9 Ocak 2011

Bugün yaptığım göz makyajı:)

Cumartesi günü işe giderken yapmış olduğum göz makyajım. Pastelin bütün farlarını seviyorum.Tekli,mat,sedefli,5'li hiç değişmiyor kalitesi hep mükemmel. Bu makyajda Pastelin 5 'li farlarından Prismatical Pink (no:11 ) kullandım.

Maybellıne Defıne Lash Volume maskarayı da unutmamak lazım:) Uzun zaman önce almıştım,hala kurumadı,oldukça da sevdim.

Bu 2 rengi kullandım,kaş altına da en başta yer alan beyazı kullandım.Açık ve koyu pembeleri bu makyajda kullanmasamda onlarında grilerle karıştırınca güzel durduğunu eklemeden geçmemeliyim.
Diğer 3 rengide yakından çekmek istedim.

İlk resimde numaralandırdım. İlk önce 1 numaralı açık griyi dağıtarak sürdüm. Kuyruk kısımlarından içlere doğru 2 numaralı koyu griyi yine dağıtarak sürdüm. En son olarakta 3 numaralı beyaz farı kaş altına sürerek işlemi tamamladım.

Sonuç:)

5 yorum:

itsbea dedi ki...

pastel farlara bakmak lazım o zaman:)ellerine saglık cnm çok güzel olmussun yine..

Junkhead dedi ki...

Canım süpper olmuş!Benim rengim tam da!!:) Ya nedense Pastel farklardan kullanmak bana bi türlü nasip olmadı,hep güzel diye övgüler duydum ama yerli marka farlardan Flormar daha çok tercih ettiğim için Pastele sıra gelmedi.Buarada benim vazgeçilmez rimelim o define-a-lash!:))Daha önce yeşil ambalaj olanından 2 tane bitirmiştim,sonra bu pembeye geçtim,onda da 2.ydeyim sanırım,hayatımın rimeli yani:D

özge dedi ki...

itsbeacım,mutlaka bak pastel farlara,ıslak olarakta uyguluyorum bu farları,beğenmene sevindim:)

adaşımm, teşekkür ederim,flormarın rujlarını çok seviyorum ben,farlarınıda kullanıyorum tabiki, pembesi daha iyi diye okumuştum yeşile göre,doğrumu?

neslee dedi ki...

maybelline define a lash almaya karar verdim şu an! :) çok güzel olmuş. zaten gözlere maşşşalahh! :)

özge dedi ki...

nesleecim,güzel bir maskara gerçekten,çok teşekkür ederim:)