28 Şubat 2011

bitirdim :))

Bir süredir üst üste biten ürünlerime değinmediğimi fark ettim. Hemen fotoladım. Bazıları sürekli kullandığım ürünler bazısıda zor bitirdiğim ürünler.

Rossmann güllü sabun : Çok beğendim,bundan önce yosunlusunu ve ballısını kullanmıştım bunun kadar başarılı değillerdi. Fakat artık rossmann sabunlar gelmiycekmiş yurt dışından:(
Hobby nar özlü el kremi : Aslında iyi olacağını düşünmemiştim. Beni şaşırttı. Kokusu jelibon gibi ( sanırım beni bu cezbetti ) 

Flormar asetonsuz oje çıkarıcı : Daha öncede çok değindim,number one:)
Skincode Essentıals Nemlendirici : Uzun bir süre kullandım. Cildim karma ve hassas. Belirli bölgelerde kuruluk fazla. Bu nemlendirici sorun çıkarmadı. O açıdan güzel ,fakat nem vermesi yeterli gelmedi. Bazı kremler dokunduğu için bu krem en azından dokunmadı.Bir daha almam. 
Isana roll-on : Kış için ideal. Bir kaç farklı çeşidini bitirdim. Aloe veralı nın kokusu çok güzel.
Rexona roll-on: Her zaman favorim:)

Sensodyne Pronomel Diş Macunu: Birkaç tüp bitirdim,güzel fakat, şuan köpük olanını aldım onu daha çok sevdim. 
Neutrogena Clear Pore Temizleyici : Bu ürüne ait bir post bile hazırlamıştım. Berbat ötesi bir ürün. Hiçbir işime yaramadı,ayrıca çok yıprattı cildimi:(
Flormar Göz Makyaj temizleyici : 2 fazlı. Farı çıkarıyor. Benim için iyi bir temizleyici rimelide zorlanmadan sökmeli. Bu konuda başarılı değil. Bir daha alınmayacaklar listesine eklendi.
Avon kültikül giderici: Bir dönem sürekli aldım,bir daha almam çok işe yaramıyor.

Ürün bitirmeyi çok seviyorum. Özellikle makyaj ürünlerini. Fakat bu sefer bitiremedim hiç makyaj ürünü:(

1 yorum:

neyim.var.neyim.yok.satıyorum dedi ki...

Büyük başarı birsürü ürünün bitmiş. Benim asetondan başka bişeyim bitmiyor:(
Canım skincodenin bende instand moisturizing emulsion spf 10 u var. Ekmek mayasından dolayı hemen emiliyorlar. Ama bu nemlendirici sendekine göre daha iyi. Skincode arkadaşıyız nede olsa. Onuda denemelisin:)