24 Mart 2013

Muhteşem ve Kudretli Oz..

Evet ne zamandır izlemeyi düşündüğüm filme nihayet bu sabah gidebildim. İş yoğunluğumdan dolayı akşamları çok yorgun oldum ve hep erteledim bu işi. Bugün ilk seansa girdim:) Sanırım bundan sonra hafta sonu sinemaya gitmem gerektiğinde ilk seansı tercih edeceğim. Sokaklar sessiz,sinema sessiz o kadar güzeldi ki ortam, bu sayede filmin güzelliği iki kez arttı benim için..

Film adı gibi muhteşem. Tabi bu tarz filmleri sevenlere göre muhteşem. Görsellik ön planda. Doğa,çiçekler böcekler alıp götürüyor sizi. Eğer bu film biraz aklınıza takıldıysa,görsellerini görüp izlesem mi acaba dediyseniz mutlaka izleyin. Sabah erken kalkıp yollara düşmeme değdi. 

 
Daha yeni izlememe rağmen şuan tekrar olsa tekrar izlerim tadı damağımda kaldı:))

HERKESE GÜZEL PAZARLAR:))


 


6 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

:)) canım aklım fikrim kozmetikte galiba. Essence'in miydi Oz serisi vardı ondan bahsediyorsun sandım, sonra jetonum düştü :)))

Mutlu Pazarlaaaaarrr :))))

özge dedi ki...

hülyacım,evet essence in bu filmden yola çıkarak oluşturduğu bir koleksiyonu var rossmanlara gelmesini bekliyorum gratisten herkes almış fakat orada ürünler hemen bitiyor gitmedim kalmamıştır diye..

itsbea dedi ki...

fantastik bi film dimi cnm?bende sinemayı az kisi varken izlemeyi severim:)

Makyaj Kelebegi dedi ki...

Bende perşembe izledim filmi.İzlerken de filmdeki makyajlara gözüm takıldı koleksiyonu bildiğimden.Görseller çok güzeldi.Memnun ayrıldım salondan.

özge dedi ki...

ıtsbeacım,evet fantastik çok küsel bir film.kesinlikle çok rahat oldu bu şekilde:)

makyaj kelebeği,teodoranın makyajı çok güzeldi. kahverengi far bir insana bu kadarmı yakışır dimi:))

Sohbet dedi ki...

guzel bir filme benziyor..