30 Ocak 2011

Pazar günü cilt bakımı...

Bugün Ankara aşırı soğuk ve karlı. Bende hem çok yorgun olduğumdan hemde soğuktan dışarı çıkmamaya karar verdim. Evde cips yiyip,keyif yapıyorum:) Biraz cilt bakımı yapıyım dedim ve Watsons tan aldığım maske aklıma geldi. İki kez farklı çeşitlerini kullandım ve çok hoşuma gitti. Buda Lavantalı olan.

Bu maskeler likit değiller. Tüm yüzünüze yetecek büyüklükte bir maske. Gözleriniz,ağzınız,burnunuz için yerler var tabiki:)
Lavantalı maske ne işe yarar: Yorgun cildi rahatlatır,cilt tonunu iyileştirir,cildi yumuşatır ve pürüzsüz gösterir. Bunları yapmak içinde içinde lavanta ve elma ekstreleri barındırır. 
Yüzünüze yerleştirip 15-20 dakika bekliyorsunuz ve yıkamanıza gerek kalmıyor. 
Bu maskelerin artı yönü gerçekten işe yaramaları. 
Eksi yönü ise likit olmadıkları için bir paketi tek sefer kullanabiliyorsunuz. Halbuki ürün içinde çok fazla,hatta çenenizden sürekli boynunuza doğru akıyor. Ben onlarında boynuma sürüyorum:) 

Daha önce Papatyalısını kullandım çok beğendim,diğerlerini de denemek istiyorum:)

Sevgililer günü hediyesi....

Çok şeker el emeği sevgililer günü hediyeleri.Tobesh's Style World den katılmak isterseniz hemen TIK TIK

29 Ocak 2011

Cici hediyeler

Güzel bir blog,sahibeside bir o kadar güzel. 500.kişiye ulaştığı için bu cici hediyeleri veriyormuş
Katılmak için tık tık

28 Ocak 2011

Bitirdim:))

Acayip sevdiğim postlardan biri:)bitirdiğim ürünler. Yine bir biten ürünler postuyla karşınızdayım ve ağzım kulaklarımda:) Fazla uzatmadan hemen konuya geçiyorum.

  1. Nıvea Ideal Fınısh Fondoten - 04 Sand : Çok sevdiğim bir fondoten.Daha önce yaptığım makyajlarda da sıksık bahsettim. Tekrar tekrar alacağım ürün sayısı çok azdır benim. Yeni ürünler keşfetmeyi sevdiğim için. Bir ürünü tekrar almam için çok iyi olması lazım. Bu ürün işte böyle bir ürün.
  2. Clınıque Allık - 02 Posy: Bir dönem severek kullandım,artık taş gibi oldu,kullanılmıyor. Özellikle kırmızı ruj sürdüğümde bu allık çok uyumlu oluyordu. 
  3. Nıvea Double Black Maskara: Ne çok iyi ne çok kötü.Bir tarafı kirpikleri uzatıyor,diğer tarafıda dolgunlaştırıyor. Kullanırken sevdim ama bir daha alacağım bir ürün değil.
  1. Avon Solutions Yüz Yıkama Jeli: Aslında avonun cilt ürünlerini kullanmıyorum.Bu hediyeydi ve kullandım. Açıkçası beğendim,makyajı çok güzel temizliyor. Herhangi bir olumsuz sonucuda olmadı. Fakat kendim almam.
  2. Roc Mınesol Güneş Koruyucu: Bu üründe babamın aldığı bir ürün,çok beğenmedim.Makyaj altına kullanılabilecek bir koruyucu değil.Makyajı etkiliyor,Kalıcılığını yok ediyor. 
  3. Arko Nem Sabun: Sabahları yüzümü sabunla yıkamayı seviyorum.Belli başlı sabunlarım var. Dönüşümlü kullanıyorum. Komili,Rossmann bitki sabunları ve Arko arasında en çok bunu seviyorum.
  1. Avon ruj fırçası:Tek kelime ile hiç bir işe yaramaz.
  2. Avon allık fırçası: İlk kullandığım günlerde fena değildi,resimde ne kadar dağıldığını görüyorsunuz,kısa sürede böyle oldu.
  3. Avon fondoten fırçası: Eh işte. 
  4. Avon Allık fırçası: Çok kötü.Makyaj çantamda dursun diye almıştım,yıkayınca koktu hemde çok berbat. 
Kısacası,Avon fırçalardan sadece pudra fırçasını seviyorum,hatta aşığım. Yedekliyorum bu fırçayı. Çok yumuşak bu fırçalarla ilgisi yok,yıkayınca yıpranmıyor,kokmuyor,yumuşacık oluyor. 

