16 Aralık 2012

bitenler..

Geçen hafta bitenler yazısından sonra bir sürü ürün paylaşmak istiyordum.Fakat iş yerindeki işlerim beklediğimden daha uzun sürünce geceli gündüzlü iş yerinde olmak durumunda kaldım. Bugün evdeyim,yarın eşim Baküye gideceği için bende şehir dışına gidip dinlenme fırsatını değerlendirmeye karar verdim. Yine bir süre yazamayacak olsam da sonrasında bol bol yazılarla burada olacağım :))

Islak Mendil: Hangisi elime gelirse onu alıyorum ben. Özellikle makyaj yaparken ellerimi, ürünlerin kapaklarını falan bu ıslak mendillerle silip çekmeceye kaldırıyorum. Sürekli lazım oluyor bana bu mendiller.

Cala Salatalık Özlü Makyaj Temizleme Mendili: Çok severek kullandım.Diğer çeşitlerini de deneyeceğim. Daha önce yazısını yazmıştım. Okumak isterseniz tık

Benefit Yüz Yıkama Köpüğü: İyiki minik boy. Hiç sevmedim. Hem temizlemiyor makyajı,hem cildi inanılmaz kurutuyor. Belki yağlı ciltler bu özelliğinden dolayı sevebilir. Yine de çok sevileceğini sanmıyorum.

Bıoderma Sensibio DS+ Yıkama Jeli : Daha önce çok beğenmediğimi belirtmiştim. Yazısı için tık tık..

Signal White Now : Defalarca alıp,beğenerek kullandığım bir diş macunu. 

KEYİFLİ PAZARLAR..





4 yorum:

Melislicious dedi ki...

dün az kalsın eczacının baskısıyla bioderma yüz yıkama jeli ve kreminden alıyordum iyi ki almamışım:))) onun yerine bioderma H2O hepsi birarada yüz temizleme solüsyonu aldım

özge dedi ki...

meliscim,h2o çok güzel,yağlı cilt serisindeki kocaman yıkama jelide güzel birde hyrabio serisinin nem maskesi ve serumunu seviyorum toniğide gayet iyi.sanırım biodermadan artık bu ürünlerin dışında başka bir ürünü almam..

Yelda dedi ki...

Elinin altında sürekli ıslak mendil tutmak çok mantıklı özgecim. Ben de banyoda bir yer ayarlayayım da ıslak mendili koyayım bari:) en son fırçaların yanına kutu mendil koymuştum, inglot fırça temizleyicisiyle fırçaları temizlemek için. O da işimi çok kolaylaştırdı:)

sevda s. dedi ki...

Özge'cim, çabuk dön ve iyi tatiller. Gerçi ben yazana kadar tatilin bitmek üzeredir ama.