2 Aralık 2012

Makyaj Temizleme Mendilleri..

Her gün olmasa da zaman zaman bu mendilleri tercih ediyorum. Özellikle evimin dışında bir yerde kaldığımda. Tabi bu mendillerden sonra mutlaka jelde kullanıyorum.Sadece temizleme suyu yada sütünü kullanmadığım zaman mendili onların yerine kullanıyorum. Bu mendilleri de bir haftadır kullanınca yazısını yazmak istedim. 


Bu mendillerin salatalıklısını tercih etmiştim. Gratiste birkaç çeşidi daha mevcut. Çok beğendim. Makyajı güzel siliyor. Kokusu çok güzel ve doğal olduğu için içime daha çok sindi sanırım. Paketine bayılıyorum.Bebe bisküvilerinin paketleri gibi:)) 

Ben çok sevdim, paketi açınca yapış yapışmış gibi geliyor fakat sonra düzeliyor. Diğer çeşitlerini de denemek istiyorum. Sizlere de tavsiye ederim.

Çekilişim için son günler. Yarın akşam kazananı açıklayacağım. Katılmak isteyenler tık tık..

SEVGİLER..


5 yorum:

Melislicious dedi ki...

çok pratik oluyo bu mendiller ama bazı markalar ıslak mendil gibi yapıyorlar, doğal içerikli olması çok güzeli gratise gidince bakıcam ben de:)))

Yelda dedi ki...

Cildim çok hassas olsuğu için bazı ürünler hariç hiçbir şey kullanamıyorum. Yoksa ben bunları denemez miydim):

özge dedi ki...

meliscim,kesinlikle o tarz mendiller cilde de dokunuyorlar,mutlaka bak derim:)

yelda,benmide hassas o yüzden bende çoğunu çekinerek deniyorum:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Bu markayı herkes çok övüyor almam lazım mutlaka. Ben de şu anda Rossmann Alterranın aloe veralı mendilini kullanıyorum o da güzel tavsiye ederim :)

özge dedi ki...

ezgicim,rossmandan bende birkaç çeşit kullandım ama alterra almamıştım mutlaka deniycem.