  1. Elidor İnci Özlü Şampuan : Çok uzun zamandır Elidor şampuan kullanmıyordum geçenlerde kullanıp beğenince Elidorla devam ettim. Şimdi ise Glısse devam ediyorum
  2. Pantene Saç Kremi: Beğenmedim.Bitirmeye çalıştım ve bitirdim.
  1.  Papatya pamuk
  2. Lılibe Pamuk: Rossmandan alıyorum,disk şeklinde,ojelerimi çıkarmak için ideal bir pamuk.

27 Ocak 2011

Bugünün Makyajı:)

Bir süredir günün makyajına yer vermiyordum.Bugün içimden geldi.Aslında çabucak yaptığım sıradan bir makyaj.Özellikle ürün bilgisi için yazmak istedim. Bu arada yeni saçlarım:) Yaklaşık iki haftadır böyleyim.Hatta renk oldukça açıldı bile. İlk kez koyu renk saç kullanıyorum hoşuma gitti ,siz nasıl buldunuz?
Tüm makyajda bu ürünleri kullandım. Kısaca bahsedeyim:)
  1. Inglot Makyaj Bazı: Oldukça sevdiğim bir ürün,çok az kullanmak yetiyor.Gözenekleride daha az gösteriyor.
  2. Bıotherm Bıofırm Lıft Fondoten: Çok seviyorum.Bu markanın fondoten,bronzer,pudra gibi ürünlerini gerçekten severek kullanıyorum.Parlaklık veren bir fondoten,ama çok parlak değil canlı gösteren bir fondoten. SPF 15 içermeside artı bir puan.
  3. Maybellıne Affınıtone Concealer:Genelde seviyorum,ama bazen sevmiyorum.Sanki dönemsel olarak değişiyor fikrim. Ben 01 Nude Beıge kullanıyorum.
  4. Flormar Eye Brow Lıner: Saçımın rengi değiştikten sonra aldım,bayıldım,iyiki almışım. Sürümü çok kolay,kesinlikle akma yapmıyor,dağılmıyor.
  5. Clinique High Lengths Maskara: Çok sevmedim,değişim kampanyasından almıştım,öylesine sürüyorum.
  6. Beyu Far Bazı: Daha önce çok bahsettim,memnunum.
  7. Cecile Classic Ruj: Çok seviyorum,tam nude ve nemlendiriyor dudakları.
  8. Loreal Color Appeal Trıo Pro: Bu farlardan birkaç renk var bende,ıslak olarak kullanıyorum,ışıltısı,sürümü çok güzel.Birkaç renk daha almayı düşünüyorum.
İşte bugünkü makyajım ve içeriği böyleydi,yorum sizin:)

Yeni bir hediyeee...

Capriceline isimli blogtan güzel hediyeler var,özellikle çantaya bayıldım. Katılmak isteyenler buraya

26 Ocak 2011

Didoşum dan hediyeler:)

Bugün çok mutlu oldum:)Didoşum bana bu cicileri getirdi.Didoşla aynı ofiste çalışıyoruz ve her gün haşır neşir olmaktan özel hayatta da çok samimiyiz:)Nerdeyse eşimden çok onu görüyorum. 4 yıllık bir arkadaşlığımız var.Kendisi de benim gibi ürünleri merak edip aldığından bazı ürünler ona iyi gelmiyor,bazılarıda bana.Hemen değerlendirip eğer birbirimize uyarsa hediye ediyoruz:) Bugün getirdikleride öyle ürünler.Geçen sephora alışverişimizde peeling almıştı.Bu peeling maske şeklindeymiş. Yani içinde granür yok,sürüp 15 dakika bekleyince jele dönüşüyor ve yüzünüzden soyarak çıkarıyorsunuz. Didoşum içinde granüller olup,foşur foşur yıkayacağı bir peeling diye almış bunu kullanamadı ve bana yaradı:) 

İşte cicilerim:)
Isana Durulanmayan Saç Bakım Kremi: Rossmanda satılan bir ürün,duş sonrası sürüp durulamıyorsunuz,elidor 7/24 ler gibi. Ben beğendim,yeniden alabilirim.
Avon Sıkıştırılmış Pudra - beıge rengi: Ben pudraları fondoten üstüne rotüş olarak kullanıyorum,çok işime yaradı.Kullanmadan önce çok umutlu değildim ama beğendim. Fakat sadece pudra kullananlar için uygun değil bence.Kapatıcı özelliği yok.Zaten didoşumda bu yüzden kullanamadı.
Sephora Peel Of Purifying Mask: İlk kez kullanıyorum,kokusu müthiş,yapısı çok yoğun. Sürüp 15 dakika beklettim ve soydum.Gerçekten peeling görevi görüyor. Yeniden alırmıyım bunun cevabını ürünü bir daha kullandıktan sonra verebilirim:)

25 Ocak 2011

Neutrogena Clear Pore ...

