1 Şubat 2011

Bugünün Makyajı:)

Bugünkü makyajıma geçmeden önce çekilişimden bahsedeyim. Bugün son gün, saat 24:00 oluncaya kadar vakit var. Yarında kazananı açıklayıp hemen hediyesini göndermek istiyorum:)
Bu sabah soğuktan boğazlı bir şey giymeyi tercih ettim ve çok sevdiğim bir rengi tercih ettim:) Bu renk bişeyler giyince hemen elim bu tonda farlarıma gidiyor:) Yine öyle oldu ve sonuç:

 Nedense bu resimlerde rujlarım ve glosslarım çok belli olmuyor. Bende yakından çekiyorum:)

 Bu fara bayılıyorum. The Body Shop ...

Ve kullandığım ürünler;
  • Avon Clear Skin : Makyaj bazı olarak kullandım,aslında çok hafif renkte veriyor.
  • Maybellıne Köpük Concealer - 02 : Çok seviyorum kendisini,bitmek üzere zaten.Çok aydınlatıyor.Bu ürünün sevenide çok sevmeyenide.Ben bayılıyorum:)
  • Yves Rocher Teınt Creme Fondoten:Likit değil,kremsi yapıda,yüze canlılık veren bir fondoten.Yakında ayrıntılı bir post hazırlıycam. 
  • Innova Terracotta Blusher - 33 numara: Bu sezon çıkan ürünlerinden.2 rengi daha vardı ben bronz tercih ettim. Işıltısı,renk tonu çok güzel. Sadece gün içinde biraz uçtuğundan çok sürülmesi gerekiyor. 
  • Avon Mistakeproof maskara: Çok oldu kullanmayalı bu sabah tekrar kullandım ama vasatlığını yine gösterdi.) Öylesine indirimden almıştım zaten. Siz siz olun almayın:(
  • Avon Ruj ve gloss: Bu ürünün tam ismini bilmiyorum,aşığım kendisine. Perfect nude renginin adı. Daha önceki bir yazımda da ayrıntılı anlatmıştım. Hem ruj hem gloss ben genelde ruj kısmını tercih ediyorum.
  • Flormar Eyebrow lıner: Saçlarımı koyulaştırdıktan sonra aldığım ve çok beğendiğim bir ürün,gün boyu akmıyor. Rengide süper.
  • Beyu far bazı: Sürekli kullanıyorum,farın kalıcılığını arttırıyor.
İşte bu makyajda günlük,koyu ama sade bir makyajdı:) Umarım beğenmişsinizdir....

9 yorum:

Adsız dedi ki...

Bence süper bir makyaj olmuş Özgem. Zaten gözler renkli olduğu için, bu tonlar iyice bu güzel gözleri ön plana çıkarıyor. Özellikle farının rengine bayıldım fıstığım:) Öpüyorum o güzel yanaklarından :)

Junkhead dedi ki...

Ben de çok beğendim adaşım ;) Farın rengini görür görmez bayıldım zaten ! Aaaa hangi ruju kullanmışsın hehehh:)) Ben de bayadır onu sürmüyorum ya,bi sürü rujum oldu. Artık hangisini sürsem diye düşünüyorum :D

itsbea dedi ki...

cnm farın rengi süpermiş bayıldımm.gözlerim kalp kalp oldu:))

özge dedi ki...

yağmurumm,çok teşekkür ederim,farın birde mavisi var bende oda süper,bende öptüm tatlım:)

adaşım, beğenmene sevindim,ruj senin tavsiyenle canım,bu ruj için hazırladığım postta yazmıştım zaten senide:) sık sık kullanıyorum:)

itsbeacım,ilahi güldürdün beni. demek kalp kalp oldu:)ya farın mavisivar bende ama moru ve siyahınıda çok beğenmiştim ben:)

esra altunkaya dedi ki...

özgecim süpersin yine.. yanaklar çook güsel olmuşş :**

modda twin dedi ki...

far 10 numaraymış

Nur dedi ki...

deepbeauty makyajın çok yakışmış,flormar eyebrow pen yeni mi çıktı hiç gördüğüm bir ürün değil de?

özge dedi ki...

xesrax,teşekkür ederim canım

modda twin,evet canım bende seviyorum bu farı,şiddetle tavsiye edilir:)

nur,teşekkürler,bende yeni keşfettim ama uzun bir süredir varmış:)

SElin dedi ki...

mavi smLİİ far sana çok yaKışmış canım ben ankaradayım buarda ykm de gormusdum loreal bolümünde 3 lü aynı mavıden koyulu acıklı 3 renk cok ıyıydı bazen ındırıme gırıyor oda cok yakışır sana gene ıcındede sım var onun ...