11 Mart 2012

Bitirdiğim kitap:)

Bugün bitenler günüyken son bitirdiğim kitabına paylaşmak istedim. Gerçi bu kitap bitirince rafa kaldırılabilecek bir kitap değil. Başucunda bulunması gereken bir kitap. Sindire sindire okumak gerekli. Nuray Sayarı çok sevdiğim biri. Eskiden sadece burç tanımlamalarını takip ederdim ve bence Aslan burcunun bilinmeyen özellikleri ortaya çıkarmakta çok başarılı. Ben Aslan burcu olduğum için sadece bu burcu takip ediyorum tabi,eminim tüm burçlarda başarılıdır. 6. hissi çok kuvvetli biri ve bence ruh bilimci bile olabilir :) Bu kitabında kendi hayatından kesitler vererek örneklemlerde bulunmuş. Hayatta kötü sözler söylemenin isyan etmenin ne kadar bizi yıprattığını bu kitabı okuyarak bir kez daha öğrendim.

Nuray Sayarı ile birgün  tanışmayı çok isterim.. Umarım gerçekleşir..

9 yorum:

Selestia Hülya Karayel dedi ki...

emin ol ki dileğin gerçekleşecek canım :)
bu kitabı okumana çok sevindim. ben de okudum ve çok faydalandım :)

BÜTÜ dedi ki...

umarım tanışırsın tatlım :))

Unknown dedi ki...

Ben de aynı şekilde Nil Gün'ün kitaplarını okuyorum ve hem okurken çok etkileniyorum hem de sonrasında başucu kitabı yapıyorum canım. Bunu daha önce görmemiştim D&Ra gidince mutlaka bakacağım ;)

özge dedi ki...

hülyacım,olumlama yaptım inşallah canım:)

bütücüm,umarım :)

Gizemcim,Nil Gün ün kitabını arkadaşım okuyor o da bu konulara çok ilgili biri beğendiğini söylemişti:)

civciv dedi ki...

Ben de merak ettim simdi :)) tavsiyen icin tskler özgecim<33

özge dedi ki...

özlemcim,umarım okursun bu kitabı,rica ederim:)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

ben de bunu alıp okuum canım aylar önce..genelde bildiğimiz fakat uygulamaya üşendiğimiz ve kendimizi motive etmeye çslışıp,sıkılıp yarıda bıraktığımız maddeler..okunası..mucizevi değil lakin güzel idi..
bu arada rahatsızlığımdan ötürü bloglama yapamıyorum,cep tel den okuyorum seni ve bikaç arkadaşı.lakin yorum yapmakta zorlandım.şimdi hemen hızlca yazıyorum.
kocaman sevgiler !

özge dedi ki...

nilaycım,evet bazı şeyleri biliyoruzda üşeniyoruz harekete geçemiyoruz işte bu kitap biraz miskinliği üstünden attırıyor insana. bende nerelerde bu kız diyordum.Hastalığın nedir? umarım basit bişeydirde hemen atlatırsın,çok geçmiş olsun canım öptüm bende..

sevda s. dedi ki...

Ben de merak ettim canım, okumak istiyorum en kısa zamanda :)