Bu ürünü nasıl bitireceğimi bilmiyorum,gerçekten çok kötü.Bir süre önce hem cildimi makyajdan arındırsın hemde gözeneklerimi temizlesin diye almıştım. İçeriğinde şöyle yazıyordu; Gözenekleri tıkayabilecek kir,yağ,bakterilerileri arındırarak cildi yeni oluşabilecek siyah noktalara karşı korur.İşte bu yazıyı görünce hemen ilgimi çekti ve aldım.Yaklaşık bir hafta içinde ürün bitimine yaklaştım,çünkü köpürmüyor,tekrar tekrar pompalıyorum. Üzerinde suyla ıslandığında köpürür desede köpürmüyor:) Vasat bir ürün. Böyle bir markadan böyle bir ürün beklemezdim açıkçası...
Aranızda ürünü kullanıp ta çok memnun kalan var mı?

23 Ocak 2011

Geç kalmış Sephora cicilerim:)

Geç kalmış derken post geç kalmadı.Ben Sephora indirimine çok geç gittim:) İndirimden haberim oldu tabi,ama miskinlik engel oldu bana:) Şimdi kim işten çıkınca akşam gidip te indirimden bişeyler alacak dedim. Geçenlerde Benefitin concealer setininde indirimde olduğunu duyunca Cumartesi hemen telefon açtım.Sabahın erken saatlerinde 2 tane kalmıştı ellerinde Didoşla birer tane ayırttırdık hemen. Mağaza Müdürü sağ olsun:) Kesin gelip alıcaz akşam deyince ayırdı. Normalde indirimdeki ürünler ayrılamıyormuş. Birde uzun zamandır almak istediğim göz makyajı temizleyicisini sorduk,ellerindekiler bitmiş fakat yeniden gelmiş. Ondanda ayırttırdık. Vee iş çıkışı koşturarak cicilerimizi almaya gittik:) Sonuç işte burada :)

Sephora göz makyaj temizleyicileri,benefit set ve cargo set. Göz makyaj temizleyicisi normalde 15 tl iken 7,5 olmuş bende 2 tane aldım.Hemen denedim çok beğendim. Şimdiye kadar kullandığım ürünler arasında en çok oleyin kini ve bunu sevdim. Tekrar tekrar alırım bu güzel ürünü.


Cargo setin içinden çıkanlar,aslında birde 2 li far vardı,önce ambalaj açılmadı,bende kesici aletlerle açmaya çalışırken dağıldı gitti. Napalım kullanmak kısmet değilmiş:) Bu sete birkaç ay önce bakmıştım. 50 tl idi. Ben indirimde 15 tl ye aldım. Allık,gloss ve göz kalemi. Kalemin kahve rengi olması hoşuma gitti.
İşte,iş yorgunluğunu bile unutup,koşarak almaya gittiğim ürün. Bayıldım. Zaten benefit,too face gibi markaların setlerini çok seviyorum .İndirimde olmasıda çok iyi oldu. 

Daha bir sürü ürün kalmıştı aslında.Too face farlar,kalemler,makyaj çantaları vs.....
Normalde bir sürü ürün alırdım bu indirimden.Ama artık gerçekten ihtiyacım olan ürünleri almaya çalışıyorum. Çünkü kullanmaya sıra gelmiyor. 

İndirimin bugün son günüydü. Karlı bir alışveriş yapmış oldum:)

küçükperi'nin dükkanından hediyeler...

Yeni  olduğunu düşündüğüm bir blog,güzel hediyeleri var,özellikle taç çok şeker... Katılmak için TIK TIK

Bitki Çayları...

