme yapmıyor
Dediğin gibi kesin kaldırılır,Avon'un böyle bir huyu var:(

itsbea dedi ki...

poppy love ne güzel durmus sende ölee..konusmustk forumda hatırlıyo musun bu rengi:)bi kaç kiside bu rengi gördüm birebir,hiçkimsede bu rengi vermemisti çok seker olmus sende:)

özge dedi ki...

shaynam, umarım kaldırılmaz,daha beğendiğim renkleri var:)

itsbeacım hatırladım tabiki konuştuğumuzu:) bende pembe-kırmızı tonları genellikle birebir aynı duruyor.Hani rujun dış görünüşü nasılsa aynı sonucu alıyorum:)

Junkhead dedi ki...

Adaşım dudağında duruşunu görmemiştim :) Güle güle kullan ikisini de ama ben de sana kırmızı olanı daha çok yakıştırdım valla ;)

özge dedi ki...

adaşım, posttada dediğim gibi senni sayende tanıdım bunları:) teşekkür ediyorum sana. ben ikisinide çok sevdim ama arkadaşlarımda kırmızıyı yakıştırıyor:)

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

perfect nude olanı çok beğendim canım bende.Kırmızıda hoş ama bende bu ara nude seviyorum. Bakmalıyım hemen. Bu arada ocak katologunu gördüm geçen hafta 4.99 a rujlar vardı. Oriflamede very me de yaptıgımı yapmamak için hemen hepsinden söyledim.

özge dedi ki...

elifcim,iyi yapmışsın,very me lerde haya yaptık ikimizde:) şimdi yine çıkmışlar fakat fiyatları artmış,düşerse alırım tekrar:)

Unknown dedi ki...

poppy love süpermiş :) bende hep önyergılıydım bu ruj-glosslara karşı ama denemeden edemicem sanırım

özge dedi ki...

simyaser,dene bencede,avondan kalkmadan:) yakındır kalkması:)

Unknown dedi ki...

:) yüksek ihtimalle :) bu ay alıyım bende önümüzdeki kampanyadada indirimde deilmiş, bekleyemem okadar. Aklımda durcağına çekmecede dursun :)

özge dedi ki...

simyasercim bencede:))