1 Mayıs 2012

En son ne okudum..

Öncelikle okurken çok duygulandığımı belirmek isterim. Alzheimer hastası olan kayınvalidesine bakmak zorunda olan bir kadın aynı zamanda yazar. Yaşadığı zorluklar,kenti terk etmek zorunda kalması, bu hastalıkla ilgili her şeyi takip etmesi ve elinden geleni yapmasını konu alıyor. Bu hastalık başladıktan sonra 16 yıl yaşayanlar bile olduğunu düşünürsek gerçekten çok zorlu bir süreç.Bu kitabı okumadan önce bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Değişik bir kitap okuyup,aynı zamanda bilgilenmek isterseniz bu kitabı atlamayın..

8 yorum:

itsbea dedi ki...

alzheimer aynen dediğin gibi gerçektende.hastadan çok hasta yakınlarının hayatı mahfoluyor desek yeridir:(bende kitap okumak istiyorum ama zor:(

Kitap Eylemi dedi ki...

yine mi bitirdin yaa, bu aralar benden daha hızlı eylem yapabiliyorsun:))Ben durdum , resmen trak tayım:))

özge dedi ki...

itsbeacım,sen vakaları daha çok görüyorsundur tabi,okudukça inanamadım ve mantık olarak düşünüce doğru evet bu insanları evde yalnız bırakamazsın alsan yanında götürsen oradada sorun çıkarıyorlar,çok kötü..

eylemcim,evet yavaşladın bak geçerim seni ona göre hı:))

Adsız dedi ki...

bu kitabı almıştım kenarda duruyor 1-2 aydır. elimdeki kitabı bitince uzun veda ya geçiyim bari. şu an uçurtma avcısını okuyorum. eğer okumadıysanız tavsiye ederim o da çok güzel bi kitap.
sevgiler.

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

en kısa zamanda okuyacagım canım..

özge dedi ki...

engüzelhikayem,önerin için çok teşekkür ederim,şimdiden merak ettim..

nilaycım,mutlaka oku tatlım:)

sevda s. dedi ki...

Özge'm, ben de çok yavaşım bu ara, ne güzel bitiriyorsun. Konusu ilginçmiş canım.

özge dedi ki...

sevdacım,eyet yahu sende kitap okuyordun ne olduda yavaşladın :(