11 Kasım 2012

bitirdim..

Her yıl olduğu gibi bu yılda Kasım ayının başından Ocak ayına kadar çok yoğunum. O kadar yorgun geliyorum ki internete giriyorum ama bloga yazamıyorum. Bugün evdeyim ve bu açığı kapatmaya çalışacağım.

La Roche Posay Effaclar K : Bir dönem cildim çok pürüz pürüzdü,Peeling bile yapsam ertesi gün kötü oluyordu. Eczacım bu ürünü önerdi. Gece kremi olarak kullandım. Düzenli kullandığımda etkisini gördüm. Cildi arındırma özelliği var. Su gibi bir yapısı var çok az nem veriyor. Siyah noktalardan arındırma özelliği de varmış. Benim siyah noktam yok,gözeneklerim çok. Gözeneklerime bir katkısı olmadı.

Duru Gourmet Vişneli Tart Tadında Sabunlar: Ben seviyorum bu sabunları.Fark etmişsinizdir:) Mangolusunu da seviyorum.

Garnier Göz Roll on: Çokkkkkk severek kullanıyorum.Yenisi açıldı bile. Sürekli bilgisayar başında olduğumdan sabah uyandığımda göz altlarım şişmiş ve gergin oluyor. Sürdükten sonra 5 dakika içinde rahatlatıyor. Clinique böyle bir ürün yapmış fakat bu ihtiyacımı karşıladığından ona hiç bakmadım.

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici: Ben iki fazlı olanı çok severek kullanıyorum. Ne zaman Yves Rocher kampanyası olsa hemen bu ürünü stokluyorum. Böylece bitince hemen yenisini açıyorum.Tavsiye ederim.

Bioderma Hyrabio H2O : Genellikle Sensibio olan seviliyor,tutuluyor.Bende seviyorum.Fakat buda hiç fena değil. Bu test boyunu 3 kez kullanabildim ve oldukça beğendim. Hatta elimdekiler bitince büyük boyunu alabilirim.

GÜZEL PAZARLAR..







7 yorum:

Kitap Eylemi dedi ki...

sanki az ürün bitiriyorsun bbu aralar yoksa bana mı öyle geliyor:)))DAha çok bitir de yenileri gelsin...

GüzelGül dedi ki...

Ilk kez Garnierin göz roll on ürününü severek kullanan görüyorum :)ben hicmi hic faydasini göremedim malesef :( birde clinique denemeyi düsünüyorum

Mein Blog/Blogum

özge dedi ki...

eylemcim, evet bu ara esaslı ürünler bitiriyorum:) geçen hafta fondoten bitirdim yakında 2 ruj bitirmeyi palnlıyorum. makyaj ürünü bitirmeyi daha çok seviyorum..

güzelgül,aslında beklentiye bağlı canım. satın alırken bahsedildiği gibi yok morluk giderir yok şu bu..sadece şişlik indiriyor bence,benimde ihtiyacım olan bu. clinique deneyince haber ver))

Melislicious dedi ki...

La Roche Posay Effaclar K tarzı bir ürünü denemeyi ben de istiyorum. Buaralar daha pürüzsüz, lekesiz,arınmış, belki beyazlığı daha da ortaya çıkmış bir cilde ihtiyacım var:))) tek bir ürün bunları yapar mı onu bilmiyorum:P

Adsız dedi ki...

hakıkaten katılıyorum herkese ilk defa kafeınlı goz roll onu sevenı okudum :) bende var bos bos duruyor...bır tanesını attım bır de hedıye geldı,gozlerım şiş degılde mor onu da kapatıyorum:) Clınıque'u denıcem

Demet dedi ki...

Yves Rocher Göz Makyaj Temizleyici bende denemek istiyorum daha önce hiç kullanmadım ve benim için çok mühim göz makyajımı tammaıyla temizlemek mükemmel bir sonuç almak sizde önerdiğinize göre en kısa sürede deniycem.

özge dedi ki...

meliscim,maalesef tek bir ürün bunu başaramaz gibi geliyor bana:(

kardelen,tarihe geçtim desene :)) çok öptüm..

demetcim,bu temizleyiciyi pamukla birkaç samiye göz kapağında tut ve sil çok güzel oluyor.