23 Eylül 2012

bitenler,çöpe gidenler..

Bakalım son zamanlarda neler bitmiş..


Elseve Arı Sütü Şampuan : Çok seviyorum kendisini defalarca aldım kullandım. Saçları yumuşacık yapıyor. 

Nude Saç Kremi : Bu kremi şampuanı ile kullanmaya başlamıştım,şampuanı bitti bu kremi kullanırken başka krem ve maskeler kullandığım için bitmemişti. Ben şampuanını daha çok sevmiştim. Özellikle gidip bu kremi almam diyorum.

Pure Beauty Soothıng BB Cream : Watsonstan almıştım, çok sevmedim.Kapatıcılığı çok iyi aslında ama cildime sürünce rahat edemedim nedense. Parfümlü bir kokusu var. Beğenen, vardır ama ben sevmedim. İçinde bir kısmı çöpe gitti.

Ecotolls Kabuki Fırça: Memnundum aslında,loose pudralarımı bu fırça ile uyguluyordum. Yıkadıkça dağıldı,burada görülmüyor fakat aslında kılların yarısı kopuk. Neden bu kadar çabuk bozuldu bilmiyorum.Yeniden almam tabiki:))

Estee Lauder Doublewear Concealer: Oldukça yoğun güzel bir concealer, aklımda başka concealerlar olmasa alırdım yeniden. Kapatıcılığı yüksek,göz altlarımda morluk yok fakat eminim onlarıda kapatıyordur.

Isana Saç Spreyi : Daha önce tekrar tekrar aldım bu markanın spreylerini,her rengini kullandım.Beyaz olanı derece olarak 5 olduğu için en etkilisi bence. Yazın çok nem olduğu için bazen bu bile yetersiz geldi bana. Şuan taft kullanıyorum o bitince yeniden alabilirim.


 GÜZEL PAZARLAR :))









10 yorum:

Adsız dedi ki...

Ecotools fırçalarını almayı düşünüyordum ama yazını okudum. Kafamda bir soru işareti oluştu. Sanırım biraz daha beklemeliyim.

Nice Bitenler yazısına....
Sevgiler

özge dedi ki...

mor rimel,ben 2 set aldım birde tek olarak bronzer fırçası. bronzer fırçasına aşığım çok güzel. setlerin içindeki fırçalardan çok memnun kalmadım bu böyle oldu, diğerleride çok sert geldi bana.

Unknown dedi ki...

ecotoolslar bende hiç dökülme yapmadı üzüldüm şimdi baby kabuki en sevdiğim çünkü :) <3
esteelauder DB morluklarımı pek kapatmıyor bir de :(
kapatıcılıgı her ne kadar yüksek olsa da ben de işe yaramadı :(

seyr-i kitap dedi ki...

artık makyaj videolarını bekliyoruzzz:)))

Adsız dedi ki...

Bende Ecotools fircalari iyi saniyordum, demek iyi sabitliyememislerki dökülüyor killari, yazik olmus..birde hangi kapaticiyi alacaksin simdiden merak ettim : )

Unknown dedi ki...

Bb kremi dün gördüm,elim gitti ama almadım.Miktar olarak küçük geldi gözüme.Rossman fiyatları ikiye üçe katladığından beri gitmiyorum.Ama spreyleri merak ettim şimdi :)

Kitap Eylemi dedi ki...

vay tatile gittin ürünler kenarda kaldı değil mi , haftaya daha çok bekliyorum ama bak , hoş geldin:)

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,ben bir süredir kullanıyorum belki seninkide bir süre sonra böyle olur yada bana denk geldi. estee kapatmıyor demek dediğim gibi morluk yok bende kapatır diye düşünüyordum öğrenmiş olduk :)

katre-i matem,inşallah canım,öpüyorum:)

vivacım,iyiler tabi ama mac-ınglot gibi değiller tabiki diğer sentetiklere göre iyiler bence. Kapatıcı olarak elimde chanel ve laura mercier var şimdi chanel azalınca mac alıcam:)

süslü,fiyatları çok iyi spreylerin. taft 15 falan,fakat taft kampanyasına denk gelirsen 10 tl ye bulabiliyorsun daha iyi oluyor.

eylemcim,aynen tahmin ettiğin gibi:)

onorr dedi ki...

Benim de Yves Rocher kabuki fırçam dağıldı Özgecim, ıslak ıslak bıraktığım için öyle oldu sanırım :( Yeni kabuki var mı aklında, ben Eco Tools'u mu alsam diye düşünmüştüm ama vazgeçtim şimdi.

özge dedi ki...

onurcum,mac kabuki almayı düşünüyorum ama acelem yok bir ara alıcam işte:)