1 Ocak 2011

Yılın ilk güzel günü:)

Yeni yılın ilk gününden merhaba:)
Bugün kendimi çok mutlu,çok iyi hissediyorum. Umarım tüm yılımız böyle mutlu geçer. 
Son birkaç gündür arkadaşlarıma aldığım hediyeleri yerlerine ulaştırmaya çalıştım ve dün tamamladım:) Onlardanda bana gelen birbirinden güzel hediyeler oldu. Ama önemli olan yeni yılda sevdiklerimle birlikte olabilmek. Dün akşamı eşimle kutladık,gündüz zaten arkadaşlarımlaydım,yeni yılın ilk saatlerini Ankara dışında yaşayan annem,babam ve ablamla konuşarak geçirdim. Kuzenimin doğum gününü kutladım.

Umarım sizlerde yeni yıla güzel bir başlangıç yapmışsınızdır ve yıl boyu güzelliklerle karşılaşırsınız :))

Şimdi sizlerden ricam,yeni yılın postlarında istekleriniz ve görüşleriniz.Daha değinmediğim birçok konu var,yavaş yavaş hepsi gelecek tabiki. Zaten ilgi alanıma girmeyen konulara değinmeyeceğim. Örneğin günlük yaptığım makyajlarımı sizlerle paylaşmayı çok seviyorum ama sizde seviyor musunuz? Önemli olan bu. Daha çok bu şekilde foto eklemeli miyim? Kolumda swatch yapmayı sevmiyorum çok anlaşılmıyor gibi geliyor bana. 

Yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr...

2 yorum:

esra altunkaya dedi ki...

isteriz cnm isterizz makyaj görmeyi,pek güzel olur.. mutlu yıllarr..

özge dedi ki...

xesrax,sanada mutlu yıllar canım. ben mesela moda blogunda o gün giyilenleri çok seviyorum .Ne ne ile kombinlenmiş. Neler kullanılmış uygulamalı gösterilmesini seviyorum. Beğeniyorsanız sevinirim:)