12 Ağustos 2012

Bitenler..

Herkese Merhaba,
Bu haftanın bitenleri ile buradayım. Bakalım nelermiş bu ürünler.

Isana Saç Spreyi : Her zaman sprey sıkmıyorum saçlarıma.Genelde maşa yaptığım zaman sabitlemem gerekiyor. Şuan her gün maşa yaptığım için deli gibi sprey tüketiyorum.Isananın spreyleri hem çok uygun fiyatlı hem işe yarıyor. Her rengini denedim. Bu gri olanı 3 derece sanırım diğerlerini daha çok sevdim. Bu arada sprey konusunda önerisi olan varsa sevinirim.

Nuxe Brightening  Nemlendirici: Aslında yazın aydınlatıcı ürünler kullanmak çok doğru değil, üzerine bol güneş kremi sürerek kullandım ben. Uzun süredir kullanıyorum bu kremi 100 ml olduğu için bitmek bilmedi de diyebiliriz:)) Kullandığım süre boyunca memnun kaldım fakat çabuk bozuluyor.Aldığınız zaman elinizde başka krem olmasın ve düzenli kullanıp bitirin bence. Bu serinin serumu ve yıkama jelini de birlikte kullandım ben onlar daha çabuk bitti. En çok yıkama jelinden memnun kaldım. Bu kremin kokusu biraz tuhaf eğer kokuya takılırım derseniz almayın derim. Yüzümde çok fazla leke vs. olmadığı için işe yarıyor mu bilmiyorum ama sürdüğüm süreçte cildimin daha parlak ve aydınlık durduğunu görebiliyordum.

Oriflame Makyaj Temizleme Suyu : Bioderma H2O tarzında bir ürün. Yıkama jeli öncesi Benrinin kare pamuklarına bunu bolca döküp siliyordum ve oldukça iyi arındırıyordu. Ben süt yada sulardan sonra mutlaka jel ile yıkıyorum. Hem kalıntılar gitsin diye hemde daha iyi hissediyorum. 12 tl gibi bir fiyatı vardı yanılmıyorsam. Ambalajı küçük gibi dursa da bir süre gidiyor,deneyin derim.

Cettua Makyaj Temizleme Mendilleri : Bayılıyorum.Daha öncede çok yazdım.Gratise her gidişimde bulamıyorum sanırım hemen tükeniyor. Bulduğumda birkaç tane alıp stokluyorum. 

Komili Islak Mendil : Bu tarz ıslak mendilleri her zaman kullanıyorum.Makyaj yaparken paketi yanıma alıyorum. Ellerimi,fırçalarımı anlık temizlemeye yardımcı oluyorlar. Fakat bu çok kuru çıktı.Paketten çıkardığım anda hemen kuruyordu. Memnun kalmadım.

Lilibe Bambu Disk : Uzun zamandır Rossmann da bulamadığım bir ürün. Sonunda gelmiş. Göz makyajımı ve ojelerimi çıkarırken çok seviyorum bunları kullanmayı.

Vichy işbirliği ile yaptığım çekilişe katılmak isterseniz tık tık :))

SEVGİLER..










11 yorum:

sevda s. dedi ki...

Cettua Makyaj Temizleme Mendillerinden benim de almam lazım ama her gidişimde başka şeylere dalıp unutuyorum canım ya :)

pembe fiyonk dedi ki...

nuxe ürünlerinen bende çok memnun kaldım cnm... severek kullnıyorumm..

sevgiler

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

canım ben de bu saç spreyinin mor renkli olanını aldım. 4 yazıyor üstünde. 1 kez kullandım ama henüz pek bişey anlamadım. ben de pek sık kullanmıyorum :)

özge dedi ki...

sevdacım önceden bende unutuyordum birde benim gittiğim gratiste alt rafta yerde neredeyse zor görülüyor:))

pembe fıyonk,genel olarak güzel bir marka..


hülyacım,önceden taft alıyordum onun fiyatı iyice uçtu ve çok iyide değil. şimdilik kullanıyorum daha iyi bir ürün bulursam alırım bende.

Unknown dedi ki...

Canım bende beklıyorum cekılısıme sevgiler:)

özge dedi ki...

bitanem senin bu bitenler başlıklı yazılarını çok seviyorum ya sayende bilgi ediniyoruz... içimden geldik kız öpecem seni mucckkkk :*

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

evet canım ben de eskiden taft alıyordum ama fiyatları görünce hadi bunu deneyeyim dedim aldım :)

özge dedi ki...

mervecim,dün gördümde katılamadım henüz,birazdan katılırım:)

özgecim,bilgi verebiliyorsam çok mutlu olurum,öptüm bende:)

hülyacım,iyi bir sprey bulursak haberleşelim:)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

anlaştık canım ;)

irem dedi ki...

taft'ın 3 numarası ideal. saçları da çok ağırlaştırmıyor.

özge dedi ki...

iremcim,teşekkür ederim aklıma yazdım:)