15 Şubat 2011

Sevgililer günü filmi:)

Dün sevgililer günüydü ama akşam çok yorgun olduğumdan bu akşam yazabiliyorum. Hava soğuk olduğundan önce güzel bir yemek yiyip sonra sinemaya gidelim dedik. Bu aralar Aşk Tesadüfleri Sever filmi yoğun ilgi görse de biz yerli filmi sinemada izlemeyi tercih etmediğimizden Sanctumu tercih ettik. Çok başarılı bir film olduğu zaten kesindi. Titanic ve Avatardan sonra kötü bir filmin çıkması imkansızdı:) Yanılmadık. Gerçekten 10 üzerinden 10 bence bu film. 
Film 106 dakika,İlk 15 dakika biraz sıkıldım.Sıradan mı acaba dedim. Fakat sonra olaylar gelişti. 3D olmasıda ayrı bir güzellik katıyor filme. Aslında konu basit,birçok filmde işlenen konu.Bir mağaraya keşif için gidenlerin aksilikler karşısında mücadele etmeleri. Fakat bu filmde sıradan konu o kadar farklı işlenmişki. İnsanların hayatta kalmak için başkalarında vazgeçebilmeleri,bazı şeyler için ne kadar bilgili olsanızda yada ne kadar uğraşsanızda olamayacak bişeyin olamayacağını öğretiyor. Filmin gerçek hayat hikayesinden alınmış olmasıda insanı çok etkiliyor. 

 Özellikle baba oğulun birbirinden ayrılma anı izlemeye değerdi. O kadar çok duygulandımki. En kötü ayrılış şekli sanırım...

Kısaca herkese tavsiye edebileceğim bir film....

3 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Bu filmi en en en kısa zamanda izliycem canım çok tşkler.. ;)

mutfagabuyrun dedi ki...

filmi merak ettim.mutlaka izleyecem.sevgiler.

özge dedi ki...

myprincess, rica ederim canım,mutlaka izle,hem macere hem duygusal bir film...

sevda,ben uzun süredir bekliyordum bu filmi ve umutlarımı boşa çıkarmadı:)