4 Kasım 2012

bitenler,çöpe gidenler..

Bu hafta fondoten bitirdim,ne kadar mutlu olduğumu tahmin ediyorsunuzdur. Ruj ve fondoten bitirmeyi seviyorum çünkü yenilerine hak kazanıyorum. İki tane bitmek üzere olan rujun var umarım onlarda haftaya bitmiş olur.

Lancome Teınt Miracle Fondoten : Değişik bir yapısı var, hem glow bir görüntü veriyor hemde oldukça kapatıcı. Sürerken yoğun hissediyorum fakat yüzümde ağır durmuyor. Lancome fondotenlerden bence en güzelleri ; mat bir görünüm için teint idole , aydınlık bir görünüm için ; teint miracle. Tekrar alınası bir fondoten.

Estee Lauder Night Repair : Deneme boyu fakat içi doluydu,bir süre deneme şansı buldum. Seveni çok ama ben sevmedim. Uzmanı lekeler için arkadaşıma önermişti,bana da siz kullanmayın gerek yok demişti. Ondan mı sevmedim bilemiyorum. Bu tarz yağ kıvamlı ürünleri gece sürüp yatınca sabah yumuşak bir ciltle uyanıyorum, estee de böyle bir şeyde olmadı.Alınmayacaklar listemde.

Lilibe Diskler : Rossmanndan aldığım diskler arasında en çok sevdiğim,sizde seviyorsanız stoklayın çünkü bir dönem 2-3 ay bulamadım. Göz makyajımı çıkarırken kullanıyorum. Oldukça kalın oluşunu seviyorum.

Bebak Acı Badem Sütü : El kremi olarak kullandım. Kimileri kokusunu sevmiyor ama ben seviyorum. Zaten eliniz kremi emince kokusu gidiyor. Çok memnun kaldım,daha öncede kavanozlu olanı kullanmıştım. Tekrar almayı düşünüyorum.


Oriflame Durulanmayan Saç Bakım Kremi : Yarısı çöpe gitti. Hiçbir işe yaramıyor bence. Nemli saça uygulanıyor. Ne saçı yumuşatıyor ne koku veriyor nede fön öncesi işe yarıyor. Memnun kalan var mı bilemiyorum ama asla alınmayacaklar listesinde.

KEYİFLİ PAZARLAR..




9 yorum:

Back to Black dedi ki...

canım orfilame in ürünleri sayılıdır işe yarayan tek tesellim hayvansal deney yapmaması ve bitkisel oldukları iddia etmeleri

bebak krem Kars' a ilk gittiğimde alınacak ne zaman senin blogta görsem aklıma düşüyor. mutlu hafta sonları :) bu arada makyaj bloguna başladım uğrarsan sevinirim :)

Unknown dedi ki...

özgecim ne güzel teint miracle'ı bitirmişsin. :)
benim yarısından çoğu duruyor ://

ayrıca yenilerini de güle güle kullan :)
meet matte'ı beğendin mi cnm?

özge dedi ki...

pınarcım,kesinlikle katılıyorum avon ve oriflame için aynı kural geçerli. bebak benimde yıllardır görüp yeni denediğim ürünler çok güzeller.

dofacım,evet bitirdim çok mutluyum:) sanada bitirmek kısmet olsun :) teşekkür ederim,meet paletin lacivert ve toz pembe olanını kullandım dün çok başarılı inanılmaz mat verdiği görüntüyü çok sevdim..

Unknown dedi ki...

Teint miracle 1 yıldır bende olmasına rağmen yarısını bile bitiremedim sanırım bb kremler baltalıyor fondoten kullanımımı
Aynen katılıyorum yazdıklarına çok seviyorum kendisini :)

özge dedi ki...

kozmetik deneyimleri,bendede 1 yıldır vardı canım merak etme bende çok fondotenim olduğu için hemen bitiremiyorum ama eğer tek fondotenim olsaydı bunu 2 ayda bitirirdim:)

sevda s. dedi ki...

Canım Lancome'un fondötenlerini kullanmadım ama çok merak ediyorum. İlk fırsatta alıcaklarım arasında. Bir de Lilibe disk pamukları senden görüp aldım, çokta sevdim. Yeni bitti, Rossmann larda çok uzak, ne yapacağım bilmiyorum :(

özge dedi ki...

sevdacım,lilibenin mikrofiber olanlarını sevmiyorum sadece bunu seviyorum bende eğer yakın değilse stokla derim:) bende gratise gittikçe benri kare pamuk sotkluyorum:))

ElaSel dedi ki...

Estee anr'den memnun kalmayan ilk seni okudum şaşırdım cnm ya, hiç mi fark görmedin:S

özge dedi ki...

elasel,yokcanım kesinlikle hiçbir değişiklik yapmadı fakat dediğim gibi uzmanı bu sizlik bir ürün değil,daha çok lekeli ciltlere veriyoruz dedi.