Yıllardır bitki çayı hastası olduğum halde blogumda hiç bahsetmediğimin sonunda farkına vardım:) Vee son 1 aydır gözdem olan 2 bitki çayından söz etmek istedim. Bundan sonra sevdiğim bitki çaylarına daha çok ağırlık vermeyi düşünüyorum. Çünkü her gün tüketiyorum,yeni lezzetler tatmaya bayılıyorum ve ayrılmaz bir parçam bu çaylar:)

Gelelim 2 yeni gözdeme:) Öncelikle Bağdat Baharat Çayından bahsedicem. Yazın bu çayı içebileceğimi sanmıyorum. Belki firmada sadece kış için üretiyordur. Çünkü adı üstünde baharat çayı.Çok yoğun bir kokusu ve tadı var. Kışın enerji verdiğini ve soğuk algınlığını önlediğini düşünüyorum.Geçenlerde soğukta içtim ve resmen burnum aktı:) Çok başarılı bir çay.İçinizi ısıtıyor. 
İçindekiler : Tarçın, Rezene,Zencefil,Karanfil,Karabiber,Yenibahar, Kakule,Böğürtlen yaprağı, Portakal kabuğu, Portakal - Tarçın Aroması...

Diğer çay ise,tam adına uygun mistik bir çay. Ben yogayı,tütsüleri çok sevdiğim için bu çaya aşık oldum. Özellikle tütsü yakarken bu çayı içmeyi çok seviyorum. Değişik bir lezzeti var. Denemenizi tavsiye ederim. Fakat mistik kokuları sevmiyorsanız beğenmeyebilirsiniz. Yaz kış içerim ben bu çayı. Özellikle içine süt ilave edince daha da güzel oluyor.
İçindekiler : Siyah çay,tarçın,böğürtlen yaprakları,zencefil,doğal vanilya,hindiba kökü,karanfil,meyan kökü,kakule,karabiber.

Pazar pazar canınızı bitki çayı istettiysem ne mutlu bana:) Şuan bende içiyorum,sizlere de tavsiye ederim. Şöyle büyük bir kupada bitki çayınızı alın ve miskinlik yapın:)

makyajlı kızdan ciciler...

Makyajlı kız çok cici hediyeler veriyor,yurt dışından getirmiş hepsini,cicibiciler gerçekten:) Katılmak isterseniz buraya tıktık

21 Ocak 2011

Flormar tırnak bakım ürünleri...

Son birkaç aydır bu 3 ürünü bitirip bitirip yeniden alıyorum. Tırnak yağı,güçlendirici ve nemlendirici. Zaten fotodan da anlarsınız,her gün kullandığım için çok yıprandılar:) Tırnak yağını ojeyi sürdükten sonra tırnak kenarlarıma sürüyorum.Çünkü çok fazla ek kremi sürdüğüm halde tırnak kenarlarım çok kuruyor,yağ oldukça yumuşatıyor. Tırnak güçlendiriciyi de oje altına sürüyorum.Hem kuvvetlendiriyor hemde ojenin tırnaktan çabuk çıkmasını sağlıyor. Nemlendiriciyi ise yine baz gibi kullanıyorum.Üstüne oje sürüyorum. Ne kadar nem veriyor bilmiyorum ama baz olarak çok işime yarıyor. Daha iyisini bulamadığım sürece bu 3 lü ye bir süre devam:)

Yeni bir hediyeee...

Beni Anlatan Herşey !den çok güzel hediyeler var. Benim bayadır severek takip ettiğim bir blog. Bence sizde bir gezinti yapın. İşte buraya TIKLAYARAK

20 Ocak 2011

Hediyeler...

Uzun süredir takip ettiğim bloglardan biri olan Mor Kelebekten çok cici hediyeler varr.Katılmak isterseniz buraya TIK TIK

18 Ocak 2011

Flormar Long Wearing Lıpstıck...

Flormarın en sevdiğim rujları.Kullanmaya başlayalı çok uzun süre olduğu halde , burada paylaşmadığım aklıma geldi ve hemen swatchlamak istedim:) Yapıları yoğun nemli,sürümü çok kolay.Konuşurken,bişeyler içerken hemen dağılmıyor. Ben rujları gün içinde çok tazelediğim için hangisi ne kadar kalıcı çok farketmiyorum. Beni daha çok renkler ve yapıları ilgilendiriyor:) 

Bu serinin her rengi güzel,bende 3 rengi var.Şimdilik:)) 

Soldan sağa; L 06 - L 12- L 25

L 25 sonradan eklenen renklerden. Yaklaşık 6 rengi yeni eklemişler. 
L 06- Kırmızı-turuncu arası bir renk. nemli bir görüntü veriyor,ışıltılı değil,mat bir yapısı var.

L 12 - çok doğal bir renk,yine mat yapılı.


.L 25 -yeni renklerden biri ışıl ışıl...

