6 Mayıs 2012

Pudra ve Concealer bitirmek :)

Çok mutluyum çünkü pudra ve concealer bitirdim:) Fondoten,pudra ve concealer bitirmek gerçekten zor iş. Eskiden hiç bitiremezdim.Artık bitirebilmemin sırrı ise,haftanın 6 günü makyaj yapan biri olarak her gün farklı bir pudra yada concealer kullanmak yerine,haftanın 3 günü bitirmek istediğim pudrayı diğer 3 günü ise sıkılmamak için farklı pudraları  kullanmak:)

Innova Transparan Pudra: İlk aldığım günden beri severek kullandım. Fondoteni çok güzel sabitliyor. Transparan olduğu için tek başına kullanılmıyor. Yağlı ciltlerde severek kullanır çünkü cildi oldukça matlaştırıyor. Pudralar çok zor bittiği için bıktım,uzun bir süre yeniden almam fakat tavsiye ederim..

Dior Concealer: Bu ürünü anlatmama gerek yok bence çünkü artık satılmıyor. Yalnız şunu diyebilirim ilk aldığımda hiç beğenmeyip bir kenara attım,daha sonra bir şans daha verdim ve sevdim. Beğenmediğiniz ürünlere bir süre sonra tekrar bir şans verin derim.

Signal Whıte Now : İkinci kez kullanıyorum. Ben seviyorum fakat birçok kişiden dişleri çizdiğini duydum. Ya ben dikkat etmiyorum yada öyle bir şey olmuyor.

Synergen Ananaslı Makyaj Temizleme Mendili: Rossmandan aldığım ve çok sevdiğim bir mendildi. Makyajı jelden önce çok güzel temizliyordu. Fakat artık bulamıyorum. Sanırım bir süreliğine gelmişti. Yeniden gelse birkaç tane alıp stoklardım:)

Yves Rocher Makyaj Çantası: Uzun bir süre kullandım,kalem kutu gibi olması çok hoşuma gidiyor çünkü aranan şey hemen bulunuyor içinde:) Fermuarı bozuldu çöpe gitti.

Nuxe Brightening Serum : Yazısı için tık tık..

Benri Diskler: Göz makyajım ve ojelerimi çıkarmak için kullandığım mini diskler. Çok sevdim yapılarını,yedeğini geçenlerde almıştım,hemen kullanıma açtım.

HERKESE GÜZEL PAZARLAR..

12 yorum:

darkchocolatebrown dedi ki...

özgecim oh ne güzel bitmiş bir sürü şey :)İlk başta sevmediğim birşeyi sonradan ben de sevebiliyorum. İkinci bir şans vermek lazım :)

Kitap Eylemi dedi ki...

harikasın yine, bu ara ben de bir sürü şey bitiriyorum ve acayip mutlu oluyorum:)özellikle duş jellerine bayılıyorum ben de ve bitirince süper hissediyorum:)

Yelda dedi ki...

ohh ellerine sağlık çok güzel bir sürü şey bitirmişsin:)
bu arada artık twitterdayım beklerim canım https://twitter.com/#!/YeldaninEvi

özge dedi ki...

neslihancım,evet biraz daha rahatlamış oldum:) ikinci şans kesinlikle..

eylemcim,herkesin tutkusu farklı işte, herşeyi bitirince sevinsemde makyaj ürünü bitirmek benim için ayrı bir zevk,duş jellerini bende çok severim:)

özge dedi ki...

yeldacım,bitirelim bitirdikçe yenilere yer açaçlım dimi:) twitter ve face takip etmiyorum maalesef canım:(

Yelda dedi ki...

Yaaa ben ezgi ile özgeyi karistirmisim yaa

Adsız dedi ki...

Özgecim ama yarısı kalmış o pudranın, hiç bırakamam ben böyle, ille cillop gibi pan kalacak, kenarlardakileri kırıp toz yapıp toz pudra olarak bitiriyorum, içime sinmiyor. Hangi concelaerları kullanıyorsun şimdi?

Kuzununannesi dedi ki...

oh oh ne guzel darısı basımıza:)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

makyaj cantana uzuldum canım, güzel ve kullaışlıymıs gercekten, olsun zaten dolaplarımızda en az 3er 5er var nasılsa :)

bitenleri bu hafta geç görebildim..
oh ne güzel fıstıgım..
güzel haftalar..

özge dedi ki...

kozmo bu boyuta geldikten sonra far ve pudraların yapısı değişiyor sanki pürüz pürüz duruyor ciltte,bende öyle oluyor daha doğrusu. şuan concealer olarak chanel,ınglot,dior estee kullanıyorum canım..

kokoss,kesinlikle :)

nilaycım,bende nerelerde bu hatun diyordum:)evet çantalar bozulmazsa diğerlerine nasıl sıra gelecek dimi:)

sevda s. dedi ki...

Ay canım hayırlı olsun, pudra bitirmek zor gerçekten de. Ben de bir şeyleri bitirmek istediğimde en çok o ürünü kullanıyorum. Şu ananaslı mendile be nde hiç denk gelemedim, çokta merak ediyordum.

özge dedi ki...

sevdacım,evet çok zor concealerda aynı şekilde sanki ürüyor ambalajının içinde:)