27 Ocak 2011

Bugünün Makyajı:)

Bir süredir günün makyajına yer vermiyordum.Bugün içimden geldi.Aslında çabucak yaptığım sıradan bir makyaj.Özellikle ürün bilgisi için yazmak istedim. Bu arada yeni saçlarım:) Yaklaşık iki haftadır böyleyim.Hatta renk oldukça açıldı bile. İlk kez koyu renk saç kullanıyorum hoşuma gitti ,siz nasıl buldunuz?
Tüm makyajda bu ürünleri kullandım. Kısaca bahsedeyim:)
  1. Inglot Makyaj Bazı: Oldukça sevdiğim bir ürün,çok az kullanmak yetiyor.Gözenekleride daha az gösteriyor.
  2. Bıotherm Bıofırm Lıft Fondoten: Çok seviyorum.Bu markanın fondoten,bronzer,pudra gibi ürünlerini gerçekten severek kullanıyorum.Parlaklık veren bir fondoten,ama çok parlak değil canlı gösteren bir fondoten. SPF 15 içermeside artı bir puan.
  3. Maybellıne Affınıtone Concealer:Genelde seviyorum,ama bazen sevmiyorum.Sanki dönemsel olarak değişiyor fikrim. Ben 01 Nude Beıge kullanıyorum.
  4. Flormar Eye Brow Lıner: Saçımın rengi değiştikten sonra aldım,bayıldım,iyiki almışım. Sürümü çok kolay,kesinlikle akma yapmıyor,dağılmıyor.
  5. Clinique High Lengths Maskara: Çok sevmedim,değişim kampanyasından almıştım,öylesine sürüyorum.
  6. Beyu Far Bazı: Daha önce çok bahsettim,memnunum.
  7. Cecile Classic Ruj: Çok seviyorum,tam nude ve nemlendiriyor dudakları.
  8. Loreal Color Appeal Trıo Pro: Bu farlardan birkaç renk var bende,ıslak olarak kullanıyorum,ışıltısı,sürümü çok güzel.Birkaç renk daha almayı düşünüyorum.
İşte bugünkü makyajım ve içeriği böyleydi,yorum sizin:)

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence bu renk de muhteşem olmuş Özgem :) Güzele ne yakışmaz ki :) Fıstık seni.

özge dedi ki...

yağmurum,teşekkür ederim:)çok alıştım bu renge,acaba pişman olurmuyum demiştim olmadım:)

melankoli dedi ki...

merhaba, makyajın çok başarılı ve yakışmış,günlük kullanımada uygun bence, ah ah ben ne zaman bu kadar profesyönel olabilirim acaba :) hoşçakal.

★nasli_ dedi ki...

A aa gözlern cok hos cnm :))

Junkhead dedi ki...

Adaşım bayadır makyajlarını göremiyorduk,özlettin kendini:)Saçlarını güle güle kullan,bu renk de çok hoş olmuş bence.Makyajın da yine doğal olmuş beğendim.Ya buarada bişey merak ettim,bu Cecile rujları herkes iyi nemlendiriyor kurutmuyor falan yazıyor,sen de öyle demişsin.Benim de var bi Cecile rujum ama hiç de öyle nemlendirmesi yumuşacık sürümü yok.Hatta rujlarım arasında en çok dudaklarımı kurutan o diyebilirim.Acaba benim ruj eski miydi bozuk mudur nedir anlamadım ama kokusu da normal.Şaştım kaldım valla :D

itsbea dedi ki...

Saçların çok yakışmış cnm..cecile rujun numarasını merak ettim, bide inglot bazın ürünün kalıcılığına duruşuna etkisi nasıl?

özge dedi ki...

çiğdem,teşekkürler canım,eminim sende güzel makyajlar yapıyorsundur,bol bol yaptıkça el alışkanlığın olur zaten,merak etme canım:)

naszl, çok teşekkürler canım:)

adaşım,evet rahatsızlığımdan dolayı bir süre yapamadım:(saçlarımı beğenmene çok sevindim canım,cecile rujların bazıları ışıltılı seninki öylemi?ışıltılı olanlar kurutuyor daha sertler,ama bunlar saten gibi mat olanlar.

itbeacım,teşekkürler tatlım,cecile ruj 02 yazmayı unutmuşum:)ınglot bazı daha pürüzsüz gösteriyor canım,ama kalıcılık konusunda bir değişiklik görmedim ben:)

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

Ben çook begendim canım saçlarını. Hatta yazını okumadan önce bugunku makyaj çok guzel gorunuyor dıye bakıyordum kı fark ettim. Sğper olmuş bu renk daha hoş göstermiş seni:)

özge dedi ki...

elifcim,teşekkür ederim.Bu aralar sürekli gördüğüm ama tanımadığım kişiler bile yüzünü daha güzel göstermiş dediler:)

April dedi ki...

Özgecim harika olmuş makyajın, saçlarını da okumadan önce farkettim renginin değiştiğini, çok yakışmış canım =)

özge dedi ki...

april,çok teşekkürler canımcım,saçlarımı beğendiğine sevindim:)benimde çok içime sindi.

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Nefisss olmuş makyajın bayıldım..Gözler zaten mükemmel masallah Özgecim...

özge dedi ki...

myprincesss,çok teşekkür ederim canım,senin güzelliğinin yanında lafımı olur:)