28 Ocak 2011

Bitirdim:))

Acayip sevdiğim postlardan biri:)bitirdiğim ürünler. Yine bir biten ürünler postuyla karşınızdayım ve ağzım kulaklarımda:) Fazla uzatmadan hemen konuya geçiyorum.

  1. Nıvea Ideal Fınısh Fondoten - 04 Sand : Çok sevdiğim bir fondoten.Daha önce yaptığım makyajlarda da sıksık bahsettim. Tekrar tekrar alacağım ürün sayısı çok azdır benim. Yeni ürünler keşfetmeyi sevdiğim için. Bir ürünü tekrar almam için çok iyi olması lazım. Bu ürün işte böyle bir ürün.
  2. Clınıque Allık - 02 Posy: Bir dönem severek kullandım,artık taş gibi oldu,kullanılmıyor. Özellikle kırmızı ruj sürdüğümde bu allık çok uyumlu oluyordu. 
  3. Nıvea Double Black Maskara: Ne çok iyi ne çok kötü.Bir tarafı kirpikleri uzatıyor,diğer tarafıda dolgunlaştırıyor. Kullanırken sevdim ama bir daha alacağım bir ürün değil.
  1. Avon Solutions Yüz Yıkama Jeli: Aslında avonun cilt ürünlerini kullanmıyorum.Bu hediyeydi ve kullandım. Açıkçası beğendim,makyajı çok güzel temizliyor. Herhangi bir olumsuz sonucuda olmadı. Fakat kendim almam.
  2. Roc Mınesol Güneş Koruyucu: Bu üründe babamın aldığı bir ürün,çok beğenmedim.Makyaj altına kullanılabilecek bir koruyucu değil.Makyajı etkiliyor,Kalıcılığını yok ediyor. 
  3. Arko Nem Sabun: Sabahları yüzümü sabunla yıkamayı seviyorum.Belli başlı sabunlarım var. Dönüşümlü kullanıyorum. Komili,Rossmann bitki sabunları ve Arko arasında en çok bunu seviyorum.
  1. Avon ruj fırçası:Tek kelime ile hiç bir işe yaramaz.
  2. Avon allık fırçası: İlk kullandığım günlerde fena değildi,resimde ne kadar dağıldığını görüyorsunuz,kısa sürede böyle oldu.
  3. Avon fondoten fırçası: Eh işte. 
  4. Avon Allık fırçası: Çok kötü.Makyaj çantamda dursun diye almıştım,yıkayınca koktu hemde çok berbat. 
Kısacası,Avon fırçalardan sadece pudra fırçasını seviyorum,hatta aşığım. Yedekliyorum bu fırçayı. Çok yumuşak bu fırçalarla ilgisi yok,yıkayınca yıpranmıyor,kokmuyor,yumuşacık oluyor. 

  1. Elidor İnci Özlü Şampuan : Çok uzun zamandır Elidor şampuan kullanmıyordum geçenlerde kullanıp beğenince Elidorla devam ettim. Şimdi ise Glısse devam ediyorum
  2. Pantene Saç Kremi: Beğenmedim.Bitirmeye çalıştım ve bitirdim.
  1.  Papatya pamuk
  2. Lılibe Pamuk: Rossmandan alıyorum,disk şeklinde,ojelerimi çıkarmak için ideal bir pamuk.

6 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

bıtırebılsem bende keske aldıklarımı canım bloguma beklerım bende sevgıler..

özge dedi ki...

myprincesss,eskiden bende bitiremiyordum,artık yarısına gelen ürünün üzerine yoğunlaşıp bitiriyorum canım:)darısı başına. Bloguna baktım,çok güzel hemen izleyicin oldum:)

itsbea dedi ki...

özge nası güldümya:))biten ürünlere fırçalarıda eklemişsinya, cidden bitmiş gibi görünüyorlar ama:)

özge dedi ki...

itsbeacım,gerçekten bittiler ama:) atıcaktım ama göstermek istedim ayrı bir post hazırlamakta istemedim:)

archi dedi ki...

bende bitirmek istiyorum :DDDDDDDD

özge dedi ki...

archiii,seni burda görmek ne küsellll,bende nasıl fondoten bitirdiğime şaşırıyorum:)fondoten ve ruj manyağı biri olarak:)sanırım bu aralar fondoten almıyorum.Rujlarım hiç bitmiyor:(