3 Mayıs 2012

Klorane Saç Bakım Kremi

Bu ürünü eczanemizde.com alışverişim sırasında tester olarak göndermişlerdi. Tamda yeni saç ürünleri aradığım dönemde olması çok iyi oldu. Önce kendi gözlemlediklerimden bahsedeyim. Saçlarımın bir kısmında hala boya olduğu için bu kısımlar çok sert.Ayrıca ince telli saçlarım olduğu için saç kremi yada maskesi kullandığım halde inanılmaz kabarıyorlar. Saç şekillendiricilerle çok zaman kaybediyorum. Şampuandan sonra sürdüm, beklettim,duruladım. Normalde eğer bir saç kremi saçlarımı yumuşattıysa durularken bile anlardım. Bu sefer durularken saçlarım pürüzlü ve çok sertti. Hiç işe yaramadı bu krem diye düşündüm. Sonra inanılmaz kolay bir şekilde saçlarımı taradım ve kuruttuğumda ipek gibi yumuşak ve hiç elektriklenmeyen saçlarım oldu. Yarım saat yerine 15 dakikada düzleştirdim saçlarımı:) Çok beğendim bu ürünü,en kısa zamanda orijinal boyunu almak istiyorum.Siteden fiyatına baktım 35 tl. Bu saç kremi için kesinlikle değer.

İçeriğinde nar bulunuyor. Anti oksidan bakımından zengin olduğu için saçlara ışıltı kattığını belirtmişler. Ürünün orijinal boyu 150 ml.

SEVGİLER..



10 yorum:

ElaSel dedi ki...

Saçlarını boyamayı bıraktın mı cnm sen?

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

ben de bunun tester'ını kullanmıtım canım, hatırlayamadım suan nasıl bulmustum..hatırlayamadıgıma gore normal bulmuş olmalıyım..
ben yine de gliss in şu siyah kavanoz maskesini haftada 3 gun kullanıp ondan sonra bunu almanı duşun derim..

tester kullanmıştın ama bikaç kez daha kullanınca çok şey farkediyor..
bence glissi önce al, zaten hem o daha uygun 12 lira gibi bi fiyatı vardı sanırım.

sonra bunu al derim..
tabi yine karar senin..lakin saç tiplerimiz çok benzediği için ayrıntılı yazıyorum yani, sana en iyi glissin geleceğine inanıyorum ..
sevgiler canım!

özge dedi ki...

elaselcim,evet kendi rengime dönmeye çalışıyorum kestirdim fakat yetmedi bende kısa saç sevmediğim için bekliycem artık yavaş yavaş kurtulucam:)

nilaycım, evet oda çok yumuşak yapıyordu oldukça beğendim, fakat bunda daha farklı bişey var sanki gliss elektriklenmeyi önlememişti bu önlüyor.Zaten şuan mayonezli maskem var hemen almayı düşünmüyorum o arada glisste alabilirim,öptüm canım:)

Yelda dedi ki...

özgecim ben de bunun testerını denemiştim ama elektriklenmeyi önleme özelliği dikkatimi çekmemişti..elektriklenme kabarma benim için de bi dert:(

Unknown dedi ki...

denemek için sabırsızlanıyorum =) fresh line mayonezli maskenle bunu kıyaslayabilir misin özge ?

ElaSel dedi ki...

Waoov iyi cesaret, ben de uzun zamandır kendi haline bırakıp boyatmayım dedim hatta kestirdim senin gibi geçen ay=)) ama gel gör ki yazı kumral geçirme fikri bi garip geldi yine röfle attırdım pazartesi günü:S

özge dedi ki...

yeldacım,elektriklenme dediğin hemenduş sonrası saç kururken ya böyle liflif kabarıyor saçım yada düzgün oluyor ve böyle zamanlarda fön çok kolaylaşıyor benim için:)

simyaser, mayonezli maskeyi de yakında blogumda anlatıcam. mayonezli yumuşatıyor,hatta duş sırasında bile fark ediyorsun yumuşaklığı. bu ise önce sert oluyor kururken yumuşuyor saçların. birde mayoneslide yumuşaklık gün içinde son bulurken bu maskede 2 gün devam ediyor yıkamazsan:)

elasel,sarıdan çok sıkıldım ben,kendi rengim gitgide koyulaştı kumral gibi oldu. hepsi öyle olsun istiyorum ama zaman lazım:)

j.d. dedi ki...

Elektriklenmeyen dedin ve merakımı cezbettin :)

sevda s. dedi ki...

Fiyatı da iyiymiş Özge'cim, orjinal boyunu alıp denediğinde tekrar yorumlarını bekliyorum :)

Adsız dedi ki...

avukat danışma verdiğiniz bilgiler için teşekkür eder.