16 Mart 2012

Minik Gratis Cicileri..

Dün akşam blogum sayesinde tanıştığım ve çok samimi,içten bulduğum Şerife ile buluştuk. Sanırım bu bizim 3. görüşmemizdi. Tabi ikimizde işten çıktığımız için yorgunduk ama bu bizim akşamın ilerleyen saatlerine kadar sohbet etmemize engel olmadı:)Hatta araya Gratis alışverişini de sıkıştırdık. Bu alışverişte makyaj ürünlerinden çok yalnızca Gratiste satılan,merak ettiğim ürünlere yöneldim. 

 Hepsini denedikçe sizlere aktaracağım. Özellikle pamukları ve yüz temizleme mendillerini çok merak ediyorum.

HERKESE GÜZEL BİR HAFTA SONU DİLERİM:))

15 yorum:

Adsız dedi ki...

Wedges pamuklarla ilgili yorumlarını bekliyorum. Bugün elim gitti alacaktım. Kullanımı rahat mıi yumuşak mı bilgi verirsen sevinirim

Crocus dedi ki...

özellikle şu dudaklara dolgunluk veren ürün nedir merak ettim...

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

canım ben pamukları kullandım fena değil.makyaj temizleme mendilleride gayet güzel..süngerlerde hiç yoktan iyidir :D ama benim dikkatimi çeken mineral far oldu :D ben o faların hepsinden almak istiyorum :D

betty dedi ki...

güle güle kullan canım:))

özge dedi ki...

mor rimel,wedges fondoten-kapatıcı uygulamak için sünger bendekiler, pamuğuna bende baktım ama almadım.

cicole,herkes çok memnunmuş o üründen özellikle düzenli kullananlar tekrar tekrar gelip alıyormuş,bakalım deniycem:)

karbeyaz,4rengi vardı ben açık renklerden birini aldım ayrıntılı yazarım yakında, tüm göz kapağına sürüp kalemle desteklemeyi düşünüyorum:)

betty,teşekkür ederim canım:)

seraras dedi ki...

Özgecim çok teşekkür ederim ben de çok güzel vakit geçirdim seninle güzel bir akşam oldu. pamukları ben de sevdim, dudak dolgunlaştıran ürünün sonucunu ben de merak ediyorum takipteyim sevgiler Şerife

özge dedi ki...

fashion,teşekkür ederim:)

şerifecim,yaz gelince daha çok vaktimiz olur inşallah:) pamukları bende az önce denedim beğendim,dolgunlaştırıcı yakmıyor sürünce çok şaşırdım bende sonucunu merakla bekliyorum:)

CMOS dedi ki...

gratis evin hemen dibinde olunca bende sık sık uğruyorum:)

Cfusun dedi ki...

dudak dolgunlaştırıcı ürünü bende
merak ediyorum.ayrı post yapabilirsen sevinirim güle güle kullan :)

özge dedi ki...

cmos,ohh ne güzel indirimlerde yataktan kalkar gidersin:) ekmek almaya gider gibi çok şanslısın canım:)

cfusun,yaparım tabiki,biraz kullanmam gerekiyor çünkü bu ürün aniden yakmıyor şişirmiyor dudağı kullandıkça faydası olacakmış.

sevda s. dedi ki...

Canım ben yorumlarını merakla bekliyorum o zaman :)

SElin dedi ki...

dudak dolgunlaştırıcı ürün ne kadaraydı ozaman canım yaa bıdee bıde etkısı nasıl oldu bı yararını gordunmu ??**

SElin dedi ki...

kız ozgee bu dudaklar onenmlı bır konu :) cnm yav attınmı gerı dolgunlastırıı ıse yaramıdımı nabdın cok merk eddm yahu bıseyde yazmamıssın :(

özge dedi ki...

selincim,şimdiye kadar denediklerim arasında en iyisi. öyle yakmıyor birden şişirmiyor ama sürdüğünde hafif şişlik veriyor. benim hoşuma gitti ama mucize bekleme :))

SElin dedi ki...

hmm gusel ozaman ya ne bıleyım bnde ole ınce degıl normal dudaklarım var ama ınsan hep dahada fazlasını isteryaa hep:Dd sende yorm yazmamıssın kız marttan berı ben sorayım dıdım ınsanlar alsınn dolgunlaşssın .:)))tabekee yaa oyle cok sısmesın sezen aksu gibi :P burdan adını tam net goremıyorum cnm elındeyse bı yazarmısın bıde fıyatt tabii :)