25 Mart 2012

Bitenler,çöpe gidenler...

Bakalım bu hafta neler bitmiş ?  Çok mutluyum çünkü ruj bitirdim:)

Oriflame Zencefil ve Limon özlü Şampuan : Kokusu çok güzel fakat çok matlaştırıyor saçları. Sanki hiç krem sürmemişim gibi kabarık ve mat saçlarım oldu bunu kullanınca:)) Bir daha almayı kesinlikle düşünmüyorum.

Flormar Asetonsuz Oje Çıkarıcı : Sanırım bu başlıkta en çok bu ürünü görüyorsunuz. Çok çok seviyorum.Özellikle koyu renk ojeleri hiç dağıtmadan çıkarıyor. Mavi ve morunu da seviyorum. Hatta şuan mor olanı kullanıyorum.

Avon Nude Ruj : Aslında bir tarafı gloss fakat gloss kısmını hiç sevmediğim için sanırım 2-3 kez kullanmışımdır. Ruj kısmını çok severek kullandım. Bitirebildiğim nadir rujlardan. O kadar çok sevmişim ki bitmiş yani:) Çok uzun süredir Avon almadığım için hala varmı bilemiyorum ama görürseniz ruj kısmı için alın derim.

Avon Çift Taraflı Kalemtıraş: Tombik kalemleri açmak için almıştım,berbat bir hale geldi temizlenmiyor artık bende Rossmann dan yenisini aldım ve bunu attım.

 Solo Care Aqua Lens Solisyonu: Çok seviyorum. Opti Free de kullanıyorum fakat bu çok daha yumuşak bir solisyon. Eczanemde kalmasa bile mutlaka buluyorlar ben isteyince. Piyasadan kaldırılmadığı sürece alırım.

GÜZEL PAZARLAR..

8 yorum:

itsbea dedi ki...

avondan bende açacak almıstım=)bak görünce avon oldgunu hatırladım ben kırtasiyeden almısım sanıyordum:))güzel ama kalın kalemler içinde yerinin olması.ruj bitirdiğin içinde tebrikler cnm:))

CMOS dedi ki...

bu yaşıma kadar henüz sadece bir tane ruju sonuna kadar kullandım diğerleri hala duruyor sanırım çok ruj alıyorum bitmeye fırsat vermiyorum=))

blogunuzu yeni keşfettim çok hoş, bende sizi beklerim bloguma:)

iyi sabahlar:)

özge dedi ki...

itsbeacım,inanmıyorum sana :)) kırtasiyeden demek :)) bir dönem avondan başka yerden bulamamıştım avonda bulunca sevinmiştim şimdi heryerde görüyorum:)

cmos,benimde çok rujum olduğu için bitiremiyorum malesef ama bitirincede çok seviniyorum:) bloguna hemen bakıyorum.
sevgiler..

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

Holley,soluksuz okudum.evet,o sampuani bende kullanmak istemis,esime kakalamistim.bitenler postumda vardir bi donem.ruj bitirmissin bravaaaa:)) bi makyaj malzemesi bitirdigimde kirk gun bitirdim yazicam.
sahi ne cok.aseton ve muadili bitiriyorsun.ben de tirnaklarimi artik yemiyorum upuzunlar, yasasin.artik bende de bol bol aseton,oje gorursunuz.
Yenilerine saglik..bol bol bitir bol bol al tatlim..

özge dedi ki...

nilaycım,hatırlıyorum syossuda eşine kakalamıştın:) evet ruj bitirdim ve çok mutluyum,ojemi hergün değiştiriyorum canım o yüzden pamuk aseton aşırı bitiriyorum. hergün aynı ojeleri sürmediğim için pek je bitiremem ama oje altına mutlaka bir ürün sürdüğüm için onlarıda çabuk bitiririm:) yeni uzun tırnaklarınla oje postu isterimmm:)

isabel dedi ki...

aa evet Özgecim ben de solo care'i daha çok beğeniyorum diğerlerine oranla :)

Adsız dedi ki...

o ruj bazen indirim kataloglarında oluyor,takip edin derim

özge dedi ki...

ısabelle,genelde opti free çok seviliyor,sende bendenmişsin :))

adsız,teşekkür ederim,takipteyim ozaman:)