4 Şubat 2011

Yağmurcuğum dan gelen cici hediyeler:)

Güzel blogu sayesinde tanışıp, çok çok sevdiğim yağmurum bana ciciler göndermiş. Dün kargocu gelince uçtum:) Tam da iş yerinde stresli bir anımda kargom gelince daha bir güzel oldu:) Bazen kısa süre önce başlayan arkadaşlıklar çok güzel devam edebiliyor. İşte yağmurla aramızdaki de böyle bir durum. Yağmur  gerçekten sevecen,sıcak,sempatik bir fıstık. Gelelim bana gönderdiği kendi gibi şirin hediyelere:)

Öncelikle resimde çok net belli olmasa da siyah olan çok şirin bir bere,bayıldım:) Bu renklerde bir eldivene ihtiyacım vardı.Geçenlerde anladım ki pembeli bir eldivenim yok! Süper oldu bu eldivenler...

Bunlarda birbirinden güzel. Avon tırnak ve el bakım ürünleri ( kültikül gidericim bitmişti) Yves rocher eye lıner(yr fanı olduğumu bildiği için göndermiş) Oriflame çift taraflı kapatıcı, Avondan tam benim renklerim olan krem far. 

Sanki içimi okuyup göndermiş yağmurum her şeyi. Hep ihtiyacım olan ve sevdiğim ürünler. Hatta bugün hemen yr eyelınerımı sürdüm:) çok küsell. Yarında farımı denemek istiyorum,Elimin üstünde denediğim kadarıyla tam benlik renkler. 

Herkese böyle güzel arkadaşlıklar diliyorum.....

Yağmuruma da bir kez teşekkür ediyorum hem hadiyeler hemde güzel arkadaşlığı için:)

4 yorum:

Adsız dedi ki...

bıtanem benımmmm, begendıysen ne mutlu bana.bıraz aceleye geldı bı dahakıne daha da ıyılerı olur umarım:) sen daha ıyılerıne layıksın cunku. Uzun zamandr da gıremyordum telaseden egıtım fılan cıktı yıne presedurler fılan bır de yogun bı haftaydı. Su an bıle telden yorumluyorum postunu. Daha once gormek ısterdım bıtanem kusura bakma. Bı hafta ıstanbuldyım ama senı ve blogunu yalnız bırakmaya nıyetım yok balım :) optum cok..

özge dedi ki...

yağmurum,çok beğendim tabikide. hepsini kullandım hemencik:)Demek İstanbuldasın canım. Kolay gelsin,biran önce dönde görüşelim,çok öptüm...

Adsız dedi ki...

Güle güle kullan. Hediyelşmek çok güzel birşey. O anın mutluluğunu herşey böyle yaşatamaz. :) Arkadaşlığınız daim olsun inşallah. Bazrn hiç ummadığın yerlerde rastlayabiliyorsun dostlara...

özge dedi ki...

morr,teşekkür ederim canım,hediyeleşmeye bayılıyorum.Acayip seviniyorum çocuk gibi. İnşallah canım,bizde böyle umuyoruz..