Bütün renklerini tavsiye edebileceğim,güzel bir seri:))

17 Ocak 2011

Nıvea Energy Fresh...

Nıvea deolar antı-transpırantlar arasında en güvendiğim ve en sevdiğim. En son energy fresh olanını kullanıyorum.Bunu çok beğendim ama diğerleride çok güzel. Roll-on olarak Rexona yı tercih etsemde Deolarda Nıvea yı tercih ediyorum.Tabi kampanyada denk gelirse Rexonayada hayır demem:

Üzerinde de yazdığı gibi tazeleyici koku,enerji veren ferahlık:)

16 Ocak 2011

Sevgililer günü hediyesi....

Hediyeler bitmiyor,Lal de blogunda sevgililer günümüzü düşünerek hediyeler hazırlamış. Buradan katılabilirsiniz.

Avon Hydra Fırmıng Body Losyon

Bu ürüne bayıldım.Avonun cilt ürünlerini ( yüz kremleri ) kullanmasamda bazı makyaj ürünlerini ve vücut losyonlarını çok seviyorum. Dönem dönem bu büyük losyonlarından kullanıyorum. Tabi diğer markalarıda denemeyi sevdiğimden böyle büyük bir losyonu kullanırken başka kremlerde kullanıyorum:)
Bu losyon ekstra nem ve sıkılaştırma sağlıyor. Tabi ben nem konusunda yorum yapabilirim. Çünkü sadece vücut sıkılaştırmak için üretilen kremler bile tam anlamıyla sıkılaştırmazken,nemlendirici bir üründen çok fazla sıkılaştırma özelliği bekleyemiyorum. İyiki almışım dediğim bir losyon oldu,aşırı nem veriyor ve yumuşacık yapıyor cildi. Kokusunu da sevdim tam krem kokusu.
Bu arada losyon 400 ml. oldukça da ekonomik. Normal fiyatı 14 tl gibi bişeydi,ben indirimde aldım.Bana 8 tl ye geldi:))

Oje isteyenler ...

Yeni bir oje çekişilişine denk geldim,oje sever biri olarak katılmadan duramadım:) Katılmak isteyenler TIK TIK

15 Ocak 2011

Dıesel Parfüm

Ürün bitirmeye bayıldığımı her zaman belirtiyorum.Ama bu sefer bitirmek istemedim. Geçen yaz annemin hediye aldığı bu parfümü gerçekten çok sevdim:) Sürekli aynı parfümü kullanmayı sevmediğim için 30 ml olmasına rağmen yeni bitirebildim. Çok hafif bir yaz kokusu,oldukça kalıcı,fakat yürüdükçe yayılan kokulardan değil:)) Birisi yaklaştığında net duyabileceği bir koku. Elimdekiler bitince yeniden alabileceğim bir parfüm. 



Benim gibi fresh kokuları seviyorsanız özellikle yaz için deneyebilirsiniz...

14 Ocak 2011

İlk Ödülüm:))

Sonunda benimde ödülüm oldu:) rengarenk dünyammm blogunun sahibesi İtsbeacım beni bu güzel ödüle layık görmüş. Canım arkadaşıma çok teşekkür ediyorum. 

 Bende bu güzel ödülü yorumlarıyla beni yalnız bırakmayan kova kadınıyım ben bloguna gönderiyorum :))

13 Ocak 2011

Pınardan hediyeler...

Benim hediye çekilişime katılınca fark ettiğim bir blog,oda hediye veriyormuş,ruja bayıldım,sizlerde katılmak isterseniz tık tık

Cindy den ciciler....

Yine güzel ciciler.. Katılım süresi çok azalmış 17 Ocakta sona eriyormuş. Katılmak için  buraya tık tık

Alışveriş dellysinden hediyeler...

Hastalıktan dolayı daha fazla düşünüp moralim bozulmasın diye blog geziyorum:) İşte güzel hediyeler buldum. Bir blogtanda umarım bana çıkar bişeyler:) sizde katılmak isterseniz tık tık

