18 Kasım 2012

bitirdim..

Kıehl's Ürünleri : Marka tarafından denemem için gönderilmişti bu ürünler. Duş Jeli,Yüz Yıkama Jeli, Tonik, Yağ, Şampuan,Göz çevresi kreminden oluşuyor. Hepsini kullandım.Şampuan için hiç fikrim yok bu tarz paketlerden çıkan şampuan miktarları bana yetmiyor çünkü. Ürünler doğal olduğu için toniğin içinde kadife çiçekleri vardı.Benim midemi bulandırdı.Neden bilmem bitkileri çok severim ama toniğin içinde o çiçekleri görmek hoşuma gitmedi ( bana bakmayın kesin hoşunuza gider ) Bu görüntü olayını bir yana bırakırsak cildime iyi gelmedi bu tonik. Göz çevresi hoşuma gitti bol nem verdi. Cildi temizleyen maskesi de hoştu. Yıkama jelini sevmedim. Son olarak geceleri sürdüğüm yağ. Süper bir ürün. Daha önce Estee yi denemiş ve hiç beğenmediğimi yine bitenler bölümünde yazmıştım. Bu gerçekten ilk sürümden itibaren cildi yumuşatıyor,nem veriyor,sabah yüzümü yıkarken daha pürüzsüz hissediyorum. Ve tabi orjinal boyuna geçtim:)) Onu ayrı bir postta ayrıntılı anlatacağım. İçerisinde bir sürü bitki var. Onları da yazacağım. 

Isana Yoğurtlu ve Greyfurtlu Duş Jeli : Kokusu muhteşem. Sonuna kadar çok severek kullandım. Rossmannlarda sık sık indirime giriyor. Hatta bu hafta yine indirimdeydi. 2 tl oluyor indirimde fiyatı. İndirimde gördüğünüzde alın derim.

Sephora Mangolu Duş Jeli:  Sephoralarda kasa önlerinde satılıyor kendisi. Tabi bu dış kartonu.Yazının altına kullanmadan önceki fotosunu ekliyorum. Koku muhteşem.Köpürdükçe köpürüyor. Tek kullanımlık ürün için fiyatı pahalı ama bazen hepimizin şımarmaya hakkı var dimi:))

Migros Relax Sıvı Sabun : Berbat bir ürün. İndirimde olunca büyük boy almıştım hemde iki tane.Yani daha bitmesi gereken kocaman bir sıvı sabun daha var. Tabiki temizliyor fakat kokusu falan etkili değil. Sevmedim.

Sephora Body Butter : Sephoranın kendi ürünlerinin çoğunu sevmiyorum sanırım. Bazı ürünlerini tekrar tekrar alabilirim fakat bazılarını hiç sevmiyorum. Test botu bendeki. Vücut losyonu-body butter arası bir kıvamı var. Bu beni rahatsız etti. İyi yönü sürdükten sonra cilt tarafından hemen emiliyor olması. 

Bioderma Hydrabio Legere Nemlendirici : Biodermanın ürünlerini genel olarak seviyorum. Cildime dokunan bir ürünü olmadı şimdiye kadar. Sürekli aynı eczaneden ürünlerini aldığım için kullanmadığım bazı ürünlerin testerını vermişlerdi. Aralarında bu üründe olunca sevindim çünkü aynı serinin nem maskesini ve serumunu aldım geçenlerde. Nemlendiricisini de denemek istiyordum. Yapısı güzel,kokusu yok, benim cildim kuruya yakın olduğu için yeterli gelmedi. Yağlı ciltlere tavsiye ederim tabiki.

Watsons Yeşil Çaylı Islak mendil : Bu mendiller üçlü olarak satılıyor sanırım. Bana kuzenim vermişti,yeşil çaylı olduğu için. Bayıldım. Yeşil çaylı ürünler seviyorsanız çok beğenirsiniz. Bu arada kuzenimin favorisi yaseminli olanı sürekli alıyor. 

GÜZEL PAZARLAR ..







1 yorum:

hediyebuldumdum dedi ki...

mangolu duş jelinin fiyatını ne kadar acaba?