21 Aralık 2012

Avene Nem Maskesi..

Cildiniz normal-kuru yada çok kuruysa, benim cildim gibi duş sonrası resmen acıyorsa nem maskeniz olmadan rahat edemezsiniz. Her dönem elimin altında mutlaka bir adet nem maskesi bulunduruyorum. Birkaç markadan aynı anda aldığımda elim sürekli aynı ürüne gidiyor ve diğerleri kalıyor. Şimdiye kadar birçok markanın kullandım nem maskesini. En sevmediğim Shiseido olmuştu. Yarısına geldiğimde çöpe atmıştım. O kadar beğenmemiştim yani. Avene in bazı ürünlerini seviyorum. Bu ürünü de çok başarılı buldum. 50 ml küçük gibi duruyor ama haftada 3 kez kullanan birine aylarca gidiyor.

Akşam duş sonrası sürüyorum genellikle, sabah kalktığımda yumuşacık bir cildim oluyor. Normalde nem maskelerini sürüp biraz bekletip cildin emmediği kadarını peçete ile silmek gerekiyor. Bende böyle bir durum söz konusu olmuyor. Sürdüğüm anda cildim son hızla çekiyor maskeyi :))

Nem maskesi ihtiyacı olanlara tavsiye edebileceğim bir ürün..

SEVGİLER..



11 yorum:

Makyajli Anne dedi ki...

Ben de bir nem maskesi arayışındayım ama içinde silikon türevi (dimethicone) barındırmayan bir ürün istiyorum. Bu maskede var mı acaba?

itsbea dedi ki...

shiseidonun hangi maskesini kullanıp beğenmedin cnm hatırlıyor musun adını?

özge dedi ki...

makyajlı anne, dermokozmetik ürün olduğu için zararlı maddeler yoktur diye düşünüyorum tabi belli olmuyor markaların sağları solları ama ben hiç araştırmadım..

itsbeacım,geçen gün sana söylemeyi unutmuşum ismini hatırlayamıyorum ama kavonozda dışı beyazdı:)çok yardımcı oldum dimi..

Yelda dedi ki...

benim cildim de kışları oldukça kuru oluyor fakat çok hassas olduğu için nem maskesi kullanmaya çekiniyorum:( daha önce bioderma kullandım pek memnun kalmadım sanki hassasiyeti arttırıyordu diye hatırlıyorum.

onorr dedi ki...

nem maskeleri kışın çok iyi oluyor canım, tahminimce bu parfümsüz di mi? güle güle kullan

gösde dedi ki...

merak ettim bu ürünü :) not ettim bakıcam. güle güle kullan özgecim sen de :)

özge dedi ki...

yeldacım,bazı nemmaskeleri hassasiyeti arttırıyor haklısın. shiseido da aynen dediğin gibiydi.

onurcum,evet tavsiye ederim seveceğin bir nem maskesi bence..

gözdecim,sağol tatlım mutlaka tester kullan dene:)

Kitap Eylemi dedi ki...

teşekkürler canım, denemek istediğim bir üründü:)

Melislicious dedi ki...

çok nemsiz benim de cildim. Kesinlikle ihtiyacım olan şey. Avene'in çoğu ürününde paraben de olmuyo galiba bunu kesinlikle tercih edebilirim. Teşekkürler:)))

Unknown dedi ki...

canım yves rocherin nem maskesini kullanıyorum ben de saç kremine benzetiyorum yapısını aslında gayet iyi yağlandırmadan yogun nem veriyor ama bi şey rahatsız ediyor çözemedim.
kokusu sanırım.
bu ürünün kokusu nasıl?

özge dedi ki...

eylemcim,işine yaramasına sevindim:)

meliscim,rica ederim:)

kozmetik deneyimleri,bende kullandım yves rocher onun kokusu çok parfümlü evet fakat ondan öte yapışkanlık hissi var. sürünce bu krem gibi emiliyor o ise sürüldiğinde cilt yüzeyi yapışkanlı oluyor:))