6 Ocak 2011

Bitirdim:))

Son 10 günde oldukça çok ürün bitirdim.Her zamanki gibi çok mutlu oldum:) tüm bu ürünleri hopp çöpe atmak çok güzel oluyor. 
İşte biten ürünlerim :

Gelelim içeriklerine:

  1. Dadya Parfüm ( cacharel noa) : Sık Sık aldığım parfümlerden. Eskiden orjinalini alıyordum Ama uzun süredir Dadya dan alıyorum. Hafif,temiz bir koku.
  2. Rival de loop Clean & Care temizleme sütü: Rossmanndan ilk kez alıp kullandım.Beğendim,cildime olumsuz hiç bir etkisi olmadı. Gayet de güzel temizliyor.Tabi bununla silip,jelle yıkıyordum.
  3. Nıvea Young Stay Clear : Yıllardır kullandığım tonik. Tabi sürekli bunu kullanmıyorum ama her kampanyada alıyorum. Her ay tonik bitirdiğim için 1 ay bunu kullandıysam birkaç ay farklı bişey kullanıyorum. Nıveanın normal serisinden daha çok seviyorum young serisini:) her ne kadar yaşım geçmiş olsa da:))
  4. Isana Saç rengini koruyucu saç spreyi: Taft kullanıyordum bazende loreal. Bu spreyi aldıktan sonra beğendim ve ikincisini de aldım:) Bir spreyden beklenen her şeyi yerine getiriyor,fiyatıda 4 tl civarı daha ne olsun.
  5. John Frıeda Sheer Blonde shampoo : 2.kez bitiriyorum. Saçlarım platin olduğundan çok sevdim. Hem rengini koruyor hemde ışıltı veriyor. Şimdilik 3.sünü almadım. Çünkü yakında saç rengimi değiştiriyorum.Koyu renk yaparsam artık bu seriyi kullanamayacağım:)
  6. Glıss Therapy Masque : Vazgeçilmezim. Kaç tane bitirdiğimi hiç bilmiyorum,çok çok seviyorum .Duş sırasında sürüp 5 dakika bekletiyorum,duruluyorum. Yumuşacık yapıyor saçları.

Bu arada paylaşmak istediğim bir şey daha var. Bugün 100.izleyim olmuş. Çok sevindim. 100 izleyicimin şerefine hediyelerim olacak sizlere. Hazırlamaya çalışıyorum. Hafta sonu açıklarım bir aksilik olmazsa :))

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Şu saç bakım ürünlerini ben de merak ettim Özgecim:) Malum ben de sarışınım:) Ürünlerinin içerik ve etkilerini yazman bu anlamda çok iyi oluyor:) Öpüyorum seni. Hediyelerini de dört gözle bekliyoruz bakalım:)

özge dedi ki...

yağmurcum,çok güzel bu ürünler. Ben nem serisini çok merak ediyorum,belkide onu alırım bu sefer. Sanada çok uyar sarı saçlar için zaten.Bu arada kararımı verdim gibi saç rengi konusunda değiştiricem artık,çünkü ışıltılı bir saç istiyorum:) Hediyeler kafamda oluştu gibi:)öptümmm

Adsız dedi ki...

gliss maskeden ben de alayım, merak ettim.
noa da alma listeme ekleyip bir türlü alamadığım bir parfüm. açık olarak alayım diyorum üşeniyorum (:

özge dedi ki...

sister sinister, gliss al bencede pişman olmazsın. bazı parfümlerin aslı ve dolumu arasında çok fark oluyor noa aynı canım. o yüzden ilk önce dolum alıp deneyebilirsin.

ElaSel dedi ki...

Ben artık J.F nemlendiriciliye geçmeyi düşünüyorum, o daha bir hoşuma gitti sanki: )

özge dedi ki...

elaselcim,bende düşünüyorum onu,zaten dün saç rengimide değiştirdim,bunu kullanamayacağım:))