26 Aralık 2012

Essence Twilight Koleksiyonundan Seçtiklerim..

Koleksiyon çıkalı çok uzun zaman oldu.Herkes aldı,izlediğim bloglarda yazılarını okudum vs. Fakat bir türlü almaya gidemedim. Tam artık hiç bir şey kalmamıştır derken Rossmana yeni geldiğini gördüm ve tüm ürünleri vardı:) Hepsine baktım. Bazı ürünlerini beğendim bazılarını beğenmedim. Bakalım neler almışım..

3 renk ojesini aldım. Mor-lacivert-altın sarısı.Geriye sadece siyah olan kaldı oda çok sıradan geldiği için almadım. Ruj tek renkti zaten. Sırf elimde altın ışıltılı bir ruj kalmadığı için aldım,yoksa bence kaliteli değil. Bu arada pigmentler dışındaki ürünlerin testırı yoktu. Pigmentler çok uçuşacak gibi geldiğinden almadım. Allık çok renkli olduğu için aldım kaç kez kullanırım bilmem:) Sonradan aklımda kalır pişman olurum diye attım sepete. Pudra aydınlatıcı tarzda. Oldukça yoğun birkaç gündür alnıma elmacık kemiklerime sürüyorum çok hoş duruyor. Tek kötü yanı öğleden sonra uçup gitmesi:) Diğer aydınlatıcılar gün boyu kalırken bu uçuyor. Yine de hala almayanlar varsa tavsiye ederim..

Ürünleri tek tek ele almam gerekiyor mu bilemiyorum o kadar çok blogta okudum ki herkes doymuştur diye düşünüyorum. Yinede özellikle istediğiniz bir ürün varsa yorum bırakın yazısını yazarım.

SEVGİLER..

6 yorum:

Yelda dedi ki...

Güle güle kullan canım. Ben en çok pudrayı ve altın sarısı ojeyi merak ettim. Hangi rossmana yeni gelmiş ürünler?

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Benim de bir tek alligim eksik ve bazen niye almadim diye uzuluyorum :( pudrasi bence de cok hos hatta ben de 2tane almistim :)

★nasli_ dedi ki...

Hepsini güzel günlerde kullan Özgecim =)

♥.♥
www.naslii.com

BÜTÜ dedi ki...

bu seriyi pek beğendim ben ojelerini seviyorum özellikle kış için idealler :)

özge dedi ki...

yelda,antares rossmannda var canım..

süslü günlüğüm 2 taneyi nasıl bitireceksin,bende eskiden öyle ç.ılgınlıklar yapardım fakat baktım birini zor bitiriyorum artık almıyorum..

nazlıcım,çok teşekkür ederim:))

bütü,essence ojeler çok güzel her serinin ojesini seviyorum bende canımcım:))

Kitap Eylemi dedi ki...

keyifle kullan canım:)