11 Mayıs 2012

Nude Şampuan ve Saç Kremi..

Uzun süreden beri raflarda görüp dikkatimi çeken Nude ürünlerini deneme fırsatım oldu. Öncelikle benim saçlarım ince telli,çok ve bir kısmında boya var. Özellikle boyanın olduğu kısımlar nemsiz kalıyor ve çok çabuk kırılıyor. Nemsizlikten dolayı'' nemlendirici  ''seri benim için en ideal olandı. 


Ürünler için markanın yorumu : Shea Yağı ve Avokado saçları kökten uca besleyip yoğun nemlendirme sağlıyor. Saça esneklik kazandırarak saçın kırılmasını önlüyor. Papatya ise saç derisindeki kaşıntıyı önleyip,saça parlaklık ve ışıltı veriyor. 

Gelelim benim yorumlarıma : Yaklaşık 6-7 kez kullandım. Ve bu ikiliden sonra saç maskesi,saç açıcı sprey vs. kullanmadım ki etkilerini daha rahat görebileyim. Bazı bitkisel şampuanlar köpürmüyor ben bu olaya çok sinir oluyorum. Nude kesinlikle köpürüyor ( artı puan ) , derinlemesine temizliyor,saçlar yumuşacık oluyor. Küçük kız çocuklarının saçları gibi ( nasıl örnek ama )  Çok kolay taranıyor. Tararken saçınız dökülmüyor. Sanırım saç derisini güçlendiriyor. Tüm bu saydığım pozitif özellikler bu ürünü kullanmam için yeterde artar bile bence:)

Son olarak ürünler Sülfat,Paraben,Fosfat,Dea içermiyor.Bambu ve Soya Proteinleri ile zenginleştirilmiş.

SEVGİLER..


10 yorum:

Kepslok dedi ki...

uzzzuUnca bir süredir internetim yoktu yorum yapmayı özlemişim...Kesinlikle ben de almayı düşünüyorum bu şampuandan çünkü yeni ve doğal bir şampuan arayışındayım.Köpürme olayına da tam not verdim:)

pembe fiyonk dedi ki...

çok zor bulabiliyorum ben ürünü.diğer renkleri bütün marketlerde varda beyaz olanı hep bitmiş oluyor

BÜTÜ dedi ki...

kesinlikle denemeliyim bence ben !!!

Modavesaire dedi ki...

ben bayılarak kullanıyorum.. ben de aynı şeyi söyleyeceğim: saçlarım çocukluk saçıma geri döndü, sedefim( kepeğim % 80 oranında azaldı !!!!evdeki gliss ler komşulara dağıtıldı !!!

özge dedi ki...

kepslok,nerelerdeydin sen,bende artık benim blogumu takip etmiyor diye düşünmüştüm :)çok sevindim yeniden buralarda olmana, otacıdan sonra denemesi gereken bir şampuan canım..

pembe fiyonk,bulduğunda kaçırma canım:)

bütücüm,sen nasıl denemedin daha bu güzellikleri:)

modavesaire,benim gibi yorumlayan biri olduğunu bilmek çok güzel:) insan çok beğendiği bir ürünü bulunca diğerlerini dağıtıyor dimi:)

itsbea dedi ki...

çok merak ettim cnm bende deniym

sevda s. dedi ki...

Canım ben de Vanilya Cluptan çıkan testerlarını deneyip çok beğenmiştim, ama firmaya bir önyargım vardı kararsız kalmıştım ama ben de alacağım bu şampuandan karar verdim :)

Unknown dedi ki...

Değerli blog kullacısı sitenizdeki paylaşımlarınızı ve makalelerinizi çok beğendik Çekmeköy halı yıkama olarak paylaşımlarınızı ve makalelerinizin devamını diler teşekkür ederiz...

Adsız dedi ki...

cnm bu sampouan gun ıcerısınde hemen yaglandırmıyor dımı cunu kımsayasal ıcerıgı az ya heemn yglanma ybıormu

özge dedi ki...

adsız,yağlandırmıyor fakat çok temiz yapan birkaç gün idare eden bir şampuan arıyorsan otacı tavsiye ederim.