Rahatsızlığım:(

Yaklaşık 3 gündür rahatsızım,bir şey alerji yaptı fakat bulunamıyor.3 gündür geceli gündüzlü hastanelerde ve hatta acillerinde koşturuyoruz. Bugün kortizon tedavim başladı bir süre devam edecek. Ne zaman düzeleceğim hiç belli değil. Yüzüm gözlerim şiş,hatta yarım yamalak görüyorum. Aldığım serumlar ilaçlar ve iğneler uykumu getiriyor fakat hastanede olduğum için uyuyamıyorum.Aldığım ilaçlardaki madde depresyona neden oluyormuş evet çok korkuyorum ve hiç bişeye tahammül edemiyorum. Şimdi evimdeyim ilaçla tedavime devam ediyorum. Yarın yine iğnem var. Tabi gece yine aksi bir durumum olursa acile gidicem. Moralim çok bozuk. Her zaman her şeyin başı sağlık derim,bu bir kez daha kanıtlandı. Hastanede o kadar zor durumda hastalar vardı ki ortada sürünen kişiler çok üzüldüm. Eşim bile eninde sonunda geçecek seninki bak insanlar ne durumda desede bende hak versemde işte başına gelince anlıyor insan. Buraya yazdım rahatladım biraz. Allah kimseye hastalık vermesin diyorum...

9 Ocak 2011

Hediyelerim varr:))

Blogum 100 kişiye ulaşınca hediye vermek istiyordum.Sonunda zamanı geldi. Herkese beni izlediği ve değerli yorumlarını bıraktığı için çok teşekkür ederim. Birlikte devam etmek dileğiyle...

Hediyelerim
  • Bourjois Aynalı Makyaj Çantası
  • Bourjois Roll-on Kültikül Serum
  • Avon Fondoten Fırçası
  • Avon Far Fırçası
  • Avon Shimmering Lip and Cheek Balm - Icy Petal
  • Pastel Ultra Shıne Gloss - 6 numara
  • Rival Volume Lipgloss - 04 numara
  • Max Factor Silk Gloss - 305 numara
  • Max Factor Minik Ruj- Englısh Rose
  • Maybellıne Oje- Peach Star
  • Rival Young Tırnak Yağı
  • Jadore Parfüm Numunesi
Sizler için seçtiklerim bu ürünler. Katılmak için:
Blogumun izleyicisi olmak
Blogu olanların blogunda duyurması ve link olarak yorumuna eklemesi
Blogu olmayanlar için sadece yorum yeterli.
İsminizi de yoruma eklerseniz daha iyi olur
Blogum için düşüncelerinizi yazarsanız mutlu olurum. 

Süreyi uzatmak istemiyorum,bir an önce hediyeleri göndermek istiyorum. 
Son katılım 1 Şubat....
Çekilişi Random.org la yapıp duyuracağım.

Herkese Bol Şans

Alix Avien ojeler...

Cuma akşamı eşimin iş yerinin eğlencesi vardı. Çankaya'da bir restaruant ta hem yemek,hem canlı müzik eşliğinde eğlence vardı. Geç başlayacağından dolayı erkenden gitmek istemedik. Ben iş yerinden çıkınca da eve gidip yetişemeyeceğim için,eve gitmedim.Aklıma o boşlukta Alix Avien in çıkardığı koyu yeşil oje geldi ve eşimle başladık aramaya. Birçok yerde geldi ve bitti dendi. Sonunda bulduk:) Önce kalmadı dediler sonra,depodan çıkardılar. Depodan gelmesini beklerken yeni çıkan diğer renklere bakmaya başladım,sonuç 4 renkte alındı:) Geçenlerde eşim çatlatma oje arayıp zor bulmuştu. Bir baktım burada pembesi de var,onuda aldım.Çünkü çok sevdim bu çatlatmaları:))

Aklınızda olsun koyu yeşil ve mor tonundan pastelde çıkarmış.Aslında Pasteli daha çok seviyorum ama bu sefer bunları tercih ettim. Yakında Pasteli de alırım :))
 Soldan sağa; 242 - 243 - 238- 241 ve pembe çatlatma

Tabiki en çok yeşili merak ediyorum,ilk iş onu denemeliyim....

Makyaj Arşivimden ciciler:)

Bu blogu hediye çekilişi olmasa sanırım keşfedemeyecektim. Çok güzel bir blog bu sabah gezinti yaptım:) Hediyeleri de çok cici. Katılmak isterseniz buraya TIK TIK

Bugün yaptığım göz makyajı:)

Cumartesi günü işe giderken yapmış olduğum göz makyajım. Pastelin bütün farlarını seviyorum.Tekli,mat,sedefli,5'li hiç değişmiyor kalitesi hep mükemmel. Bu makyajda Pastelin 5 'li farlarından Prismatical Pink (no:11 ) kullandım.

Maybellıne Defıne Lash Volume maskarayı da unutmamak lazım:) Uzun zaman önce almıştım,hala kurumadı,oldukça da sevdim.

