19 Aralık 2011

Yves Rocher Cicileri...

Yıllardır severek kullandığım bir marka Yves Rocher. Uzun zamandır yeni ürün çıkarmıyordu. Yeni yıl koleksiyonu ile birlikte yeni ürünler çıkardı. Aslında en avantajlı ürünü makyaj seti, içinde bir sürü far,allık,ruj var hemde geçici bir süre için 150 tl yerine 100 tl. Bende birçok farının normal boyu olduğundan böyle bir set yerine yeni ürünlerini tercih ettim.

Arkadaki 2 far yeni seriden bayıldım diyebilirim, bugün soldaki rengi kullandım siyah göz kalemi ve maskarayla çok iyi durdu ve iş arkadaşlarımda hemen sordular ne kullandın diye:) Öndeki renk ise uzun süredir var olan bir renk neden daha önce keşfetmemişim bilmiyorum,acı bir kahve içinde minik ışıltılarda var.

Pudra - Bronzer: 2 rengi var, bendeki açık rengi,çok beyaz olduğum için bence en uygun bu renkti. Koyu renginde de gözüm kalmadı değil:) Koyu kısmını kontür için kullanmayı düşünüyorum.

Allık Fırçası ve Crease bölgesi için fırça. Allık fırçasının eğimli olması çok hoşuma gitti. Far fırçasıda midilli kılından çok ilgimi çekti.

Bu seri çok hoşuma gidiyor.Kokuları güzel,nem veriyor,renkleri güzel,daha ne olsun... Bej tonlar yeni çıkanlar,fushıa olan siyah göz kalemi ile çok güzel duruyor...

Vee en çok bu farı beğendim. Sarı olan kısmı krem yapıda ışıltılı. Her renk ayrı bir güzel bence.


YORUMU SİZE BIRAKIYORUM, HANGİ ÜRÜNÜ BEĞENDİYSENİZ ONDAN BAŞLAYALIM İNCELEMEYE ::)





19 yorum:

Bu da Benim Güncem dedi ki...

yves rocher'nin makyaj grubunu hiç denemedim pudra ve far paleti ne kadar ciks duruyor öyle:) güle güle kullan

bronz makyaj dedi ki...

off hepsi harika bence.kararsız kaldım hangisini sorsam diye.ama en çok pudra ilgimi çekti onu tanıtır mısın?bir de rica etsem fiyatlarını yazar mısın?

Junkhead dedi ki...

Adaşım hepsi de süpeeeer !! Güle güle kullan ;) Ben tabi ki en çok arkada duran bej ruju beğendim ,onun swatchını yapsan hiç de fena olmaz. Öpüyorum çok !

Adsız dedi ki...

canim rujlarini bende cok begeniyorum, güle güle kullan! Farlari denemedim hic ama kahve olani cok güzel duruyor, bak onla basliyabilirsin istersen ; )

Adsız dedi ki...

Özellikle rujların rengine bayıldım. Çok güzel görünüyorlar. Güle güle kullan cnm. :)

özge dedi ki...

sochic,makyaj grubu gerçekten çok başarılı canım mutlaka dene derim:)

bronz makyaj,tabi neden olmasın canım..

adaşım,sağol tatlım rujların 3ünü birden swatchlarım:)

vivacım,teşekkür ederim,gerçekten hoş bir kahve...

mor kelebek,çok teşekkürler canım:)

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

tabiki far paletiiiiiiiii :)))
güle güle kullan canım far fırçası ve allık fırçasını bende kullanıyorum çok memnunum :))) Bronzer ıda merak etmedim değil aslında..Ayyy ama far paleti çok tatlı duruyoooo :D

Kepslok dedi ki...

ne kadar güzelmiş herkes gidip alabilir mi?Ne zamana kadar geçerli?

Unknown dedi ki...

canım hepsi çok güzel duruyor,güzel gunlerde kullan,ben de far setine bayıldım....

özge dedi ki...

karbeyazcım,çok teşekkür ederim. Far paletinden yeşil ve sarıyı kullandım çok beğendim:)

kepslok,herkes gidip alabilir mi derken? indirimi soruyorsan evet herkeste geçerli canım, makyaj paleti yılbaşı için indirimde.

kavalam,sağol tatlışım..

Mor Menekşe dedi ki...

Off off yves rocher'ı boşaltmışsın güzel günlerde kullan canım far paletine bayıldım en kısa zamanda bu paletten makyajlar görmek şahane olur.:)

özge dedi ki...

melalcim sağol tatlım,en kısa zamanda gelecek:)

itsbea dedi ki...

bayıldım hepsine!!!güle güle kullan cnm.paletin swatchını istiyorum hemencik:)ve minik farların..

özge dedi ki...

itsbea,teşekkürler canımcım,bugün rujları hazırladım yarında far gelsin ozaman:)

Merve dedi ki...

Hepsi birbirinden güzeeel:) Hepsinigüle güle kullan canım.
Bende yves rocher ın pudra fırçası var ama sürekli olarak kullanamıyorum. Kılları bana çok sertmiş gibi geliyor. Bide sanki sürerken yüzüme batıyor kaşındırıyor gibi hissediyorum. Bide acayip bir kokusu var gibime geliyor. Ayy ne sorunluyum ben yahu :D

özge dedi ki...

aswang,pudra fırçası nedense öyle haklısın bende bir kez kullandım acayip kaşındım,ama memnun kalanlar var bende satışa koydum seven biri varsa diye,allık fırçası çok daha yumuşak daha güzel...

sevda s. dedi ki...

Canım güle güle kullan hepsini, çok güzel görünüyorlar. Ben en çok pudrayı merak ettim, bu ara en çok pudra ve allık alasım var ondandır tabi :)

özge dedi ki...

sevdacım,pudrayı 1 kez kullandım baya sert bir pudra bence kapatıcı bir pudra gibi değilde transparan hafif bronzluk veren bir pudra gibi düşün:)

Adsız dedi ki...

merhaba,
yves rocher tekli farların numaralarını yazar mısın.teşekkürler...