6 Mayıs 2012

Kahve Keyfi..

Kahveyi çok fazla seviyorum.Özellikle Türk Kahvesini, bayılıyorum. Tüm kahveleri şekersiz tüketiyorum.  Sevdiğim birkaç kahveden bahsetmek istiyorum.

Shazili kahveleri sürekli görüp almıyordum.Babam geçenlerde kargo gönderirken içine bu kahvelerden doldurmuş. Bir kısmı sade bir kısmı orta şekerliydi.Sadeleri tükettim tabiki. Orta şekerli bile bana aşırı şekerli geldi. Bunları gelen arkadaşlarıma ikram ediyorum  :) Bu kahvelerle her yerde Türk kahvesi içebiliyoruz artık. Evde normal fincanda yaptım ilk önce hiç bir şey anlamadım.Bir pakette bardakları ile satılanlar var.Orjinal bardağını kullanınca çok başarılı olduğunu gördüm.
 
 Kahve Dünyasının damla sakızlısına bayılıyorum.Hem kahvesi çok yoğun hem aroması. Bundan önce defalarca damla sakızlı denedim hiçbiri bu kadar aromalı değildi. Artık bittikçe bundan alıyorum.Kesinlikle tavsiye ederim.


Birde bu güzellikler var tabi. Yine şekersizleri tercih ediyorum.Özellikle iş yerinde çok pratik oluyor. Karamellinin çok farklı olduğunu düşünüyorum. Sıradan bir lezzet değil. Soğuk süt ile yapılan muzlu kahvede favorim.Eskiden Cafe Crown yapıyordu. Hemen hemen her gün içiyordum. Şimdi bunu tercih ediyorum..
 
SİZ KAHVENİZİ NASIL SEVİYORSUNUZ ? 
 



19 yorum:

Kiymet dedi ki...

ohhh ne guzel bir post olmus oyle :D
ben fazla kahve icmem sevmem ama isteme falan yaklasinca... ister istemez ilgim artiyor :D:D
Mutlu pazarlar canim <3

BuseYavuz dedi ki...

kahve deyince akan sular durur benim için, çok güzel bir yazı olmuş :)
türk kahvesini pek sevmem ama nescafesiz yaşayamam, kahve dünyasının kahvelerine de bayılıyorum özellikle fındık aromalı olan :)

Tansu dedi ki...

Kahve Dünyası Damla Sakız en sevdiğimm :)

Özlemden dedi ki...

bu hazır türk kahveleri bazı zamanlarda kurtarıcı oluyor.Aromalı türk kahvelerini ben de çok seviyorum ama bazen normal kahvelerle karıştırıp pişiriyorum çoğu zaman.Çünkü herkes sevmeyebiliyoru:)))

betty dedi ki...

kahve dünyasının ürünlerine bende bayılıyorumm...
evden hiç eksik etmiyorum süperler gerçekten:))

makyajblogum dedi ki...

Canım afiyet olsun, ben de kahve severim :) Espresso ama bol sütlü ve şekersiz...favori kahvem her zaman budur :)

bakimliolmakasktir dedi ki...

orta şekerli kahve candır :)

ben de bir ödülünüz var :)

pembe fiyonk dedi ki...

Shaziliyi hiç denemedim.bende fincan közde pişirilen kahveleri çok severim:)

flzpink dedi ki...

Shazili işyerinde hayat kurtarıcım, kahvenin her haline bayılırım. Favorim az şekerli türk kahvesi ile şekersiz filtre kahve, damla sakızını da kahveye çok yakıştırırım..
Her akşam eşimle (kızım uyuyunca) bir kahve keyfimiz olur mutlaka;)

Aysegul Uluc dedi ki...

sekersiz :)

http://stylishtimes.blogspot.com/

gizem dedi ki...

Kahveyi ben de çok seviyorum :) damla sakızlı kahve içinse Ünal Kuruyemişlerde satılan damla sakızlı dibek kahvesini tercih ediyorum. Aroma değil gerçek damla sakızı parçaları var içinde. Kesinlikle denemelisiniz :)
Sevgilerimle.

özge dedi ki...

Hpinize yorumlarınız için teşekkür ederim, kahve sevgisi konusunda yalnız değilmişim:) Dibek kahvesini çok merak ettim en kısa zamanda deneyeceğim,bilgi için teşekkürler:)

Kuzununannesi dedi ki...

ben sekersız sevyırummm ve hıc farketmez kahve olsun yeter:)))

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

ne güzel bi post canım..
ben türk kahvemi orta şekerli ,sadece kuru kahveci mehmet efendi markası ile ve bol kahveli seviyorum..
kendi yaptıgım kahve dışında beğendiğim kahve maalesef pek yok..

nescafeye gelince;
yarım yağlı süt ve nescafe gold kahve ile, sütü pşirip içine bardağa göre tatlı kaşığı ile kahve koyup şekersiz içmeyi seviyorum..

ciddi bir çay tiryakisiyim..günde 3 demlik çayım mutlaka vardır..

şekersiz ve kaliteli,iyi demlenmiş çay içerim..

kısacası marka ve şekersiz olması takıntım,evet bu keyif de var..orta şekerli içtiğim tek içecek türk kahvesidir,onun dışında çayı kahveyi 2000yılından beri şekersiz içerim..

birlikte kahve içmek dileğiyle canım :)

ElaSel dedi ki...

Bakır cezvede bol köpüklü orta şekerli severim tür kahvesini, baylırım hatta..nescafe de çook severim ama onu senelerce tek başına kahvaltı yerine koyduğumdan bayağı ceremesini çekiyorum artık ama yine de kaçamak yapıyorum:D

sevda s. dedi ki...

Ben orta şekerli bir kahveye hayır demem canım, ama iş yerinde içemediğim için ancak haftasonları çıkarıyorum keyfini :) Shaziliye sıcak bakmıyordum ama bi deneyeceğim madem sen beğendin. Kahve dünyasının tek içimlik kahvelerini de deneyeyim :)

Kepslok dedi ki...

Ben de kahveyi çok severim her türlü canım çeker gün içinde ve ben de her türlü içeceği şekersiz içerim.Kahveyi cezvede kendin mi yapıyorsun yoksa kahve makinan mı var varsa hangi marka memnun musun bu ara kahve makinası arayışındayım da...

özge dedi ki...

kepslok,ben cezvede yapmaktan vazgeçmeyeceğim inatla, ama alsam arçeliğin tekli türk kahvesi makinasını alırdım.

SElin dedi ki...

bu kahve dunyası nerede cnm bıde su dmla skızlı olanın fıyatı ne kadara