25 Kasım 2012

Rimmel Scandaleyes Maskara..

Bir kaç gün buralarda olmayacağım. Eşim Bakü ye gittiği için bende arkadaşımda kalacağım. Bu süre içinde onunla vakit geçireceğimizden bloguma bakamayacağım. Bugün bu durumu telafi etmek için bir de maskara yazısı yazmak istedim.

Bu maskara oldukça övülmüştü. Aldığım yerdeki bayan da çok övdü. İki seçeneği var. Benim aldığım kömür siyah olan.Dışı tamamen turuncu olan daha açık bir siyah.

Fırçası oldukça büyük. Foto eklemiyorum çünkü benim kirpiklerime hiç uymadı. Cılız,kısa kirpiklere sahip oldum bunu sürdüğümde. Sanırım benim kirpiklerim son dönemde iyice kötüleşti. Kolay kolay maskara beğenemez oldum. Kullanıp ta bitirebileceğim bir ürün değil. Hiç işime yaramıyor çünkü. 

Kısa bir süre sonra görüşmek üzere

ÖPÜYORUM:))



 

7 yorum:

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ahha her urunden herkes memnkun kalmaz rimel olsa bile cunku ben bundan cok memnunum ilk basta hıc sevmemıstım ama sımdı favorım yuzde 50 indirime girsin stoklucam o derece.bu turuncu olan yogun sıyah belkı onsan sevmemıs olabılırsın.

Unknown dedi ki...

Bende nedense suana kadar asik oldum sonsuza kadar bittikce alicam diyebilicegim bi maskara bulamadim maalesef :( Buarada yilbasi icin kucuk bir cekilis yapiyorum belki bir bakmak istersiniz :) http://makyajinasli.blogspot.com/2012/11/cekilisim-var.html

belmut dedi ki...

rimmel in maskaralarını hiç beğenmiyorum deneme amaçlı alıyorum kullanamıyorum hem de çok çabuk kuruyo.bence senin kirpiklerinle ilgisi yok rimmel bu konuda başarısız.harika bi maskarasını görmedim bugune kadar

sevda s. dedi ki...

Üzüldüm canım beğenmemene. Özletme kendini, çabuk dön arkadaşından :)

Adsız dedi ki...

Inanın sizin kirpiklerinizle alakası yok. Benim gereksizce uzun kirpiklerimi öylesine yapıştırıp iğrenç bir hale getirdi ki, verdiğim parayı çöpe atsaymışım dedim.

özge dedi ki...

genel olarak beğenilmemesine çok sevindim:) kirpiklerimden iyice umudu kesmiştim:)

Adsız dedi ki...

Yapis yapis bir ürün