14 Kasım 2013

Loreal Nutri Gold..

Bir süredir yazmak istediğim iki Loreal ürününden bahsedeceğim bugün. Cilt bakımında bir dönem bu markanın birçok ürününü kullanıp memnun kalmamıştım yüz yıkama jeli,tonik,göz makyaj temizleyicisi dışındaki ürünleri yani gece ve gündüz kremleri,serumları,göz çevresi ürünleri gibi. Nutri Gold serisini Dr Mehmet Öz'ün  tavsiye ettiğini duydum ve hemen aldım denedim. 

Göz Çevresinden başlamak istiyorum. Öncelikle fiyatı çok uygun 22 tl. Hemen cezbediyor tabiki insanı.Yapısıda çok yoğun görünce bol bol nem verir yumuşatır göz çevremi diyorsunuz fakat bunların hiç birini yapmadı maalesef bende. Yoğun olduğu için zaten gündüz kullanamıyorsunuz çünkü concealer durmuyor üzerinde akıyor. Olsun gece sürüp yatarım dedim yine olmadı zararı olmadı ama yararı olmadıktan sonra anlamı kalmadı. Yoğun olduğu için sürünce nem veriyormuş gibi olsa da kupkuru oluyor birkaç saat sonra ve nasıl bir ürünse göz kırptıkça göz içine en ufak bir kısmı bile kaçsa inanılmaz yakıyor. Kesinlikle tavsiye etmiyorum zaten okuduğum yorumların çoğu çok harika değil ama zararıda yok şeklinde. Tekrar almayacağım bir göz çevresi kendisi.

Gece Kremi ise bence çok daha başarılı. Bu arada gündüz nemlendiricisini ben kullanmadım ama iki arkadaşım severek kullanıyor. Gece kremide son derece yoğun ve yağlı bir yapıda.Özellikle yağlı ve karma ciltler uzak dursun. Benim cildimi bile yağlandırdı diyebilirim. İlk 1 ay aşırı memnun kaldım hatta bu fiyata bu başarı tekrar alırım harika diyordum.Çünkü kuru cildimi onardı,yumuşattı sabahları yüzümü yıkarken bile bunu fark ediyordum. Fakat sonrasında cildimi bozdu sanki pütürler oluştu ve yağlanmaya başladı cildim. Önce bu kreme yormasam da şuan kremden olduğunu düşünüyorum. Yarısından az kaldı bunu bitirip yeniden almamayı düşünüyorum.

Dolayısıyla gece kremini çok sevmeme rağmen cildime böyle bir etkisi olunca tavsiye etmediğim tekrar alınmayacak ürünler arasına  yerleştirdim. 

Umarım almak isteyenlere faydası olur..

Sevgiler

8 yorum:

sevda s. dedi ki...

Göz kremi arayışlarım başlamışken 22 TLlik fiyatı görünce yaşasın dedim ama bunu da alınmayacaklar listesine ekledim.

Unknown dedi ki...

tüh almış bulundum bi kere göz kremini. kullanmaya başlamadım ama ambalajını açmışım:(((( umarım kullanılmicak kadar berbat değildir ya:/

sena zeyrek dedi ki...

Bende kullandım bu üründen ama sevmiştim ben, özellikle göz altı koyu renklerine iyi geldi benim ama bende tekrar almayacağım bu ürünü

özge dedi ki...

sevdacım, evet fiyat çok iyi göz kremlerine göre özellikle ama işte etkisi yok :(

su can, o kadar kötü değil en azından zararı olmadı ama yararı olmadıktan sonra bir anlamı kalmıyor canım:(

sena,bende koyuluk yok belki koyuluklara iyi geliyordur canım ama benim kullanma amacım ne versin canlı göstersin..

Kitap Eylemi dedi ki...

bu aralar cildim o kadar kuru ki anlatamam, ki ben yağlı karma ciltliyim diye çok krem süremem falan melea ama anlatılır gibi değil özgecim , var mı bir marka bir tavsiye beni rahatlatacak:)

özge dedi ki...

eylemcim,şuan hava koşullarından dolayı olmuştur muhtemelen o yüzden nemlendiricini değiştirmek yerine nem maskesi kullan derim ben her zaman duş sonrası sürüyorum inanılmaz ferahlıyorum. Birçok marka denedim şuan lancome kullanıyorum ama memnun değilim tabi 110 tl verince mecbur bitiricem nuxe,bioderma önerebilirim ama clarins de çok övülüyor henüz denemedim canım:(

Unknown dedi ki...

daha simdi bir arkadashta okudum.bu goz kremi acayip yakiyormush gozlerini.süt ve bal içerikli göz çevresi kremleri daha iyi.ben shu an oriflame milk ad honey den çook memnunum.

özge dedi ki...

guzel,bende yanma olmadı ama işime yaramadı oriflame avon gibi markaların cilt ürünlerini kesinlikle kullanmıyorum birçok arkadaşımın cildini mahvettiler kendi gözümle gördüm güvenilir değiller bence:(