2 Eylül 2012

Yves Rocher Kampanyası..

Yves Rocher kartınız varsa doğum gününüzde bir kampanya yapıyor biliyorsunuz.Ben her sene yararlanıyorum. Bu yılda bir şeyler aldım. Temmuz ayında doğum günüm ve Temmuzun son günlerinde faydalandım hatta zor yetiştim diyebilirim. Yazısını ise yeni yazabiliyorum.

Dört ürün alıyorsunuz ve pahalı olan iki tanesini ödüyorsunuz diğer ikisi bedava olmuş oluyor. Ben Yeşil Çaylı seriden temizleme sütü ve tonik aldım,çift fazlı göz makyajı temizleyicileri hediye oldu.

Bu seriden umutluyum içeriği çok hoşuma gitti, göz makyaj temizleyicileri zaten favorim. Tabi iki fazlı olanları,diğerini sevmiyorum işe yaramıyor.

Eğer Yves Rocher kart sahibiyseniz doğum gününüzde mutlaka değerlendirin.

SEVGİLER..

13 yorum:

Unknown dedi ki...

Böyle bir kampanyasının olduğunu bilmiyordum, bilgi için teşekkürler. Ürünleriniz e çok güzelmiş. Ben de uğrayınca bir kart çıkartayım bari, bir özel koşulu var mı??

Xoxo dedi ki...

banada mesaj geldi bu ay içinde gitmeyi düşünüyodum fakat iki alıp bir ödeyeceğim sanıyodum daha fazlasının alınacagını bilmiyodum iyi oldu bunu öğrenmem
merak ettiğimse özel hediyeniz diyordu artık hediye veriyorlarmı?

özge dedi ki...

sedacım,sadece bir ürün alman gerekiyor yani ilk alışverişten sonra çıkarıyorlar,doğum gününde birde hediye oluyor bileklik ve kolye verdiler bu yıl gerçi ben kullanamıyorum beğenmiyorum genelde.

kontes dedi ki...

aa bilmiyordum bu kampanyayı :o
kartım yok, hemen bir tane edineyim :)
gerçi çok kullandığım bir marka değil, sadece 1-2 ürününü denemişliğim var ama olsun, bulunsun :D

özge dedi ki...

xoxo,her yıl değişiyor hediye bu yıl kolye ve bileklik taşlı sevmedim ben,genelde beğenmiyorum hediye verdikleri takıları.

kontes,çok kullanmasanda al kartı canım farklı farklı kampanyaları oluyor:))

Aysegul Uluc dedi ki...

gule gule kullan :)

www.stylishtimes.net

Xoxo dedi ki...

takı mı veriyorlar .s ben ürün verirler sanmıştım

özge dedi ki...

ayshe,teşekkürler:)

xoxo,eskiden ne güzel ürün veriyorlardı kullanıyordum artık takı veriyorlar.

ElaSel dedi ki...

Ben de hiç gitmiyorum d.günümde oraya=) aklımda olsun kışın da ben gideyim kartım bi işe yarasın..güzel şeyler seçmişsin cnm güle güle kullan. Temizleme sütünü merak ettim=)

Kepslok dedi ki...

Bana da mesaj geldi 2 al 1 öde şeklinde ve bana özel hediye verceklermiş demek ki takı vercekler.Yves Rocherden kullandığın beğendiğin parfüm,duş jeli var mı?Genelde bu markadan hep makyaja yönelik ürünler alıyorsun gibi geldi.

özge dedi ki...

elasel,git mutlaka canım en kampanyalı alışveriş doğumgününde oluyor:)

kepslok,2 al 1 öde başka bir kampanya olabilir çünkü doğum günlerinde 4 al 2 öde oluyor, doğum gününde kesin takı veriliyor fakat başka bir kampanya ise ürün çanta falanda verebiliyorlar:) duş jellerinden frambuaz,hindistan cevizi,lavanta olanı kullandım çokta beğenmedim yani çok farklı gelmediler stoğumda zeytinyağlı var bakalım o nasıl çıkacak. yeşil çaylı seri çok hoş kolonyası ve rollonu var şiddetle tavsiye ederim canımcım:)

sevda s. dedi ki...

Bu sene ben de ilk defa yararlandım canım. Bana da takı verdiler. Aldıklarını güle güle kullan :)

özge dedi ki...

sevdacım,teşekkürler:)