10 Ağustos 2012

Ne okudum..

Zamanında çok konuşuldu,çok övüldü. Beni cezbeden kitabın arkasında yazılanlardı.Dejavu,kader, tesadüflerden bahsediliyordu. Hani bazen birini düşünürüz ne yapıyor,nasıl acaba deriz ertesi gün bir şekilde karşımıza çıkar görürüz yada haber alırız. Bunun tesadüf mü kader mi olduğunun cevabı bu kitapta yazıyordu. Fakat yazılanlarla uzaktan yakından bir bağlantısı yok bu kitabın. Zaman kaybından başka birşey değil. Bence okumayın yada okuyup sıkılın..

SEVGİLER..

11 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

ama ama ben çok beğenmiştim:((

Shewgy dedi ki...

bu kitap için böyle düşünmene çok üzüldüm, ben yalayıp yutmuştum resmen, sabahlara kadar okudum gözüm düştü de bırakamadım :D öyle sevdim yani kitabı :D

belmut dedi ki...

bu kitabı ben de okumuştum son 100 sayfa kadarı fena değildi ya en azından bişeyleri birbirine bağlayabiliyosun :)

özi dedi ki...

bu kitap meşhur olduğu yıllardan beri elimde dolaşan,sayısız kez açıp 50. sayfasını bile bulamadan sıkıldığım kitap...Artık görüntüsü bile kasvetlendiriyor beni.Bitirmiş olmanı çok ama çok takdir ettim canım :))

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

belki kuantum fiziği gibi konularla ilgilenen kişilere daha cazip gelebilir... çünkü bol bol o konulara vurgu yapıyor ve ilgi alanı olmayan birisi için çok sıkıcı olabilir gerçekten de...

Adsız dedi ki...

geçen hafta aldığım ki kitaptan biri bu, karar verememiştim, diğerinden başlasam iyi olacak sanırım :)
sevgiler

özge dedi ki...

eylemcim,ilk kez sanırım farklılık gösterdik:))

shewgy,çok ilginç canım ya bende sabaha kadar okudum bişeyler bulabilmek için:)

belmut,evet inişli çıkışlı bir kitap, aslında olayları birbirine bağlamakta eğlenceli gelmedi bana bu kitapta heyecan vermedi.

özi,teşekkürler tatlım,bende bir hışımla okuduğum için bitirebildim sanırım:)

handecim,bende çok ilgiliyim fakat bu kitapta hayal öğesi çok çok fazla geldi bana çok yapay geldi:(

pembe evren,belkide seversin canım sonuçta bu benim fikrim beğenenide çok bu kitabın:)

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

bu kitap merak ettiğim ama henüz alıp okumadığım bir kitaptı. kararsız kaldım şimdi :)))

emel dedi ki...

Ben bu kitabı 2 yıl önce okumuş ve çok beğenmiş ve etkilenmiştim.Beğenmemenize hem şaşırdım hem de üzüldüm.Sevgiler.Emel

özge dedi ki...

hülyacım,al yinede belki seversin ben en kötü kitabı bile yarım bırakmam okurum mesela hepsinden öğreneceğimiz birşey olur mutlaka.

emel,ben bu kadar abartılmasına karşıyım kuantumla ilgili çok daha güzel kitaplar varken bu kitaptaki saçma hikaye neden ön plana çıktı anlamıyorum. tabiki sevebilirsin bu senin en doğal hakkın.şizofreni çok basit bir şekilde anlatılıyor bence bu konuyu araştırmış biri olarak kitabın bu kısmını hiç sevmedim. ama her yorumda dediğim gibi sevenide oldu sevmeyenide..

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

doğru söylüyorsun özge'cim sevebilirim belki de kimbilir. illa ki bişeyler vardır öğrenilecek...