23 Aralık 2012

Fondoten bitirdim:))

Bu başlığı çok seviyorum. Fondoten bitirmek demek yeni fondotenlere yer açılması demek :) Yaz başından beri fondoten almayıp elimdekileri kullanmaya çalışıyorum. Sanırım bununla birlikte 4 tane bitirmiş oldum,çok mutluyum..

Lilibe Diskler : Bu pamukların en sevdiğim çeşidi kendisi,defalarca aldım bitirdim. Oldukça kalın.Ojeleri silmek yada göz makyajımı temizlemek için kullanıyorum dağılmıyor çok beğeniyorum..

Loreal Matte Morphose Fondoten : Daha önce yazısını yazmıştım. Bitirir miyim bilmem demişim yazımda bitirdim:) Yağlı ciltler kesinlikle almasın. Gün içinde ağırlaşıyor yapısı çünkü. Diğer fikirlerim eski yazdıklarım ile aynı okumak için  tık tık..

Lens Solisyonu Solo Care : Çok seviyorum kendisini, yıllardır bu markayı kullanıyorum. Bence lensleri çok iyi arındırıyor ve gözlerime dokunmuyor. Oti free de benim dönem dönem aldığım bir solisyon. Fakat diğerleri gözlerime dokunuyor.Çoğunu alıp kullanamadım. Bu yüzden bu iki markadan vazgeçmemeye çalışıyorum.

Bioderma Sebıum Makyaj Temizleme Suyu : H20 birçok kişinin beğenerek kullandığı bir su, sebium serisininkini hiç sevmedim. Tatile giderken yanıma almıştım kolaylık olsun diye. Orjınal boyunu almayacağım ürünlerden kendisi..

Nevacare Nutrıtıve Saç Bakım Yağı : Saçlarım uzunken çok işime yaramıştı. Saç uçlarıma sürüyordum kuruluğu alıyordu. Saç uçlarımda boyada vardı ve boyanın verdiği sertliği alıyordu. Saçlarım kısalınca boyada kalmadığı için gereksiz bir ürün oldu. Arkadaşıma verdim o severek kullanıyor. 

Avon Kalem Ruj : Ne zaman aldığımı bile hatırlamıyorum. Kokusu değişmişti çöpe gitti. Avon ürünlerini alıp denediğim bir zamanda almıştım başarılı diyemem..

GÜZEL PAZARLAR..





7 yorum:

sihirlimavi dedi ki...

Özgecim saçlarını kestirdiğini yeni farkettim, harika olmuş :))
Naçizane tavsiyem; saçlarını uzatmaman ;)
Sevgiler...

Yelda dedi ki...

Bu pamuklar benim favorim başka bir marka kullanmıyorum artık:) hem dağılmıyor hem yumuşacık. Öpoorum:*

Adsız dedi ki...

ben de tbs extra virgin fondötenimin ortasından dibini görmüş vaziyetteyim ki her gün kullanmıyorum bile :) sabahları her zaman vakit olmuyor maalesef ;) elimdeki malzemeler bitmeden almamaya çalışıyorum ;) ama merak ettim hangilerini bitirdiğini yazmamışsın. acaba ayrı bir yazı mı olacak? ;)

onorr dedi ki...

fondöten bitirmek kolay değil özgecim, tebrikler :)

özge dedi ki...

sihirlimavi,6 aydır yaklaşık her ay kestiriyorum çabuk uzuyor çünkü bende sevdim şimdilik uzatmayı düşünmüyorum teşekkür ederim:)

yeldacım,aynen katılıyorum yaklaşık 3 ay bulamamıştık rossmannlarda geçen ay buldum çok sevindim..

şulecim,yazdan beri biten ürünler başlığına ekledim canım. yani elimde boş kapları bekletmedim hangi hafta bittiyse o hafta yazdım yazısını..

onurcum,çok sağol..

sevda s. dedi ki...

Tebrikler Özge'cim, ben bitiremiyorum düzenli kulanmadığımdan. O pamuklara ben de bayılıyorum da Rossmann pek uzak, bi daha gidişte 50 paket mi alsam ? :):):)

özge dedi ki...

sevda,sen oje bitirme birincisi olabilirsin bence:) bana çok yakın bittikçe alıyorum o yüzden ama bir dönem hiç gelmedi bu cinis ve bende o dönem keşke stoklasaymışım demiştim:)