16 Kasım 2012

Sephora Soyulan Maske..

Sephoranın soyulan maskesi. Uzun zaman önce almıştım. O dönem elimde Yves Rocher soyulan maske olduğu için bu ürünü çok kullanmamıştım. Fakat son 3 aydır diğeri bittiği için bunu kullanıyorum. Soyulan maskelerin gerçekten cildimi iyi arındırdığını düşünüyorum. Esas amaçları gözenek sıkılaştırmak fakat tabi bunun için çok emek harcanması gerekiyor. Yani zaten gözenek sıkılaşması çok zor birde bunu ürünlerle yapmak çok daha zor. 

Yapısı oldukça yoğun. Bu tarzda yaklaşık 4 markanın maskesini kullandım.Hepsi bu şekilde yoğundu. Sürerken ölçüyü iyi ayarlamak gerekiyor. Çok ince sürünce ciltten sökmek zor oluyor,çok kalın sürünce de kuruması zaman alıyor. Orta kararda tek kat sürmek gerekiyor. Yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra cildimden soyarak çıkartıyorum. Tekrar almayı düşünmüyorum hem farklı markalar denemek istediğim için hemde uzun süredir bu üründen bıktığım için:) Fiyatını hiç hatırlamıyorum ama uygundu. 

Uygun fiyatlı soyulan maske istiyorsanız deneyin derim..

Kozmoda ile birlikte gerçekleştirdiğimiz çekilişe katılmak için tık tık..

SEVGİLER..




4 yorum:

j.d. dedi ki...

Soyulan maskelere bayılıyorum.. Bende yakında çok beğendiğim bi soyulan maskeyi yazacağım bloga :)

Adsız dedi ki...

bu iyimi? daha önce duymuştum ama geçiştirmiştim,alalım bakalım :)

özge dedi ki...

j.d,sabırsızlıkla bakliyoruz ozaman yazmanı:)

kardelen,evet canım muhteşem olmasada hakkını veren bir ürün.

Unknown dedi ki...

Daha önce de çok methini duymuştum bu ürünün.Canım dediğin gibi zaten gözenek sıkılaştırmak çok zor ve emek isteyen bir iş.Ama maske alınacak ürünlerden.Hele ki sephorada eskiyi getir yeniyi götür kampanyası varken ;)