5 Ağustos 2012

bitenler..

Herkese güzel Pazarlar.. Bakalım neler bitmiş;

Bourjois Bordo Maskara : Çok uzun zaman önce aldım ve bitene kadar kuruma-bozulma olmadı. Bir tarafı beyaz baz olarak kullanılıyor ve önce baz sürünce kirpikler gerçekten daha iyi görünüyor. Bordo kirpikte ne kadar belli olur derseniz,oldukça buğulu gösteriyor gözleri ve belli oluyor rengi. Çok çok memnun kaldım bu maskaradan. Bourjoıs maskaraların bir kısmı gerçekten çok güzelken bazıları kötü ötesi,deneyip alın derim.

Lilibe disk pamuklar: Bu microfiber olanı,hiç memnun kalmadım,bambu olanı bulamayınca bunu almıştım. 

Avene Cleanance Tonik : Yağlı cilt serisinde olduğu için La Roche Effaclar Tonik ile çok benzeyeceğini düşünmüştüm. Fakat o cildi arındırıyor,tüm makyaj kalıntılarını temizliyor, cildi tazeliyor. Bu üründe yakalayamadım bu hissi. 

Deadsea Mıld Exfolıant : Eczacım bu markanın birçok ürününü denemem için vermişti. Bu peelingten hiç memnun kalmadım.İnanılmaz sert tanecikleri var. Resmen çiziyor cildi. Benim cildim hassas fakat bence her cildi çizebilir.

Sephora Nemlendirici: Alışverişim sırasında verilmişti. Berbat bir ürün. Gayet yapay bir yapısı var. Cilt kabul etmiyor bile,el kremi gibi. 

Innova Beautenova Mask : Innovanın cilt ürünlerinden sadece nemlendiricisini kullanmıştım.İlk tüpte güzel buldum fakat yeniden alınca sevmedim. Fakat bu maskenin övüldüğünü çok duydum ve denedim. Aslında uzun süredir bende bu maske. Gözeneklerim olduğu için tavsiye edilmişti. Gözeneklere iyi gelmese de cildi arındırmak için çok çok başarılı. Alıp memnun kalmayan yoktur sanırım. Bir süre almayacağım,görmekten bıktım resmen:)

She Simli Eyelıner : Bir yerlerde kalmış bozulmuş çöpe gitti.

Deborah Pudra: Aslında bitireli 1 ayı geçmiştir. Kenarda köşede kalmış. Çok memnun olduğum bir pudra kendisi. Oldukça kapatıcı ve yoğun. Islak olarak kullanılabiliyormuş fakat ben kullanamadım. Fiyatı markaya göre fazla ama güzel.

Elseve Argınıne Şampuan : Bu aralar büyük boy şampuanlar alıyorum,daha çok elseve alıyorum tabiki. Genel olarak memnun olduğum bir marka. Argınıne de diğer elsevelerle aynı yapıda. Psikolojik mi bilemiyorum fakat saçlarımı taradığımda tarakta dökülen saçlarım azaldı. 

Çekilişim için son günler.Katılmak için tık tık..




12 yorum:

özge dedi ki...

sephoranın nemlendiricisini ben de hiç sevmedim kuzum. yani deneme yanılma yöntemiyle öğreneceğiz bizde bunları. öperim seni tatlı insaaaaannn. mucuuuuuuukkkk mucuuuukkkk...

sevda s. dedi ki...

Ne güzel yine bir sürü şey bitirmişsin, ben yine bitiremiyorum bu ara :(
Deborah pudrayı merak ettim :)

Unknown dedi ki...

yine bir özge klasiği bol bol bitenler :))
bu arada bourjois maskaralarından önerebileceğin var mı?

özge dedi ki...

özgecim,evet sevilecek gibi değil:)

sevdacım,evet ağzım kulaklarımda:) sen pudraları çok seviyorsun.

kozmetik deneyimleri,bourjois maskaralarçok değişkenlik gösteriyor canım hiç kullanamadan attıklarımda oldu,genelde 2 taraflı bir tarafı baz olanlarından memnun kaldım..

Kepslok dedi ki...

Sephora nemlendiriciden ben memnunum yorumları okuyunca ayy ben niye memnunum ki acaba falan oldum :)hatta ben de göz roll-on u da var ayyy ben niye memnunum düşüniyim biraz :)

özge dedi ki...

kepslokkkk,canım nerelerdesin sen bak küsüyorum:( hakikaten bende merak ettim nesini beğendin sen bu kremin:)

Kepslok dedi ki...

Buralardayım biraz yoğunum cnm küsme lütfeen :( bana çok iyi geldi cildim yağlı ama ağırlaştırmadı hafif yapıda spf içerikli bir krem arıyodum bunu aldım.Bittiğinde senin deneyip memnun olduğun bir krem aliciiimmm...Aradaki farkı görmek için.

özge dedi ki...

kepslok,tamam küsmüyorum,bitirince öyle dene bakalım fark görebilecekmisin,çok öptüm.

bircanın renkli dünyası dedi ki...

elseve urunlerıne bayılıyorummm:9

Kitap Eylemi dedi ki...

harikasın yine ya ve evet ben de artık pek çok şey bitirebiliyorum neden içinse teşekkür ederim gerçekten düzenli kullanıldığında bitiyorlar,kib.

özge dedi ki...

the bircan,evet canım diğer markalara göre oldukça iyiler..

eylemcim,pazarları bu yazıyı yazarken aklıma geliyorsun hep, seninde bitirebilmene çok sevindim,öpüyorum:)

Adsız dedi ki...

İnnovanin cilt urunlerini kullanmaktan resmen korkuyorum satildigi noktalardan dolayi. Ama bi goz atmak lazim sozunu dinleyip.

boyaynasiyansimacisi.blogspot.com