23 Ocak 2011

Geç kalmış Sephora cicilerim:)

Geç kalmış derken post geç kalmadı.Ben Sephora indirimine çok geç gittim:) İndirimden haberim oldu tabi,ama miskinlik engel oldu bana:) Şimdi kim işten çıkınca akşam gidip te indirimden bişeyler alacak dedim. Geçenlerde Benefitin concealer setininde indirimde olduğunu duyunca Cumartesi hemen telefon açtım.Sabahın erken saatlerinde 2 tane kalmıştı ellerinde Didoşla birer tane ayırttırdık hemen. Mağaza Müdürü sağ olsun:) Kesin gelip alıcaz akşam deyince ayırdı. Normalde indirimdeki ürünler ayrılamıyormuş. Birde uzun zamandır almak istediğim göz makyajı temizleyicisini sorduk,ellerindekiler bitmiş fakat yeniden gelmiş. Ondanda ayırttırdık. Vee iş çıkışı koşturarak cicilerimizi almaya gittik:) Sonuç işte burada :)

Sephora göz makyaj temizleyicileri,benefit set ve cargo set. Göz makyaj temizleyicisi normalde 15 tl iken 7,5 olmuş bende 2 tane aldım.Hemen denedim çok beğendim. Şimdiye kadar kullandığım ürünler arasında en çok oleyin kini ve bunu sevdim. Tekrar tekrar alırım bu güzel ürünü.


Cargo setin içinden çıkanlar,aslında birde 2 li far vardı,önce ambalaj açılmadı,bende kesici aletlerle açmaya çalışırken dağıldı gitti. Napalım kullanmak kısmet değilmiş:) Bu sete birkaç ay önce bakmıştım. 50 tl idi. Ben indirimde 15 tl ye aldım. Allık,gloss ve göz kalemi. Kalemin kahve rengi olması hoşuma gitti.
İşte,iş yorgunluğunu bile unutup,koşarak almaya gittiğim ürün. Bayıldım. Zaten benefit,too face gibi markaların setlerini çok seviyorum .İndirimde olmasıda çok iyi oldu. 

Daha bir sürü ürün kalmıştı aslında.Too face farlar,kalemler,makyaj çantaları vs.....
Normalde bir sürü ürün alırdım bu indirimden.Ama artık gerçekten ihtiyacım olan ürünleri almaya çalışıyorum. Çünkü kullanmaya sıra gelmiyor. 

İndirimin bugün son günüydü. Karlı bir alışveriş yapmış oldum:)

12 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

çok güseller.. güle güle kullan cnm. concealer kitinde aklım kaldııı

özge dedi ki...

xesrax,teşekkür ederim canım:)

senem dedi ki...

tüh bende kaçırdım ya:(

ama senin adına sevindim çok güzeller

güle güle kullan♥

özge dedi ki...

ssdesignbutik,teşekkür ederim canım:)
bir sonraki indirimi yakalarsın merak etme:)

Locosmetico dedi ki...

Güle güle kullan :)

www.locosmetico.blogspot.com

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

Bende bugun bu sephora makyaj temızleyıcısınden aldım bende kesınlıkle tekrar tekrar alırım. Elimde lancom bi facil ve bunula dolaşırken ilk defa bir mua aklımı cebime göre çeldi. Emin olun çok memnun kalıcaksıznı gerek yok bi=facile diye diye aldırttı ve tekrar gdince cok teşekkür edicem.

özge dedi ki...

locosmetic,teşekkürler canım:)

elifcim, kesinlikle bir çok markadan iyi,fiyatıda çok iyi. bende olay ve bunun dışında bir marka almayı düşünmüyorum artık,bir yandanda diğerlerini bitirmeye çalışıyorum:)

BeautyRules dedi ki...

Nası yani şimdi sephora indirimi bittimi=((( Nasıl kaçırdım=((( Çok güzel şeyler almışsın fiyatlar şahane çok üzüldüm kaçırdığıma...

özge dedi ki...

canımcım,biz cumartesi gittik pazar biteceğini söylediler...

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

ben pazartesi gittim. Alsancaktakı devam edıyordu. Ama bir çok üründen kalmaıştı

özge dedi ki...

elifcim,demek bölge bölge değişti,yada ellerinde ürün kalınca uzattılar süreyi...

Yelda dedi ki...

Bende de concealer seti var ben de çok memnunum. Hepsini güle güle kullan:)

Sevgiler
Yelda
http://yeldaninevi.blogspot.com