18 Mart 2012

bittiler....

Herkese Günaydın:))
Bir Pazar klasiği ile buradayım,tabiki biten ürünler :))
Bu hafta makyaj ürünü bitirdiğim için çok mutluyum,cilt bakımı,oje,parfüm vss bitince seviniyorum ama makyaj ürünü bitirdiğim zaman sevinçten havalara uçuyorum. Uzun bir süredir maskara almıyorum. Sebebi aklımda yeni bir şey olması :) Bunun için önce  elimdekileri bitirmeliyim.


Dettol Antibakteriyel Sıvı Sabun : Yazısı için tık..

Dadya Dolum Parfüm: Bir dönem o kadar çok almışım ki evin her tarafından yarım,çeyrek dolulukta şişeler çıkıyor:) Bende bitirmeden atamadım. Dadyada artık almayacağımı birkaç hafta önce yazmıştım. Aynı düşüncem devam ediyor. Elimde birkaç Polermo var onlarda bitince sevgili Betty nin  önerisiyle Mad almaya karar verdim..


Alix Avien Maskara : Bu markadan maskara almak hiç aklıma gelmezdi,geçen yıl bir arkadaşımın kirpiklerine bayıldım. Takma kirpik gibi duruyordu kirpikleri,bu maskarayı kullandığını söyledi ve bende aldım. Doğal kirpik sevenler hiç hoşlanmaz ben oldukça sevdim. Kalın topaklar şeklinde yapıyor kirpikleri. Bendeki kıvrık fırçalı olan.Tarif ettiğim şekilde kirpik sevenlere tavsiye edebilirim.

La Roche Posay Effaclar Jel: Arındırıcı özellikte yüz yıkama jeli kendisi. Çok çok memnun kaldım. Cildim yağlı değil fakat benimde cildimi yağlı hissettiğim yada arınmasını istediğim zamanlar oluyor. Yağlı ciltler zaten her gün bu jeli kullansın bence. Cildime hiçbir yan etkisi olmadı. Makyajı da güzel çıkarıyor. Tek kötü yanı bendeki bitmesine yakın pıhtılaştı ve ağzından çıkmamaya başladı.İçine biraz su damlatıp çalkaladım ve öyle sorunu çözdüm. 

Synergen  Islak Havlu : Yazısı için tık..

HERKESE KEYİFLİ PAZARLAR :))

10 yorum:

onorr dedi ki...

Bu ara ben hicbir sey bitiremiyorum senin masallahin var canim, iyi pazarlar ;)

özge dedi ki...

onurcum,senin bu ara ürün bitiremediğin belli,yeni ciciler almıyorsun:))

betty boop dedi ki...

Yine bitirmişsin ne var ne yok :P Mad'i beğenirsin umarım :) benimkilerde bitmek üzere,30 ml'lik şişesi kaldı oda bitsin alıcam hemde biraz baharın gelmesini bekliyorum şöyle fresh kokular için :) Bakarsın karşılaşırıs parfüm alırken ;)

özge dedi ki...

bettycim,parfüm alırken karşılaşmaya ne gerek var birgün görüşelim:) yazın gelmesi daha çok gezmek demek dimi ama :)

betty boop dedi ki...

tabikii olurr şekerimmmm :) şöyyylee bi talan edelimmm mağazaları ozamannn :)

Yelda dedi ki...

birşeyleri bitirmenin dayanılmaz hafifliği :) kutluyorum seni :)

sevgiler
yelda
http://yeldaninevi.blogspot.com

özge dedi ki...

yelda,teşekkürler canım,bitirince hafifliyoruz ama yenisini almıyormuyuz alıyoruz yeni ürün hevesi oluyor işte :)

sevda s. dedi ki...

Canım maskarayı ben çok merak ettim. Bir de effactların toniğini ve nemlendiricisini kullandım, temizleyicisini de merak ettim :)

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

Ohh nefis..ya ne cok seviyorum bu blogu benn..favori blogum yasasinnn;)))
Alix avienin bazi urunleri sasirtici derecede iyi cikiyor.hastanede on gunden fazla yattim,evde nekahatte olali da bi hafta oldu lakin heryerim dikis icindeyken kolumda serum varken bile,krem surdum,parlatici surdum,parfumdur vs bisiler bitirdim bile..hehehe..bitenler postu yapicam evime doner donmez issssssssallah..
Bitenler postlarin ve ara vermeden yazman ayrica da tatli icten yorumlarin icin,hepsine kocaman tesekkurler...

özge dedi ki...

sevdacım,maskara dolu dolu kirpikleri sevenler için,toniği ve nemlendiricisi ne kadar güzelse jel de o kadar güzel canım :)

nilaycım,fransada hastanede yatan hastalara moral için makyaj yapıldığını biliyormuydun, çünkü insanlar kendilerini kötü görünce dahada hasta oluyorlarmış, ne güzel bir düşünce seninkide onun gibi olmuş kendine moral vermişsin canım ne kadar doğru yapmışsın. her hafta bitiriyorum bişeyler canım pazarlarıda paylaşmaya çalışıyorum:)