24 Mayıs 2012

Flormar Oje çıkarıcı mendiller..

Bu akşam farklı bir post hazırlamak istiyordum ama biran önce bu üründen bahsedeyim de kimse almasın dedim:(  Bir süre önce Flormarın çıkardığı kutu içinde 160 adet olan mendillerden aldım. Alırken kaç tane kullanmam gerektiğini sordum çünkü bir blogta okumuştum.Çok fazla tüketmek gerektiğini. 10 tırnak için 2 mendil kullanın yeterli oluyor dediler. Evde denediğimde 10 tırnak için 10 mendil kullandım. İnanılmaz çabuk kuruyorlar. 1 tırnaktaki oje silinmeden kuruma süreci başlıyor. Önce çok önemsemedim,zaten her zaman kullanmak için almamıştım. Çantamda durur,bazen iş yerinde yada dışarıda ojem bozuluyor rahatsız oluyorum komple çıkarırım bu mendillerle demiştim. 

2 gün önce ihtiyacım oldu kullanmak için açtım ve mendillerin kupkuru olduğunu gördüm. Abartısız kutudan 20 mendil çektim hepsi kurumuştu. Fiyatı diğer Flormar asetonlarından pahalı olduğu için aldığım yere götürdüm, hiç bakmadan,itiraz etmeden fabrika hatası oluyor bazen hemen yeni bir kutu alın dediler.( demek daha öncede getirenler olmuş ki bu kadar çabuk kabullendiler) Dedim ya buda kuru çıkarsa.Deneyelim dediler.Ambalajı açtılar gayet ıslaktı mendiller.Bende gördüm.Eve geldim denemek istedim yine kurumuşlar. Yani bu mendiller açıldıktan sonra birkaç saat içinde mi kuruyorlar böyle ise neden 7 küsur gibi bir rakama satılıyorlar.

Aranızda kullanıp memnun kalan yada benim gibi memnun kalmayan var mı ? Yorum yazarsa çok sevinirim.

9 yorum:

bakimliolmakasktir dedi ki...

ben en son flormar alışverişimde tırnağımda oje denediğim için çıkarmam için bu mendilden uzatmışlardı gerçekten anında kuruyor bir tırnağı zor sildim bende ikincisini silemedim kesinlikle alınmaması gereken bir ürün!

KüçükDünyamınBüyükYansımaları dedi ki...

aynı şeyi ben de yaşadım. senin gibi bazen işte lazım oluyor diye yanımda taşımak almıştım. ama bir tırnağa 2 tane kullanmam gerekti. şimdi öylece duruyor. içine biraz normal aseton mu sıkıp kullansam diye düşünüyorum

özge dedi ki...

bakımlı,iyiki almamışsın canım.

küçükdünyam,içine aseton koymayı denedim, şu mendillerin çıktığı delik o kadar minikki içine aseton akmıyor:(

Sihirlitorba dedi ki...

ben de aldım bundan.evde denemek için yeni aldığım ojeden sürüp kuruttum.kutuyu açtım ve ojeyi sildim.bie mendil yeterli oldu.ama benim kullandığım oje tırnak rengiydi.yani rengi çok açıktı.
şimdi yazıyı okuyunca hemen baktım mendiller kurumuş mu diye,kurumamışlar.kutuyu açalı sanırım 3 hafta falan olmuştur...

özge dedi ki...

sihirlitorba,keşke bende sevebilseydim yada bendekiler kurumasaydı,ambalajını çok ullanışlı bulmuştum çanta için.

Makyaj Yapıyorum dedi ki...

merhaba.
benim de bloğumda yazmak istediğim bir ürün, fotoğrafının çekilmesini bekliyor dolapta :)
ben de büyük bir hevesle aldım, pratik olduğu için. ama 2 kat ojeyi bir kaç mendille bile çıkarmanın imkansız olduğu fark ettim, hele de koyu bir renkse.
çanta için en pratiği sanıyorum küçük boy asetonlar.
makyaj-yap.blogspot.com

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

bence bır daha alma canım.
aseton ve pamuk ıle temızlemek herzmaan en klasık ama en ıyı yontem. bu mendıllerden kulllanmama sebebımde yanılmadıgımı sende de okuyunca anladım.
boyle bısey olucanı dusunmustum cunku ben de.

paraan yazık.

ıkı sıse aseton alırsın 7 kusur tl verecegıne degıl mı ama..

sevda s. dedi ki...

Özge'cim henüz karşılaşmadım kendisi ile ama karşılaşsaydım kesin bende alırdım. İyi oldu yazdığın, uzak duruyorum :)

özge dedi ki...

makyaj yapıyorum kesinlikle katılıyorum sana:)

nilaycım,evet canım flormarın normal asetonlarını çok severek alıyorum her kuruşuna değiyor..

sevdacım,aman uzak dur tatlım:)