Bu 2 rengi kullandım,kaş altına da en başta yer alan beyazı kullandım.Açık ve koyu pembeleri bu makyajda kullanmasamda onlarında grilerle karıştırınca güzel durduğunu eklemeden geçmemeliyim.
Diğer 3 rengide yakından çekmek istedim.

İlk resimde numaralandırdım. İlk önce 1 numaralı açık griyi dağıtarak sürdüm. Kuyruk kısımlarından içlere doğru 2 numaralı koyu griyi yine dağıtarak sürdüm. En son olarakta 3 numaralı beyaz farı kaş altına sürerek işlemi tamamladım.

Sonuç:)

6 Ocak 2011

Bitirdim:))

Son 10 günde oldukça çok ürün bitirdim.Her zamanki gibi çok mutlu oldum:) tüm bu ürünleri hopp çöpe atmak çok güzel oluyor. 
İşte biten ürünlerim :

Gelelim içeriklerine:

  1. Dadya Parfüm ( cacharel noa) : Sık Sık aldığım parfümlerden. Eskiden orjinalini alıyordum Ama uzun süredir Dadya dan alıyorum. Hafif,temiz bir koku.
  2. Rival de loop Clean & Care temizleme sütü: Rossmanndan ilk kez alıp kullandım.Beğendim,cildime olumsuz hiç bir etkisi olmadı. Gayet de güzel temizliyor.Tabi bununla silip,jelle yıkıyordum.
  3. Nıvea Young Stay Clear : Yıllardır kullandığım tonik. Tabi sürekli bunu kullanmıyorum ama her kampanyada alıyorum. Her ay tonik bitirdiğim için 1 ay bunu kullandıysam birkaç ay farklı bişey kullanıyorum. Nıveanın normal serisinden daha çok seviyorum young serisini:) her ne kadar yaşım geçmiş olsa da:))
  4. Isana Saç rengini koruyucu saç spreyi: Taft kullanıyordum bazende loreal. Bu spreyi aldıktan sonra beğendim ve ikincisini de aldım:) Bir spreyden beklenen her şeyi yerine getiriyor,fiyatıda 4 tl civarı daha ne olsun.
  5. John Frıeda Sheer Blonde shampoo : 2.kez bitiriyorum. Saçlarım platin olduğundan çok sevdim. Hem rengini koruyor hemde ışıltı veriyor. Şimdilik 3.sünü almadım. Çünkü yakında saç rengimi değiştiriyorum.Koyu renk yaparsam artık bu seriyi kullanamayacağım:)
  6. Glıss Therapy Masque : Vazgeçilmezim. Kaç tane bitirdiğimi hiç bilmiyorum,çok çok seviyorum .Duş sırasında sürüp 5 dakika bekletiyorum,duruluyorum. Yumuşacık yapıyor saçları.

Bu arada paylaşmak istediğim bir şey daha var. Bugün 100.izleyim olmuş. Çok sevindim. 100 izleyicimin şerefine hediyelerim olacak sizlere. Hazırlamaya çalışıyorum. Hafta sonu açıklarım bir aksilik olmazsa :))

5 Ocak 2011

Moda Gezgininden...

Uzun süredir izlediğim bir blog Moda Gezgini. 14 Şubat için çok şeker hediyeler düşünmüş. Hangi kolyeyi beğendiyseniz numarasını yazarak yorum bırakabilirsiniz. Katılmak için TIK TIK :))

4 Ocak 2011

Bugün yaptığım göz makyajı:)

Bu sabah kalktığımda gözlerim çok kötü şişmişti,ara sıra oluyor bu durum. Koyu renk bir makyajla mümkün olduğunca kapatmaya çalıştım. Bu rengin çok yakıştığını söylüyor genelde arkadaşlarım. Ben kışın bu tonları daha çok kullanıyorum.Lorealin bu farını çok seviyorum. Işıltısı,tonları,özellikle kaş altına sürülen tonu çok güzel...

Kullandığım ürünler

  • Loreal ColorAppeal Trıo Pro - 319-Golden green : Bu 3 lü farların birkaç rengini daha severek kullanıyorum
  • Bourjois Metallıse Göz kalemi : 51 numara - Favori siyah kalemlerimden.Akma yapmıyor kesinlikle.
  • Beyu far bazı : Uzun zamandır kullanıyorum,hatta bitmek üzere,oldukça işime yarıyor.
  • Maybellıne Affınıtone Concealer: 01 Nude Beıge kullanıyorum.Aydınlık vermesi oldukça iyi.
  • Loreal Telescopıc Explosıon Maskara : İlk çıktığında almıştım. Aslında çok çok güzel,ama sürmek için biraz vaktiniz olması gerekiyor.Ucundan dolayı dikey dikey sürmek gerekiyor bu maskarayı. Tektek ayırıyor. Tavsiye ediyorum...
Bugünkü göz makyajım böyleydi. Bakalım beğenecek misiniz:))

