29 Aralık 2012

Golden Rose Oje Çıkarıcı..

Flormarın oje çıkarıcı mendillerinin berbatlığından sonra, bu ürünü denemeye cesaret edemedim. Standındaki bayan çok övünce alıp denedim. İçerisinde özel bir yağın içinde 30 adet pad var. Çok çok inceler. Hatta içinden bir tane alırken iki tane birbirine yapışık bir şekilde de gelebiliyorlar. Koyu renk ojeler için asla denemeyin 1 tırnağı ancak temizliyor oda çok net bir şekilde değil. Açık renk ojelerde başarılı. Hem çıkarıyor hemde içerisindeki yağ muhteşem kokuyor. Pad i attıktan sonra bu yağ ile tırnak etlerinize masaj yapabiliyorsunuz ve çok iyi geliyor. 



Bu şekilde pad birde gratislerde satılan marka var. Adını hatırlamıyorum şuan ama onun birkaç çeşidi var. Elmalı vs. birde onları denemek istiyorum. Bu ürünün içindeki yağı bilsem sadece o yağdan masaj için alacağım fakat tam olarak yazmıyor ambalajında. Büyük ihtimalle tekrar almam. Gratiste gördüklerimden denerim. Onlarında içinde yağ var mı bilmiyorum. Kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim.


SEVGİLER..




7 yorum:

Unknown dedi ki...

çok haklısın. normal şartlarda koyu renk cikarmak cok zor disklerle ise imkansiz :)
bu arada harika bir cekilisim var beklerim

hepsisatista.blogspot.com

sevda s. dedi ki...

Canım ben de Betty Booplu var, Gratiste satılan. Eğer oysa dediğin sakın deneme. Nob diye bir marka var, genelde kullananlar memnun, o da Gratiste var, Bim de de satılıyor.

Gamzedrmscn dedi ki...

Aynı sıkıntıyı ben de yaşadım. Flormarda rezillik çektim golden rose'da vezirlik:) Golden rose gerçekten harika bir ürün çıkarmış. Tırnaklarım pırıl pırıl oluyor ve çooook güzel kokuyorlar:)

Ben de beklerim:)
http://photoandfashion-diy.blogspot.com/

özge dedi ki...

pia kesinlikle canım:)

sevdacım,bettynin sıvı olanını almayı düşünüyordum bende pompalı seninki bu şekilde disk dimi? evet dediğim nob du mutlaka denicem onları:)

gamzecim,evet kokusu çok hoş gerçekten..

Gülbeşeker dedi ki...

Papatya seklinde kutusu olanı bimden almıştım Fiyatı 3,5 filandi, koyu renklerde oda ise yaramıyor :( ama İçindeki yağın tırnaklara iyi geldigini düşünüyorum, asetona alternatif evde bulunsada olur bulunmasada tarzı bir ürün bence... Almayan üzülmesin yani

goncaninguncesi dedi ki...

ben nob kullanıyorum başarılı bir oje çıkarıcı. yazısı şurada http://goncaninguncesi.blogspot.com/2012/12/nob-asetonsuz-oje-temizleme-mendili.html

sevgiler..

Unknown dedi ki...

merhaba yeni keşfettim sizi izleyiciniz oldum :)
bende yeni blog açtım sizde bana katılıp izleyicim olursanız çok sevinicem sevgiler...