3 Ocak 2011

Avon ruj ve gloss

Önce şeklinden dolayı almamakta direndiğim ( kullanımı zor olur diye) sonra adaşım junkhead:) sayesinde perfect nude rengini aldığım ruj ve gloss. Nude çok seviyorum bu yıl oldukça sık kullanıyorum. Adaşımda bu rujun çok güzel olduğunu söyleyince hemen almıştım.Aşık olup poppy love renginide aldım ve ikisini de çok seviyorum bu aralar. İster sadece ruj kısmını, ister gloss kısmını, yada benim gibi ikisini bir arada kullanabilirsiniz........

Perfect nude

Poppy love


Avon sevilen ürünlerini bir süre sonra kaldırıyor,içimden bir ses bunları kaldırır diyor.Umarım sürekli katologunda olan ürünlerden olurlar:)

2 Ocak 2011

Mac cicileri:)

Çok uzun zamandır Mac alışverişim olmuyordu. Mac seviyorum fakat fanı değilim. Vazgeçmediğim ürünleri var yada arasıra beğenip sırf renginden dolayı aldığım ürünleri seviyorum markayı. Paintpotları en sevdiğim ürünü:) Geçen hafta concealer bakmak için uğradım.Tartan Tale koleksiyonunda beğendiğim ürünler vardı, ama almak için gitsem eminim kalmamış olurdu bu ciciler. Hatta görünce şaşırdım hala var mı diye!

Şeker çantanın içindeki fırçaların numaraları soldan sağa; 187, 168, 252, 219, 209

Far Glamora castle, Lıp Balm A20-Fuchsıa (Bu ürün kalkacakmış çoktandır aklımdaydı,kaçırmadan almak istedim)

Hepsini çok beğendim.Fırçalarımı artık kullanmaya başlayacağım için tertemizken çekmek istedim:)

Farı ilk Pınarın blogunda görüp hayran kalmıştım, hatta yorumda da yazmışım içinde mavi olan her far ilgimi çekiyor diye:) Pınar swatchlarınıda süper yapmış,far resmen al beni demiş yani :) Pınarın yorumu ve swatch için buraya tık tık

1 Ocak 2011

Yeni yılda sevdiklerimden gelenler:)

Canım arkadaşlarımdan ve eşimden gelen hediyelerimi sizlerle de paylaşmak istedim. Aslan kadını olduğum için genelde çok pahalı ve değerli hediyelerden hoşlandığım düşünülür. Tam tersine minicik bir hediye bile çok sevindirir beni.Birkaç gün önce gelen ruj ve far hediyemle yaptığım makyajı eklemiştim.tık tık

Dün gelen ve beni çok mutlu eden hediyelerim:)
Hepsine ayrı ayrı bayıldım bunların. Benim için yeni yıl sembolü geyiklerdir.Bilen arkadaşlarım geyikli almış:))
Didoşumun hediyeleri. Mavi manyağı olduğum için mavi tercih etmiş.Turkuaz özellikle benim rengimdir.

Eşimin hediyesi gümüş ve swarovski taşlı panda yüzük. Tam anlamıyla bayıldım. Benim gibi hayvansever birine alınabilecek en güzel hediye:))) Parmağımda böyle duruyor. Sarılmış gibi. Oldukça ağır taşıması biraz zor ama çok şekerr:))

Çıkarınca da böyle oturuyor:)) tombiş birde yerim onu ben:))

Bu arada eşim bu sevimli pandayı almaya giderken yolda yine benim renklerimi görmüş hemen almış:)
Bunlarda uzun zamandır arayıp bulamadığım alix avien çatlatma ojeler. Ben çıkamayınca eşime aldırdım.Oda baya dolaşmasına rağmen sadece 2 rengini bulabilmiş. Lacivert ve siyah. Pastelin yeni ojeside chanel rengi olandan.Aslında bende sevilla ve flormardan vardı bu renk ama eşimde beğenmiş almış bide anlamam ben der,çaktırmadan anlıyor sanırım bu işten:))
 Yeni yıldan bu güzel hediyeler beni çok mutlu etti. 


Bende sizlerden birini mutlu etmek için hediyeler düşünüyorum.Karar verdikten sonra yayınlıycam hemen:))